ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Το αήττητο σερί της Μπόρνμουθ

Ο τερματοφύλακας της Φούλαμ, Μπερντ Λένο
Ο τερματοφύλακας της Φούλαμ, Μπερντ Λένο © 2022 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα Φούλαμ - Μπόρνμουθ για την Premier League.

Δυνατό ματς αναμένεται σήμερα στο Craven Cottage ανάμεσα στη Φούλαμ και την Μπόρνμουθ (17:00 Novasports Start, Live από το SPORT24), δύο νεοφώτιστες ομάδες, που βρίσκονται στο πρώτο μισό της βαθμολογίας στην Premier League και δείχνουν αποφασισμένες να παραμείνουν στη μεγάλη κατηγορία.

Φούλαμ - Μπόρνμουθ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Μπόρνμουθ μετά το ταπεινωτικό 9-0 από τη Λίβερπουλ στα τέλη Αυγούστου προχώρησε σε αλλαγή προπονητή. Απέλυσε τον Σκοτ Πάρκερ και πορεύεται με υπηρεσιακό τον Γκάρι Ο'Νιλ. Από τότε που ανέλαβε ο Ο'Νιλ τα "κεράσια" είναι αήττητα και τρέχουν ένα σερί 2-3-0 στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους!

Οι θετικές εμφανίσεις και ιδίως η μεγάλη νίκη επί της Λέστερ, 2-1 με ανατροπή, την περασμένη εβδομάδα, έχουν πλέον αναγκάσει τη διοίκηση να σκέφτεται σοβαρά τη μονιμοποίηση του Ο'Νιλ στον πάγκο της ομάδας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στον αντίποδα, η Φούλαμ γνώρισε για πρώτη φορά φέτος δύο κολλητές ήττες. Μετά το βαρύ εντός έδρας 4-1 από τη Νιούκαστλ, έχασε την περασμένη Κυριακή, 3-1 με ανατροπή από τη Γουέστ Χαμ στο λονδρέζικο ντέρμπι.

Συμπλήρωσε έτσι επτά σερί αγώνες που δέχεται τουλάχιστον ένα γκολ, μετρώντας σε αυτά τα ματς ισάριθμα Goal/Goal & Over 2,5. Γενικά, η Φούλαμ είναι μία ομάδα που έχει σταθερή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, ωστόσο της λείπει η αμυντική ασφάλεια. Είναι χαρακτηριστικό πως μετά το 0-0 με τη Γουλβς στις 13 Αυγούστου έχει δεχθεί συνολικά 16 γκολ σε επτά αγωνιστικές!

Εξάλλου, στους Λονδρέζους υπάρχει μεγάλη αγωνία για το αν θα καταφέρει να προλάβει το αποψινό ματς ο Αλεξάντερ Μίτροβιτς. Ο Σέρβος φορ, που είναι πρώτος σκόρερ της Φούλαμ με 6 γκολ, έχασε το προηγούμενο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ και η συμμετοχή του σήμερα κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Αν στα παραπάνω προσθέσουμε την αρνητική παράδοση της Φούλαμ κόντρα στην Μπόρνμουθ, τότε μάλλον τα "κεράσια" έχουν μία πολύ καλή ευκαιρία απόψε να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους με τον Ο'Νιλ στον πάγκο. Σημειώνεται, ότι η Μπόρνμουθ είναι αήττητη στις τελευταίες επτά επισκέψεις της (4-3-0) στο Craven Cottage. Επίσης, η Φούλαμ έχει κερδίσει μόλις ένα παιχνίδι πρωταθλήματος από τα τελευταία δέκα κόντρα στην Μπόρνμουθ, ανεξαρτήτως έδρας.

Με το διπλό σε τιμές τετραπλασιασμού μπορούμε άνετα να πάμε στη διπλή ευκαιρία (Χ2) σε απόδοση 1.90. Αν μάλιστα ζητήσουμε και το Over 1,5, στη λογική ότι η Φούλαμ είναι η πιο Over ομάδα του πρωταθλήματος με 8/9 Over 2,5, τότε χτίζουμε απόδοση άνω του 2.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φούλαμ – Μπόρνμουθ: Χ2 & Over 1,5 (απόδοση 2.55), 17:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ