TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Champions League: Για τη 19η σερί νίκη η Μπάγερν σε πρεμιέρα

Ο Σαντιό Μανέ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Μπάγερν κόντρα στην Άιντραχτ | 5 Αυγούστου 2022
Ο Σαντιό Μανέ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Μπάγερν κόντρα στην Άιντραχτ | 5 Αυγούστου 2022 @2022 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Ιντερ με την Μπάγερν για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League είναι αδιαμφισβήτητα αυτό ανάμεσα στην Ιντερ και την Μπάγερν (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Πρόκειται για το ζευγάρι του τελικού του 2010, όταν η Ιντερ του Ζοσέ Μουρίνιο τότε, κατέκτησε την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση τελευταία φορά για λογαριασμό της Ιταλίας.

Έκτοτε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι και η Μπάγερν δεν έχασε ποτέ ξανά από ιταλική ομάδα. Για την ακρίβεια σε δέκα αναμετρήσεις με Ιταλούς, μετράει οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες.

Ιντερ - Μπάγερν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Οι Βαυαροί πέρυσι απέτυχαν στην Ευρώπη, αφού αποκλείστηκαν στα προημιτελικά από τη Βιγιαρεάλ. Φέτος έχουν ως μίνιμουμ στόχο τα ημιτελικά.

Προς το παρόν η Μπάγερν είναι αήττητη την τρέχουσα σεζόν με ρεκόρ 5-2-0 σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Σούπερ Καπ με γκολ 25-4! Η ομάδα του Γιούλιαν έρχεται από δύο σερί ισοπαλίες με 1-1 στην Bundesliga, κόντρα σε Γκλάντμπαχ και Ουνιόν Βερολίνο. Βέβαια σε αυτά τα δύο ματς οι πρωταθλητές Γερμανίας εκδήλωσαν συνολικά 54 τελικές!

Αναπόφευκτα, μετά τη φυγή του Λεβαντόβσκι, ξεκίνησε μία κουβέντα για την έλλειψη ενός καθαρόαιμου στράικερ, που θα ανοίγει τις κλειστές άμυνες. Ο Γιούλιαν Νάγκελζμαν πάντως ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία ανησυχία από τη στιγμή που η ομάδα του συνεχίζει να δημιουργεί τόσες πολλές ευκαιρίες.

Η Μπάγερν πλέον είναι πολύ πιο ευέλικτη επιθετικά με τον Σάντιο Μανέ στη σύνθεσή της κι αν βρει χώρο στο ανοιχτό γήπεδο, μπορεί να προκαλέσει... εγκεφαλικά στις αντίπαλες άμυνες.

Το θετικό για τον Νάγκελζμαν είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με απουσίες, επομένως θα επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα απόψε. Σε σύγκριση με τον αγώνα στο Βερολίνο, λογικά θα επανέλθουν στο αρχικό σχήμα ο Γκνάμπρι και ο Μίλερ, δίπλα στους Μανέ και Κομάν.

Με αυτήν την επιθετική τετράδα, τον Κίμιχ στους χαφ να κόβει και να ράβει και τον Ντέιβις από τα αριστερά να ανεβαίνει σαν εξτρέμ, η Μπάγερν είναι δεδομένο πως θα δημιουργήσει προβλήματα στην ασταθή άμυνα της Ιντερ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Champions League: Προβληματική η άμυνα της Ιντερ

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι έχει ξεκινήσει μέτρια τη σεζόν με ρεκόρ 3-0-2 στη Serie A κι έχοντας κρατήσει το μηδέν μόνο κόντρα στην αδύναμη Σπέτσια. Η Ίντερ προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι με τη Μίλαν με 3-2. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που δέχεται φέτος τρία γκολ σε ένα ματς, αφού το ίδιο είχε συμβεί και στο Ολίμπικο με τη Λάτσιο, όπου είχε χάσει με 3-1.

Η Ιντερ πέρυσι έφτασε ως τους "16" της διοργάνωσης, αλλά αποκλείστηκε εκεί από τη μετέπειτα φιναλίστ Λίβερπουλ. Φέτος στάθηκε άτυχη, αφού έπεσε στον ίδιο όμιλο με Μπαρτσελόνα και Μπάγερν, συνεπώς δύσκολα θα κάνει το βήμα παραπάνω.

Ο Ιντσάγκι δεν έχει στη διάθεσή του απόψε τον Λουκάκου, επομένως θα συνεχίσει με δίδυμο στην επίθεση τους Τζέκο και Μαρτίνες στο 3-5-2, που εφαρμόζει κατά κανόνα. Καθοριστικό για την Ιντερ θα είναι η τριάδα των χαφ, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς και Τσαλχάνογλου να ελέγξουν το ρυθμό για να μην επιτίθεται κατά κύματα η Μπάγερν.

Τη δεδομένη στιγμή πάντως, οι Γερμανοί δείχνουν σε σαφώς καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τους "νερατζούρι" και δικαιολογημένα το διπλό προσφέρεται φαβορί στο 1.85. Άλλωστε, η Μπάγερν διατηρεί τρομερή παράδοση με 18 σερί νίκες στις πρεμιέρες της στο Champions League.

Επίσης, είναι αήττητη 28 σερί παιχνίδια στη φάση των ομίλων, μετρώντας 25 νίκες! Πέρυσι κέρδισε και τα έξι ματς με Μπαρτσελόνα, Μπενφίκα και Ντιανμό Κιέβου. Ακόμη, θα πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι σε τρεις αγώνες με την Ιντερ στο Σαν Σίρο μετράει ισάριθμες νίκες και ότι στα τελευταία 23 εκτός έδρας ματς σε επίπεδο Champions League έχει ρεκόρ 17-5-1 (έχασε πέρυσι από τη Βιγιαρεάλ στα προημιτελικά).

Το διπλό μοιάζει καλό στήριγμα στο 1.85 και μπορεί να φτάσει σε τιμές άνω του 2.30 με Over 2,5, στη λογική ότι θα βοηθήσει και η Ιντερ να ανοίξει το ματς, αφού μέχρι στιγμής μετράει 5/5 Over 2,5 στη Serie A.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιντερ – Μπάγερν: 2 & Οver 2,5 (απόδοση 2.32), 22:00
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ