TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Υπό πίεση η Άρσεναλ, ψάχνει επιστροφή στις νίκες

Ο Μικέλ Αρτέτα στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Μπράιτον
Ο Μικέλ Αρτέτα στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Μπράιτον © 2023 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αποχαιρετά το 2023 με δύο στοιχήματα στο 2.25 και στο 3.40.

Η φετινή Premier Leagu έχει πολλούς... μνηστήρες και οι ανακατατάξεις στην κορυφή είναι σχεδόν συνήθεια. Η Άρσεναλ εκεί που είχε τον αέρα της πρωτοπόρου, γνώρισε την αναπάντεχη εντός έδρας ήττα από την Γουέστ Χαμ και ξαφνικά βρέθηκε 4η! Στο γκρουπ των πρωτοπόρων επέστρεψε και η... μόνιμη πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι, κάνοντας ακόμη μεγαλύτερη τη μάχη.

Η Άρσεναλ παρουσιάστηκε αγνώριστη κόντρα στα “σφυριά” δεν βρήκε τις επιθετικές λύσεις, ενώ και ανασταλτικά δεν έβγαλε τη σιγουριά των προηγούμενων αγώνων.

Σήμερα η ομάδα του Αρτέτα δοκιμάζεται στο Κρέβεν Κότατζ κόντρα σε μια Φούλαμ που δεν είναι στα καλά της, η απουσία του Χιμένες στην επίθεση ήταν εμφανέστατη, τώρα επιστρέφει και σίγουρα θα αποτελέσει μια σπουδαία λύση για τον Μάρκο Σίλβα.

Έχουμε να κάνουμε με ένα ματς που και οι δύο ομάδες είναι “πληγωμένες” και θέλουν να δώσουν απαντήσεις.

Πετάει... φωτιές η Μπόρνμουθ

Δεν είναι ομάδα εμπιστοσύνης η Τότεναμ, εκεί που πάει να φτιάξει ένα σερί, κάτι παθαίνει και κάνει πισωγύρισμα. Της έπεσε... βαριά η ήττα 4-2 στο Μπράιτον, είχε πολλές αμυντικές ανορθογραφίες, επιθετικά ξύπνησε στο τέλος, πέτυχε δύο γκολ, αλλά ήταν αδύνατο να πάει για κάτι περισσότερο. Ο Ποστέκογλου έκανε λόγο για κούραση της ομάδας του, παίζουν διαρκώς οι ίδιοι παίκτες είπε και αυτό αμέσως δημιουργεί ένα κλίμα ενόψει του σημερινού.

Όχι μόνο δεν έχει τη δυνατότητα να πάει σε αλλαγές, αλλά χάνει και τον βασικότατο Κουλουσέφσκι, ο οποίος έρχεται να προστεθεί στις απουσίες των Ρόμέρο, Μπισούμα, Μπετανκούρ, Μάντισον, Φαν Ντε Φεν, Πέρισιτς. Τα σπιρούνια φιλοξενούν την Μπόρνμουθ, την πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή την περίοδο με 5 νίκες και 1 ισοπαλία στα 6 τελευταία ματς! Ο Σολάνκε κάνει απίστευτα πράγματα, έχει πετύχει 14 γκολ σε 18 αναμετρήσεις, ο κόουτς Ιραόλα έχει βρει το σύστημα που ταιριάζει απόλυτα στην ομάδα του.

Προγνωστικά στοιχήματος

Να κάνει δεύτερη... γκέλα η Άρσεναλ; Για ομάδα που χτυπάει τίτλο, κάτι τέτοιο είναι απαγορευτικό, λογικά θα βγάλει αντίδραση και θα τα δώσει όλα για τη νίκη, η επιστροφή του Χιμένες για την Φούλαμ παρουσιάζει την ευκαιρία στους γηπεδούχους να σκοράρουν.

Η Τότεναμ δεν είναι σταθερή, μπορεί όντως σήμερα να κάνει μεγάλο ματς, αλλά και μόνο η παραδοχή του προπονητή για κούραση σε συνδυασμό με τις απουσίες με προβληματίζει. Από την άλλη η τρομερή Μπόρνμουθ δεν έχει τίποτα να χάσει, θα δώσω τύχη στα “κεράσια” του Ιραόλα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φούλαμ - Άρσεναλ: 2 & Goal/Goal (απόδοση 3.40), 16:00
  • Τότεναμ - Μπόρνμουθ: Χ2 & over 1,5 (απόδοση 2.25), 16:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ