TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλι στοίχημα: Τρεις επιλογές από την Boxing Day

Οι παίκτες της Σίτι πανηγυρίζουν μετά από την επίτευξη ενός τέρματος
Οι παίκτες της Σίτι πανηγυρίζουν μετά από την επίτευξη ενός τέρματος © 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Μέσα στα έθιμα των Χριστουγέννων είναι και η Boxing Day που είναι γεμάτη αγώνες και ο Τσάρλυ ποντάρει σε τρεις επιλογές.

Δυστυχώς ο COVID-19 μείωσε τον τηλεοπτικό χρόνο απόλαυσης, καθώς αναβλήθηκαν τρεις αναμετρήσεις, το Λίβερπουλ - Λιντς, το Γουλβς - Γουότφορντ και το Μπέρνλι - Έβερτον. Πάμε να δούμε τις επιλογές που ξεχώρισα.

Προγνωστικά Αγγλία

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Λέστερ (17:00 COSMOTE SPORT 1, LIVE από το SPORT24 ). Ο Γκουαρντιόλα έχει την πολυτέλεια να τιμωρεί και να κρατά στον πάγκο τους Γκρίλις - Φόντεν χωρίς να έχει το παραμικρό πρόβλημα, για τον Ρότζερς όμως τα πράγματα είναι πιο δύσκολα.

Μαζεύτηκαν πολλά προβλήματα στη Λέστερ

Είναι αμφίβολοι οι Βάρντι, Σουγιουντσού, Έβανς, Καστάνιε και Περέιρα. Στα ρεπορτάζ γράφεται πως δεν θα ξεκινήσουν και καταλαβαίνετε πως η Λέστερ θα παρουσιαστεί αποδυναμωμένη. Τα παιχνίδια της Λέστερ μετά το πρώτο τέρμα ανοίγουν και η Σίτι θα έχει την ευκαιρία να προσφέρει μία όμορφη παράσταση στους φίλους της μέρα που είναι. Ο άσος με over 2,5 στο 1.50 στον μέσο όρο των εταιριών.

Με παράδοση και την αύρα του Κόντε

Η Τότεναμ σε ντέρμπι Λονδίνου υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας (17:00 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24 ) . Οι Σπερς έχουν δημιουργήσει μία πολύ θετική εντός έδρας παράδοση απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, καθώς μετρούν 6 συνεχόμενες νίκες. Το σημαντικό είναι πως ο Κόντε έχει πετύχει αυτό που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα. Πολύ γρήγορα κατάφερε να προσαρμόσει τους ποδοσφαιριστές του στα δικά του θέλω και έχει καταφέρει να ξεκινήσει με ένα αήττητο σερί 5 παιχνιδιών. Έγιναν πολλά στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ, είναι όμως σημαντικό που δεν έχασε από την ομαδάρα του Κλοπ. Στο ξεκίνημα του έχει καταφέρει να βρει τον τρόπο να κερδίζει εντός έδρας τις μικρομεσαίες ομάδες του πρωταθλήματος, 2-1 τη Λιντς, 3-0 τη Νόριτς, 2-0 την Μπρέντφορντ και φυσικά η νίκη πρόκριση στους ημιτελικούς του Carabao Cup με 2-1 επί της Γουέστ Χαμ. Ο άσος της Τότεναμ στο 1.75.

Έχει να ανέβει βουνό

Η Νόριτς είναι η πιο αδύναμη ομάδα στην Premier League. Μετά από ένα καλό αρχικό ξεκίνημα ο Ντιν Σμιθ προσγειώθηκε στην πραγματικότητα και έπειτα από την ήττα με αποκαρδιωτική εμφάνιση από την Άστον Βίλα δήλωσε πως έχει να ανέβει βουνό. Είναι το επίπεδο της Νόριτς υπερβολικά χαμηλό για την Πρέμιερ έχει και πολλές απουσίες να διαχειριστεί με ποδοσφαιριστές που είτε έχουν κορονοϊό, είτε ταλαιπωρήθηκαν από αυτόν. Οι συνθήκες για να πετύχει 4η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα η φορμαρισμένη Άρσεναλ (17:00 COSMOTE SPORT 2, LIVE από το SPORT24 ) ιδανικές. Η καλή κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του Αρτέτα σε συνδυασμό με την αγωνιστική πτώση, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Νόριτς έχουν ρίξει το διπλό στο 1.45.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Σίτι - Λέστερ: 1 & over 2,5 (απόδοση 1.50), 17:00
  • Τότεναμ - Κρίσταλ Πάλας: 1 (απόδοση 1.75), 17:00
  • Νόριτς - Άρσεναλ: 2 (απόδοση 1.45), 17:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ