ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Αγγλία: Τέλος ο Αρβελάτζε από τη Χαλ, μπορεί το 1.95 η Λούτον

Ο Τούρκος επιχειρηματίας και μεγιστάνας των μίντια, Ατζούν Ιλίτζαλι, παρακολουθεί αγώνα της Χαλ με την Έβερτον για το Κύπελλο Αγγλίας | 8 Ιανουαρίου 2022
Ο Τούρκος επιχειρηματίας και μεγιστάνας των μίντια, Ατζούν Ιλίτζαλι, παρακολουθεί αγώνα της Χαλ με την Έβερτον για το Κύπελλο Αγγλίας | 8 Ιανουαρίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGE

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Χαλ κόντρα στη Λούτον, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της αγγλικής Τσάμπιονσιπ.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ ανοίγει με την αναμέτρηση της Χαλ του Δημήτρη Πέλκα κόντρα στη Λούτον (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Εδώ το διπλό άνοιξε σε τιμές στο 2.80 κατά μέσο όρο, αλλά υποχώρησε στο 2.40.

Αυτή η πτώση οφείλεται στην κάκιστη φόρμα της Χαλ πριν τη διακοπή για τις εθνικές. Οι "τίγρεις" μετά τη νίκη επί της ουραγού Κόβεντρι στις 27 Αυγούστου, έτρεξαν ένα σερί με τέσσερις ήττες και γκολ 1-11! Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι, η Χαλ ηττήθηκε καθαρά με 3-0 στην έδρα της Σουόνσι.

Χαλ - Λούτον: Προγνωστικά και Ανάλυση

Τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση τον Γεωργιανό τεχνικό, Σότα Αρβελάτζε. Κατά τη διάρκεια της διακοπής για τις εθνικές, ο Αρβελάτζε είχε διαδοχικές συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, τον Τούρκο Ατζούν Ιλίτσαλι, γνωστό στην Ελλάδα κυρίως για την τηλεοπτική παραγωγή του Survivor, προκειμένου να αναζητηθούν οι λόγοι της μέτριας πορείας.

Όλα έδειχναν ότι ο Αρβελάτζε θα πάρει ακόμη μία ευκαιρία στο αποψινό ματς με τη Λούτον, όμως λίγες ώρες πριν τη σέντρα, η Χαλ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας της, τόσο με τον Γεωργιανό τεχνικό, όσο και με τον άμεσο συνεργάτη του, τον Ολλανδό Πίτερ Φαν ντεν Φέιν.

Το timing της απόφασης, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μέχρι και... αψυχολόγητο, δεδομένου ότι ελήφθη την ημέρα του αγώνα, ενώ μεσολάβησαν δύο εβδομάδες από την τελευταία επίσημη υποχρέωση της Χαλ. Τελικά, οι "τίγρεις" θα κατέβουν απόψε με υπηρεσιακό προπονητή, τον Αντι Ντόουσον και βρίσκονται πλέον σε αναζήτηση νέου τεχνικού.

Σαφώς πιο ήρεμα και νοικοκυρεμένα τα πράγματα στη Λούτον, η οποία στα τελευταία έξι ματς έχει απολογισμό 3-2-1 και πριν το παράθυρο των εθνικών κέρδισε εντός έδρας 2-0 την εξαιρετικά ανταγωνιστική Μπλάκμπερν.

Την περσινή σεζόν, η Λούτον είχε φύγει με νίκη 3-1 από το MKM Stadium και φέτος έχει καλές πιθανότητες να πάρει ξανά θετικό αποτέλεσμα, εκμεταλλευόμενη ότι η Χαλ βρίσκεται σε φάση αλλαγών και πίεσης..

Το Χ2 παίζει σχετικά χαμηλά, λίγο πάνω από το 1.40. Μαζί όμως με το Over 1,5 μπορούμε να χτίσουμε απόδοση κοντά στον διπλασιασμό. Σημειώνεται ότι η Χαλ έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 21 γκολ και τη χειρότερη επίδοση στα xGoals κατά με 18,9. Επίσης είναι η ομάδα με τα περισσότερα Over 2,5 στην Τσάμπιονσιπ, 7/10 κι έχει μέχρι στιγμής εμφανίσει μόνο ένα Under 1,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χαλ – Λούτον: Χ2 & Over 1,5 (απόδοση 1.95), 22:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ