ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: Τριάδα από το Λιγκ Καπ στο 5.55

Προγνωστικά Αγγλία: Τριάδα από το Λιγκ Καπ στο 5.55
2022 AP PHOTO/JOSE BRETON

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της ημέρας από το Λιγκ Καπ.

Η Boxind Day πλησιάζει και οι αγώνες για τον τέταρτο γύρο στο Λιγκ Καπ της Αγγλίας αποτελούν το καλύτερο πρόγευμα εν όψει του παραδοσιακού εορταστικού προγράμματος στο Νησί.

Υπενθυμίζεται, ότι το Λιγκ Καπ Αγγλίας δίνει στο νικητή ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη σεζόν 2023/24. Συγκεκριμένα, η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο θα παίξει το ερχόμενο καλοκαίρι στα πλέι οφ του Europa Conference League.

Τα κλαμπ λοιπόν της Premier League, που δεν έχουν πιθανότητα να διεκδικήσουν ευρωπαϊκή έξοδο από το πρωτάθλημα, έχουν την ευκαιρία τους μέσω αυτής της διοργάνωσης, έστω κι αν την τελευταία 9ετια, ο τίτλος καταλήγει σταθερά σε ομάδες του Big 6 (Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Λίβερπουλ).

Απόψε το πρόγραμμα του Λιγκ Καπ περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το ματς της Γουλβς κόντρα στη Τζίλιγχαμ, καθώς θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του, στον πάγκο των "λύκων", ο Χούλεν Λοπετέγι (21:45 Live από το SPORT24).

Ο πρώην τεχνικός της Σεβίλλης ανέλαβε τη Γουλβς με αποστολή να τη διατηρήσει στην Premier League, καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με μόλις οκτώ γκολ ενεργητικό, έπειτα από 15 αγωνιστικές.

Το παιχνίδι με την ουραγό της Β' κατηγορίας, Τζίλιγχαμ, αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, προκειμένου ο Λοπετέγι να ξεκινήσει τη θητεία του, στον πάγκο της Γουλβς, με ένα ευρύ σκορ, που θα τονώσει την ψυχολογία των παικτών του, εν όψει του κρίσιμου αγώνα με την Εβερτον για την Boxing Day.

Η Τζίλιγχαμ, μπορεί να κέρδισε την Ντάγκεναμ για το κύπελλο, στο τελευταίο της επίσημο παιχνίδι πριν 12 ημέρες, ωστόσο σε επίπεδο πρωταθλήματος αγνοεί τη νίκη εννιά αγωνιστικές.

Η Γουλβς έκανε χειμερινή προετοιμασία στην Ισπανία και στα δύο φιλικά που έδωσε (1-1 με την Εμπολι, 4-3 την Κάδιθ), φάνηκε η προσπάθεια του Λοπετέγι να περάσει έναν πιο επιθετικό τόνο στους “λύκους”.

Ο πενιχρός άσος του 1.15 ανεβαίνει στο 1.62 με Over 2,5 και στο 2.45 για όποιον ρισκάρει στο Over 3,5. Επειδή πάντως, η Τζίλιγχαμ δύσκολα θα βοηθήσει με κάποιο γκολ, καλύτερα να παραμείνουμε στην πιο συντηρητική επιλογή.

Προγνωστικά Αγγλία

Σε παρόμοια φάση με τη Γουλβς βρίσκεται και η Σαουθάμπτον, η οποία επίσης παλεύει για την παραμονή της και άλλαξε τεχνικό. Ο Ραλφ Χάζενχιτλ αποτέλεσε παρελθόν μετά από τέσσερα χρόνια στο τιμόνι των “αγίων” και στη θέση του προσλήφθηκε ο Νέιθαν Τζόουνς (πρώην της Λούτον).

Ο Τζόουνς ανέλαβε για πρώτη φορά ομάδα επιπέδου Premier League και μάλιστα έκανε το ντεμπούτο του πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ, στην ήττα με 3-1 από τη Λίβερπουλ.

Απόψε, ο Τζόουνς θα κάνει εντός έδρας ντεμπούτο, κόντρα στη Λίνκολν (21:45 Live από το SPORT24), η οποία βρίσκεται στη 14η θέση στην πρώτη κατηγορία της Αγγλίας. Ουσιαστικά, το ματς με τη Λίνκολν είναι ένα τεστ εν όψει του ζόρικου αγώνα με την Μπράιτον για την Boxing Day. Ο Τζόουνς ασφαλώς θα ψάξει ένα πειστικό αποτέλεσμα για να πάει η ομάδα του με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα απανωτά ματς του γιορτινού προγράμματος.

Κι εδώ ο άσος είναι χαμηλά, όμως με Over 2,5 φτάνει στο 1.80.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Πολύ ενδιαφέρουσα είναι και η αναμέτρηση της Νιούκαστλ με την Μπόρνμουθ, καθώς ο Έντι Χάουι θα τεθεί ξανά αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του (21:45 Live από το SPORT24). Ο τεχνικός της Νιούκαστλ, έχει γράψει τη δική του ιστορία στα "κεράσια" τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως τεχνικός για διάστημα δέκα ετών, σε δύο θητείες.

Οι "καρακάξες" πραγματοποιούν φέτος καταπληκτική πορεία, αφού μετά από 15 αγώνες φιγουράρουν στην τρίτη θέση, μόλις στο -2 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι. Πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ, η Νιούκαστλ ήταν σε σπουδαία φόρμα, με αήττητο σερί δέκα αγώνων (7-3-0) και πέντε σερί νίκες κόντρα σε Έβερτον, Τότεναμ, Αστον Βίλα, Σαουθάμπτον και Τσέλσι!

Μένει τώρα να φανεί αν και πόσο την επηρέασε το Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς πέντε ποδοσφαιριστές της (Γκιμαράες, Σερ, Πόουπ, Τρίπιερ, Γουίλσον) βρέθηκαν στα γήπεδα του Κατάρ.

Από την άλλη, η Μπόρνμουθ παλεύει για την παραμονή της και είναι στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Κατά τη διάρκεια της διακοπής, αποφασίστηκε να μονιμοποιηθεί στον πάγκο ο Γκάρι Ο'Νιλ μετά από 12 παιχνίδια ως υπηρεσιακός τεχνικός. Παράλληλα, μετά από 12 χρόνια, ο σύλλογος άλλαξε χέρια και οι μετοχές από τον Ρώσο Μαξίμ Ντένιμ πέρασαν στον Αμερικανό Μπιλ Φόλι.

Γενικά, οι εξελίξεις κρίνονται θετικές για την Μπόρνμουθ, ωστόσο η ομάδα ταλαιπωρήθηκε από μία ίωση και αρκετοί παίκτες έχασαν προπονήσεις πριν το ματς με τη Νιούκαστλ, επομένως κι εδώ υπάρχουν ερωτηματικά ετοιμότητας.

Για το πρωτάθλημα, οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με 1-1 στις 17 Σεπτεμβρίου, στο St. James' Park. Διόλου απίθανο να δούμε ξανά το μεταξύ τους παιχνίδι να πηγαίνει στο αμφίσκορο. Άλλωστε, και οι δύο προπονητές θα ανακατέψουν τα βασικά τους σχήματα, ενώ είναι δεδομένο πως τόσο για τη Νιούκαστλ, όσο και για την Μπόρνμουθ, το Λιγκ Καπ δεν προκαλεί κανένα άγχος και πίεση.

Το Goal/Goal προσφέρεται στο 1.90 και σε τριάδα με τα combo της Γουλβς και της Σαουθάμπτον χτίζουμε απόδοση πάνω από το 5.55.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουλβς – Τζίλιγχαμ: 1 & Over 2,5 (απόδοση 1.62), 21:45
  • Σαουθάμπτον – Λίνκολν: 1 & Over 2,5 (απόδοση 1.80), 21:45
  • Νιούκαστλ – Μπόρνμουθ: Goal/Goal (απόδοση 1.90), 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ