ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Σούπερ σερί για το 1.88 η Πόρτσμουθ

Ο τερματοφύλακας της Μπρέντφορντ Ραγιά κλωτσάει την μπάλα σε ματς  κόντρα στη Γουέστ Χαμ
Μπάλα ποδοσφαίρου © 2021 STEVE LUCIANO/ASSOCIATED PRESS

Η Πόρτσμουθ συνεχίζει να κυνηγάει μια θέση στα playoffs ανόδου. Αυτή τη φορά δοκιμάζεται στην έδρα της τελευταίας Κρου. Ποντάρισμα στο 1.88.

Ζορίζει πάρα πολύ το πράγμα στην Κρου. Δεν μπόρεσε να κεφαλαιοποιήσει τη νίκη της επί της Τσέλτεναμ και έχασε εντός έδρας από τη δυνατή Γουίκομ που έχει βάλει ψηλά φέτος τον πήχη και χτυπάει playoffs ανόδου. Δίκαιη εν πολλοίς η ήττα με 3-1. Βρέθηκε στο 55’ να χάνει με 2-0, μείωσε τρία λεπτά αργότερα, αλλά δέχτηκε τη χαριστική βολή στις καθυστερήσεις. Πολλά λάθη, κατώτερη των προσδοκιών, ο κλοιός σφίγγει και με βάση την πρόσφατη φόρμα δεν μπορεί να σώσει τη σεζόν και να διατηρηθεί στη League One. Δεν κρύφτηκε ο Αρτελ για τα πολλά λάθη και τα γκολ που προσφέρει η ομάδα του απλόχερα.

Η Πόρτσμουθ (21:45 LIVE από το SPORT24) από την άλλη πήρε σημαντική τόνωση ηθικού. Ξέσπασε κόντρα στην Άκρινγκτον με 4-0. Προηγήθηκε στο 16’, βρέθηκε να παίζει με παίκτη λιγότερο από το 21’, δεν μάσησε όμως και στο 28’ πέτυχε και άλλο γκολ. Στο 56’ και στο 69’ τα άλλα δύο τέρματα σε μια άκρως κυριαρχική εμφάνιση. Πλέον βρίσκεται στη δέκατη θέση με 54 βαθμούς ύστερα από 34 ματς και στο -7 από την είσοδο στα playoffs έχοντας και ένα ματς λιγότερο από την έκτη Σέφιλντ Γουένσντεϊ και δύο από την πέμπτη Γουίκομ, που και αυτή έχει 61. Χωρίς ήττα στα έξι τελευταία παιχνίδια τους οι Πομπέις στο πρωτάθλημα με 5 νίκες και μια ισοπαλία.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δίκαιο φαβορί η Πόρτσμουθ, αφού βρίσκεται σε θετικό μομέντουμ. Για τα δεδομένα πάντως της κατηγορίας οι αποδόσεις δεν λένε και τίποτα. Η Κρου εδώ που έφτασαν τα πράγματα καλείται να συνεχίσει το επιθετικό στυλ της και όπου τη βγάλει. Η απόσταση από τη σωτηρία βρίσκεται στους οκτώ βαθμούς, ωστόσο δεν υπάρχει τόση μεγάλη αυτοπεποίθηση. Όπως και να έχει η ομάδα του Άρτελ ανοίγει τα ματς. Αξίζει το ποντάρισμα στα γκολ και στο over 2,5, αφού η φιλοξενούμενη μετράει οκτώ σερί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κρου - Πόρτσμουθ: Over 2,5 (απόδοση 1.88), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ