ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Παράδοση για over στο Λονδίνο, 9/11 under η Μπράιτον

Ο τεχνικός της Μπράιτον Γκράχαμ Πότερ σε αγώνα με τη Γουέστ Χαμ για την Premier League
Ο τεχνικός της Μπράιτον Γκράχαμ Πότερ Ⓒ 2021 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

Παραδοσιακά στο over 2,5 τα ματς της Γουέστ Χαμ με τη Σαουθάμπτον, συνεχίζει το σερί της με τα under 2,5 η Μπράιτον, που έχει σαφές επιθετικό πρόβλημα.

Η Γουέστ Χαμ υποδέχεται (17:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το Sport24) στο Λονδίνο τη Σαουθάμπτον για την καθιερωμένη Boxing Day, σε ένα ματς όπου ο άσος είναι φαβορί στο 1.85 κατά μέσο όρο και το διπλό παίζει σε τιμές άνω του 4.00.

Η ομάδα του Ντέβιντ Μόγες τρέχει ένα αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων (0-1-3) σε όλες τις διοργανώσεις μετά τη μεγάλη νίκη επί της Τσέλσι με 3-2 στις αρχές Δεκεμβρίου. Μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε στο League Cup από την Τότεναμ, χωρίς να έχει στη διάθεσή της τον κορυφαίο της επιθετικό, Αντόνιο, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και ως εκ τούτου η συμμετοχή του για απόψε είναι αμφίβολη.

Προγνωστικά Αγγλία

Για τα "σφυριά" το παιχνίδι με τη Σαουθάμπτον είναι πολύ σημαντικό καθώς έχουν μόνο μία νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (1-2-3) στην Premier League και για πρώτη φορά δείχνουν μία τάση διόρθωσης προς τα κάτω.

Η αφελής πάντως αμυντικά Σαουθάμπτον μοιάζει ο κατάλληλος αντίπαλος προκειμένου η Γουέστ Χαμ να πάρει ξανά εμπρός επιθετικά μετά τα δύο άσφαιρα 90λεπτα κόντρα σε Μπέρνλι και Αρσεναλ.

Η ομάδα του Ραλφ Χάζενχιτλ έχει δεχθεί 75 γκολ σε επίπεδο Premier League μέσα στο 2021. Ιστορικά, σε ένα ημερολογιακό έτος, μόνο η φετινή Νιούκαστλ και η Ιπσουιτς το 1994 έχουν δεχθεί περισσότερα γκολ (79).

Γενικά, τα ματς της Γουέστ Χαμ με τη Σαουθάμπτον προσφέρουν πολλά γκολ. Στις τελευταίες εννιά αναμετρήσεις τους στο Λονδίνο για την Premier League, το over 2,5 επαληθεύτηκε σε όλες. Τα "σφυριά" φέτος έχουν 6/8 over 2,5 εντός έδρας στο πρωτάθλημα και οι "άγιοι" μετρούν πέντε στις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Στο 1.72 να σημειωθούν πάνω από δύο τέρματα.

Μπράιτον - Μπρέντφορντ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Διαφορετική εικόνα αναμένεται στο Μπράιτον –Μπέντφορντ (22:00 Cosmote Sport 1HD, Live από το Sport24). Οι "γλάροι" είναι από τις πιο σφιχτές ομάδες στην Premier League και στα παιχνίδια της φέτος μπαίνουν κατά μέσο όρο μόλις 1,55 γκολ.

Το σύνολο του Γκράχαμ Πότερ έχει συμπληρώσει 11 αγωνιστικές χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-8-3). Σε αυτό το διάστημα εμφάνισε εννιά under 2,5 και σημείωσε μόλις επτά γκολ.

Το επιθετικό πρόβλημα της Μπράιτον είναι πασιφανές, ωστόσο το θετικό είναι πως έχει καλή παράδοση κόντρα στις νεοφώτιστες, αφού στα τελευταία 12 ματς με ομάδες που ανέβηκαν από την Championship, έχασε μόλις μία φορά και δέχθηκε μόνο τέσσερα γκολ.

Με την Μπρέντφορντ, η Μπράιτον συναντήθηκε δέκα φορές ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης από τη σεζόν 2010/11 και σε αυτά τα ματς επαληθεύτηκε οχτώ φορές το N/G και επτά το under 2,5. Στο 1.70 να μπουν μέχρι δύο γκολ στο παιχνίδι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουέστ Χαμ - Σαουθάμπτον: Over 2,5 (απόδοση 1.72), 17:00
  • Μπράιτον - Μπρέντφορντ: Under 2,5 (απόδοση 1.70), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ