TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ένα διπλό και μία κόντρα

Οι παίκτες της Νότιγχαμ Φόρεστ πανηγυρίζουν το γκολ του Ντένις κόντρα στην Αστον Βίλα σε αγώνα της Premier League
Οι παίκτες της Νότιγχαμ Φόρεστ πανηγυρίζουν το γκολ του Ντένις κόντρα στην Αστον Βίλα σε αγώνα της Premier League © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Το Total Betting του Match Money διαβάζει το πρόγραμμα του Σαββάτου και καταλήγει σε ένα διπλό από τη La Liga και σε μια κόντρα από την Premier League.

Στη Σεβίλλη το προαναγγελθέν διαζύγιο με τον Λοπετέγκι ήρθε μοιραία πριν από δέκα μέρες και στη θέση του ανακοινώθηκε άμεσα ο Χόρχε Σαμπάολι. Που, φυσικά, δεν μπορεί να αλλάξει τα πάντα μέσα σε μια στιγμή, αλλά μια πρώτη αντίδραση βγήκε ήδη στο γήπεδο: 1-1 με την Μπιλμπάο στην πρεμιέρα του Αργεντίνου στον πάγκο των Σεβιγιάνων, 1-1 και στο δεύτερο ματς του, στη Γερμανία με την Ντόρτμουντ.

Τώρα ο Σαμπάολι έχει μια πολύ καλή ευκαιρία να πάρει την πρώτη του νίκη (19:30 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Και γιατί η Μαγιόρκα, έτσι κι αλλιώς, δεν είναι φυσικά ομάδα που προκαλεί φόβο, αλλά και γιατί δεν θα έχει διαθέσιμο τον πρώτο της σκόρερ, τον Κοσοβάρο φορ Μουρίτσι, που αποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο 1-1 με την Έλτσε. Στο 2.65 το διπλό, μια χαρά απόδοση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Αγγλία

Στο Γουλβς – Νότιγχαμ (17:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24), αν δεις βαθμολογία και φόρμα, η φάση είναι πιάσε τη μία και βάρα την άλλη: 18η Γουλβς με 1-3-5 και από τρεις σερί ήττες, 19η η Νότιγχαμ με 1-2-6 και εφτά παιχνίδια χωρίς νίκη. Και μόνο αυτό το πολύ απλό να δεις, χτυπάει στο μάτι, γιατί η έδρα να δίνεται φαβορί στο 1.75 και το αουτσάιντερ να φτάνει στο 5.00;

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Αλλά ταυτόχρονα είναι και όλη η περιρρέουσα ατμόσφαιρα που δεν δικαιολογεί τέτοιες αποδόσεις. Η Γουλβς παραμένει με υπηρεσιακό προπονητή (πριν λίγες μέρες χάλασε του Λοπετέγκι, ακούστηκε και ο Πέδρο Μαρτίνς, τώρα πρώτο φαβορί είναι η… επιστροφή του Εσπίριτο Σάντο) και γενικά το κλίμα της από την αρχή της σεζόν βγάζει μια μιζέρια.

Η Νότιγχαμ πέρασε μια περίοδο κρίσης, αφού οι πολλές μεταγραφές του καλοκαιριού ανέβασαν πολύ ψηλά τον πήχη και τα αποτελέσματα είναι τελείως διαφορετικά από ό,τι περίμεναν οι άνθρωποί της. Έτσι, ο Στιβ Κούπερ, ο άνθρωπος που έκανε ένα μικρό θαύμα ανεβάζοντας πέρυσι τους "κόκκινους" στην Premier League, βρέθηκε ένα βήμα πριν την απόλυση. Όμως τελικά στη Νότιγχαμ διατήρησαν την ψυχραιμία τους και αντέδρασαν με ποδοσφαιρική λογική: Ο Κούπερ αντί για απόλυση υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025 και τη νύφη για το κακό ξεκίνημα την πλήρωσε το τμήμα σκάουτινγκ.

Ήδη η Νότιγχαμ έδειξε κάποια σημάδια ζωής την τελευταία αγωνιστική, με το 1-1 κόντρα στην Άστον Βίλα, το οποίο σταμάτησε τον κατήφορο των πέντε σερί ηττών, και σήμερα πάει σε μια έδρα την οποία παραδοσιακά δεν τη φοβάται: 3 νίκες, 1 ισοπαλία και μόνο 1 ήττα στις πέντε τελευταίες επισκέψεις της.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουλβς – Νότιγχαμ: 2 DNB (απόδοση 3.75) 17:00
  • Μαγιόρκα – Σεβίλλη: 2 (απόδοση 2.65) 19:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League μέχρι την Bundesliga αλλά και tips για όλα τα πρωταθλήματα από τη Νορβηγία μέχρι και την Ιαπωνία, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ