ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Champions League: Καθαρίζει από νωρίς με Χάλαντ η Σίτι

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει μαζί με τον συμπαίκτη του στην Μάντσεστερ Σίτι, Τζακ Γκρίλις, σε ματς του Champions League κόντρα στην Μπάγερν | 11 Απριλίου 2023
Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει μαζί με τον συμπαίκτη του στην Μάντσεστερ Σίτι, Τζακ Γκρίλις, σε ματς του Champions League κόντρα στην Μπάγερν | 11 Απριλίου 2023 @2023 JON SUPER/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις από τον έβδομο όμιλο του Champions League.

Για τον 7ο όμιλο του Champions League η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στη Βέρνη με τη Γιουνγκ Μπόις (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24) και η Λειψία υποδέχεται στη Ρεντ Μπουλ Αρένα τον Ερυθρό Αστέρα (22:00 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24). Και τα δύο ματς έχουν ισχυρά φαβορί και όλα δείχνουν ότι η πρώτη δυάδα στο συγκεκριμένο γκρουπ θα "κλειδώσει" πολύ γρήγορα.

Η Σίτι έχει ξεκινήσει την υπεράσπιση του τίτλου της με 2x2 νίκες. Μετά το 3-1 με ανατροπή επί του Ερυθρού Αστέρα, στην πρεμιέρα, κέρδισε με το ίδιο σκορ και στη Γερμανία τη Λειψία. Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε επιθετικός μονόλογος των "πολιτών" (3-18 οι τελικές, 0,27-1,82 τα xGoals). Σε μία από τις ελάχιστες επικίνδυνες αντεπιθέσεις τους, οι "ταύροι" ισοφάρισαν σε 1-1 στο 48', ωστόσο η Σίτι πίεσε με υπομονή και απάντησε με γκολ στο 84' και στο 90+2'.

Χάρη σε αυτή τη νίκη η Σίτι συμπλήρωσε 15 διαδοχικά παιχνίδια χωρίς ήττα (10-5-0) στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Οι πρωταθλητές Ευρώπης ταξίδεψαν πρακτικά πλήρεις στην Ελβετία, αφού πέρα από τη γνωστή απουσία του Ντε Μπρόινε δεν προέκυψε άλλο πρόβλημα από 2-1 επί της Μπράιτον το περασμένο Σάββατο.

Ο Πεπ λοιπόν, έχει το περιθώριο και τις επιλογές για να φρεσκάρει σε ορισμένες θέσεις την ενδεκάδα του, καθώς ακολουθεί στην Premier League το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ με τη Γιουνάιτεντ. Πιθανότατα, η Σίτι θα προσπαθήσει να ξεμπερδέψει από το πρώτο ημίχρονο με την υπόθεση νίκη για να κάνει στη συνέχεια συντήρηση δυνάμεων.

Άλλωστε, η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων είναι χαοτική και το συνθετικό τερέν στο γήπεδο της Γιουνγκ Μπόις πολύ δύσκολα θα φρενάρει τη Σίτι. Άλλωστε, οι πρωταθλητές Ελβετίας δέχονται τουλάχιστον ένα γκολ 14 σερί ματς στο Champions League. Το διπλό από ημίχρονο προσφέρεται στο 1.65 και μαζί με το anytime του Έρλινγκ Χάλαντ φτάνουμε στο 2.15.

Ο Νορβηγός στράικερ για πρώτη φορά στην καριέρα του μένει άσφαιρος σε πέντε διαδοχικά ματς στο Champions League. Προφανώς για τα δεδομένα του είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει στα γκολ. Σημειώνεται ότι στις πρώτες δύο αγωνιστικές είχε 12 τελικές και xGoals 1,95, που είναι η μεγαλύτερη επίδοση ανάμεσα στους παίκτες που δεν έχουν σκοράρει ακόμη στη φετινή διοργάνωση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κάνει βήμα πρόκρισης η Λειψία

Την ίδια ώρα η Λειψία θα προσπαθήσει να βάλει γερές βάσεις πρόκρισης, κερδίζοντας τον Ερυθρό Αστέρα στη Σαξονία. Οι "ταύροι" ξεκίνησαν τον όμιλο με νίκη 3-1 στην Ελβετία επί της Γιουνγκ Μπόις και μετά ήρθε η φυσιολογική ήττα από τη Σίτι. Στα δύο κολλητά ματς με τον Ερυθρό Αστέρα μίνιμουμ στόχος είναι οι τέσσερις βαθμοί για να καπαρώσει ουσιαστικά τη 2η θέση.

Η Λειψία είναι αήττητη επτά αγωνιστικές (5-2-0) στην Bundesliga κι έρχεται από το νικηφόρο 3-1 στο Ντάρμσταντ. Η διακοπή της έκανε καλό, διότι στο τελευταίο παιχνίδι της πριν τις εθνικές είχε κολλήσει στο 0-0 με την Μπόχουμ, εμφανίζοντας σημάδια κόπωσης. Το διάλειμμα της έδωσε το δικαίωμα να φορτίσει μπαταρίες, αλλά και να επιστρέψει από τον τραυματισμό του ο πολύτιμος Ντάνι Όλμο.

Στον αντίποδα, ο Ερυθρός Αστέρας έσωσε το βαθμό με τη Γιουνγκ Μπόις, ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 88'. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι οι Σέρβοι θα παλέψουν με τους Ελβετούς για την τρίτη θέση. Υπενθυμίζεται, ότι στον πάγκο των ερυθρόλευκων βρίσκεται ο Μπαράκ Μπακχάρ, ο πρώην τεχνικός της Μακάμπι Χάιφα. Ο Ισραηλινός προπονητής όπως είναι λογικό, έχει το μυαλό του τις τελευταίες ημέρες περισσότερο στην πατρίδα του και την οικογένειά του, η οποία έχει μείνει πίσω και βιώνει από πρώτο χέρι τη φρίκη του πολέμου.

Στοιχηματικά, ο άσος είναι αναμενόμενα φαβορί κάτω από το 1.30, αλλά μπορεί να φτάσει ως το 2.05 με anytime τον Οπέντα. Ο Βέλγος στράικερ έχει πετύχει επτά γκολ φέτος και είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης της Λειψίας. Σκόραρε στην ήττα από τη Σίτι, ενώ πέτυχε ακόμη δύο τέρματα στην πρόσφατη νίκη επί της Ντάρμσταντ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γιουνγκ Μπόις – Μάντσεστερ Σίτι: 2/2 & Χάλαντ Anytime (απόδοση 2.15), 22:00
  • Λειψία – Ερυθρός Αστέρας: 1 & Οπέντα Anytime (απόδοση 2.05
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ