TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Η δουλειά του Γκατούζο, ο τρόπος του Κόντε και ο Σαμπάολι

Ο τεχνικός της Σεβίλλης, Χόρχε Σαμπάολι στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ για το Champions League 2022/23
Ο τεχνικός της Σεβίλλης, Χόρχε Σαμπάολι στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ για το Champions League 2022/23 © 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και καταλήγει σε μία δυνατή τριάδα από Ισπανία και Αγγλία.

Μεγάλο τρίποντο, το διπλό στην Μπράιτον που πέτυχε η Τότεναμ. Δεν είναι απλό να κρατήσεις την Μπράιτον στην έδρα της στο μηδέν. Η συγκεκριμένη νίκη με 1-0, είναι ένα σπουδαίο δείγμα της νοοτροπίας που έχει περάσει στην ομάδα ο Κόντε.

Προγνωστικά Αγγλία: Με τον τρόπο του Κόντε

Μεσοβδόμαδα έστω και με άγχος, η Τότεναμ κέρδισε και την Άϊντραχτ στο Champions League κι έβαλε βάσεις πρόκρισης. Σήμερα, τα "σπιρούνια" υποδέχονται τη σαφώς κατώτερη Έβερτον και στο επίπεδο που έχει φθάσει η Τότεναμ, το 1.50 στον άσο, μοιάζει δίκαιο (19:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Μπορεί εύκολα να κρατήσει στο μηδέν η Τότεναμ την Έβερτον και να την κερδίσει, με τον κλασικό τρόπο του Αντόνιο Κόντε.

Προγνωστικά Ισπανία: Έχει βρει θετικό μομέντουμ

Τεράστιο διπλό με εκπληκτική εμφάνιση πέτυχε η Βαλένθια την περασμένη αγωνιστική στην Παμπλόνα επί της Οσασούνα με 1-2 ( 1,99-3,00 xGoals). Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα την ανέβασε στην έβδομη θέση της La Liga. Κάνει καλή δουλειά ο Γκατούζο, βγάζουν ταχύτητα στα άκρα της επίθεσης οι Κλάιφερτ, Λίνο και έχοντας στην κορυφή τον Καβάνι, η Βαλένθια επιτίθεται με ορμή και αυτοπεποίθηση.

Οι "νυχτερίδες" υποδέχονται σήμερα τη χαμηλού επιπέδου Έλτσε (17:15 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Δεν βελτιώθηκε η Έλτσε με την αποχώρηση του Φρανθίσκο. Στον πάγκο με την Βαλένθια έκατσε ο γνωστός μας, από το πέρασμα του για 40 ημέρες από το Βόλο, Γκαγιέγο στις αρχές του 2020. Ήταν προπονητής της Β' ομάδας κάθεται σαν προσωρινός, μαζί με τον συνεργάτη του Φρανθίσκο. ΄Σε κάθε περίπτωση η Έλτσε δεν έχει παρουσιάσει σημάδια προόδου. Πήρε βαθμό στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Μαγιόρκα σε παιχνίδι με 0,46-2,97 xGoals, υπέρ των νησιωτών.

Η Βαλένθια απέναντι στην Έλτσε μετρά ένα εντός έδρας ρεκόρ 4/4 και οι συνθήκες κάνουν το παιχνίδι να μοιάζει πολύ βατό, για να συνεχίσει το σερί της. Ο άσος στο 1.45.

Τσάρλυ Προγνωστικά: Χρειαζόταν την αλλαγή η Σεβίλλη

Κάτι φαίνεται να αλλάζει στη Σεβίλλη, με την άφιξη του Χόρχε Σαμπάολι. Δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με 1-1, απέναντι στη φορμαρισμένη Μπιλμπάο για το πρωτάθλημα και στην Ντόρτμουντ για το Champions League. Ειδικά στο Βεστφάλεν υπήρξε σοβαρή βελτίωση. ΗΣεβίλλη προηγήθηκε, ήταν συνολικά καλύτερη και είχε τη μεγάλη ευκαιρία στο 67ο λεπτό, με τον Λαμέλα για να πάρει το παιχνίδι με 1-2.

Δείχνει πως βρίσκεται σε ένα στάδιο βελτίωσης, που θα αρχίσουν να έρχονται και νίκες για να βελτιώσει και τη βαθμολογική της θέση. Είναι παράλογο να βρίσκεται η Σεβίλλη τόσο χαμηλά και η εικόνα στο Ντόρτμουντ έδειξε πως οι παίκτες είχαν μεγάλη ανάγκη την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας.

Είναι ψηλά το διπλό στο 2.60 στο μέσο όρο των εταιριών, στην έδρα της Μαγιόρκα, που θα αγωνιστεί χωρίς τον Μουρίτσι (19:30 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Δεν έχει το εύκολο γκολ η Μαγιόρκα, έχει πετύχει μόλις επτά στο πρωτάθλημα και σήμερα θα λείψει ο επιθετικός που έχει πετύχει τα 4 από αυτά .

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βαλένθια - Έλτσε: 1 (απόδοση 1.45), 17:15
  • Τότεναμ - Έβερτον: 1 (απόδοση 1.50), 19:30
  • Μαγιόρκα - Σεβίλλη: 2 (απόδοση 2.60), 19:30
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ