TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά Αγγλία: Παίρνει τα πάνω της η Πίτερμπρο, σύννεφα στη Ντέρμπι, στοίχημα στο 2.60

Ο Πωλ Γουορν στον πάγκο της Ρόδεραμ σε αναμέτρηση κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Πωλ Γουορν © 2023 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Η Πίτερμπρο δίνει αγώνα να επιστρέψει στη ζώνη των playoffs ανόδου και αυτή τη φορά φιλοξενεί τη φιλόδοξη, αλλά υπό πίεση, Ντέρμπι. Ποντάρισμα στο 2.60.

Μπορεί να έχουμε μίνι-μπρέικ στα μεγάλα πρωταθλήματα λόγω των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ωστόσο ως γνωστόν οι Άγγλοι δεν σταματούν ποτέ και στο σημερινό μενού υπάρχει δράση. Η Πίτερμπρο φιλοξενεί τη Ντέρμπι (17:00 COSMOTE SPORT 1 ) για την 38η αγωνιστική της League One Αγγλίας.

Στην πέμπτη θέση η Ντέρμπι με 64 βαθμούς, εντός ζώνης playoffs ανόδου, έβδομη η Πιτερμπρο με 60 βαθμούς. 64 έχει και η έκτη Μπόλτον, που βρίσκεται στην τελευταία θέση που οδηγεί στα playoffs ανόδου.

Η Πίτερμπρο δείχνει να βρίσκει τον δρόμο της και τα πατήματά της και έχει ανέβει το τελευταίο διάστημα. Από τις έμπειρες ομάδες της κατηγορίας, σκληρό προπονητής και χρόνια σ’ αυτές τις κατηγορίες ο Ντάρεν Φέργκιουσον. Θέλουν όλοι να αποδείξουν πως δεν πρέπει να τους έχουν ξεγραμμένους και οι δυο σερί νίκες λένε πολλά.

Κέρδισαν 5-2 στο Πιρέλι την Μπέρτον και τη συνέχεια σκόρπισαν 3-0 την πάντα δυνατή στην έδρα της Λίνκολν, η οποία σε επίπεδο πρωταθλήματος είχε να χάσει από πέρσι τον Απρίλιο. Το κλίμα βελτιώθηκε, ο Φέργκιουσον βλέπει το σημερινό ματς ως ένα τεστ αποδείξεων και ότι μπορεί να στείλει μήνυμα η ομάδα του ότι τα playoffs δεν θα τα αφήσουν τόσο εύκολα.

Η Ντέρμπι βρίσκεται εντός της ζώνης, αλλά τελευταία κάπου πάει να τα χαλάσει. Αρκετά ασταθής αμυντικά, έχει το λάθος στο παιχνίδι της. Τα κάνει ροντέο η ομάδα του Γουόρν. Κακή εμφάνιση κόντρα στη Φλίτγουντ εντός έδρας με 2-0 σ’ ένα ματς που έμοιαζε στα μέτρα της, αλλά βρέθηκε σε άθλια μέρα. Ξεκίνησαν ήδη τα πρώτα σύννεφα και η γκρίνια. Ο Γουρν θα κάνει κάμποσες αλλαγές απόψε, ενώ ο εξαιρετικός χαφ Χόουραχαν δίνεται αμφίβολος.

Προγνωστικά στοιχήματος

Πατάει καλύτερα στο γήπεδο τελευταία η Πίτερμπρο που παίρνει και αποτελέσματα. Τα Κριάρια από την άλλη αμυντικά δεν είναι αξιόπιστα και δεν τους συμφέρει να ανοίξει ο ρυθμός. Έχουν μαζευτεί κάποια γκρίζα σύννεφα, κάτι που φαίνεται από διάφορες δηλώσεις του ίδιου του τεχνικού της. Στο 2.60 ο άσος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πίτερμπρο - Ντέρμπι: 1 (απόδοση 2.60), 17:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ