ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: Με το combo της Τσέλσι και το Over 2,5 στο Amex

Ο Βέρνερ πανηγυρίζει γκολ του στην αναμέτρηση της Λούτον κόντρα στην Τσέλσι
Ο Βέρνερ πανηγυρίζει γκολ του στην αναμέτρηση της Λούτον κόντρα στην Τσέλσι 2022 AP PHOTO/IAN WALTON

Η Τσέλσι υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ στο λονδρέζικο ντέρμπι της ημέρας. Ελεύθερο ματς αναμένεται στο Amex ανάμεσα στην Μπράιτον και τη Σαουθάμπτον.

Σημαντικό λονδρέζικο ντέρμπι σήμερα στην Premier League, με την Τσέλσι να υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ, στο Stamford Bridge (16:00 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24). Η τρίτη της βαθμολογίας Τσέλσι έχει δύο ματς λιγότερα από Αρσεναλ και Τότεναμ, αλλά η διαφορά της μειώθηκε στο -2 και στο -4 αντίστοιχα, συνεπώς δεν νιώθει ακόμη απόλυτα άνετη την τετράδα.

Από την άλλη, η Γουέστ Χαμ είναι έβδομη, στο +3 από τη Γουλβς και στο -2 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συνεπώς είναι αυτονόητο πως και αυτή έχει ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο, καθώς κυνηγάει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Τσέλσι - Γουέστ Χαμ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Τσέλσι προέρχεται από το βαρύ 2-4 κόντρα στην Αρσεναλ. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ έχει χάσει την αμυντική της συνοχή και δέχεται γκολ πλέον με μεγάλη ευκολία. Αυτή ήταν η τρίτη σερί εντός έδρας ήττα μετά από εκείνες με Ρεάλ και Μπρέντφορντ. Αν οι "μπλε" χάσουν και από τη Γουέστ Χαμ θα υποστούν τέσσερις διαδοχικές ήττες εντός έδρας για πρώτη φορά μετά το 1978!

Η Τσέλσι πάντως έχει θετική παράδοση κόντρα στη Γουέστ Χαμ, με ρεκόρ 10-4-1 στα τελευταία 15 ματς στο Stamford Bridge για την Premier League. Εξάλλου, ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγες είναι χωρίς νίκη στη συγκεκριμένη έδρα 16 διαδοχικά ματς (0-7-9)!

Η Γουέστ Χαμ πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς στο 1-1 με την Μπέρνλι, στο Λονδίνο. Εκτός έδρας είναι χωρίς νίκη πέντε σερί ματς (0-1-4) σε επίπεδο Premier League και μπροστά της, την Πέμπτη, έχει τον πρώτο ιστορικό ημιτελικό με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης για το Europa League.

Μέσα σε όλα, ο Μόγες έχει να διαχειριστεί και σημαντικά προβλήματα στην άμυνα, αφού μετά τους Ογκμπόνα και Ζουμά, έχασε με τραυματισμό και τον Ντιόπ. Στο ρόστερ έχει ξεμείνει μόνο ένας υγιής στόπερ, ο Ντόουσον, συνεπώς ο Σκωτσέζος τεχνικός είναι αναγκασμένος να πάει σε αλχημείες κόντρα στην Τσέλσι.

Από τη μία λοιπόν έχουμε την πληγωμένη με απουσίες στους στόπερ Γουέστ Χαμ και από την άλλη την ασταθέστατη εσχάτως αμυντικά Τσέλσι. Το Goal/Goal στο 1.85 μοιάζει να έχει καλές πιθανότητες επαλήθευσης. Σε combo με το 1Χ παίρνουμε αποδόσεις διπλασιασμού, στη λογική ότι η Τσέλσι δεν θα υποστεί 4η σερί ήττα εντός έδρας μετά από 44 χρόνια!

Μπράιτον - Σαουθάμπτον: Προγνωστικά και Ανάλυση

Την ίδια ώρα, στο Amex Stadium, η Μπράιτον υποδέχεται τη Σαουθάμπτον σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογική πίεση για της δύο ομάδες, καθώς βρίσκονται σε απόσταση ασφαλείας από την τελευταία τριάδα (16:00 Live από το SPORT24).

Η Μπράιτον, μετά τα δύο μεγάλα διπλά απέναντι σε Αρσεναλ και Τότεναμ, έχασε φυσιολογικά στο Μάντσεστερ από τη Σίτι με 3-0 και τώρα επιστρέφει στην έδρα της για το πρώτο ματς μετά από 22 ημέρες.

Η ομάδα του Γκράχαμ Πότερ έχει τη χειρότερη εντός έδρας επίθεση της κατηγορίας με 10 γκολ. Είναι χαρακτηριστικό, πως στα τελευταία πέντε παιχνίδια της στο Amex με Μπέρνλι, Αστον Βίλα, Λίβερπουλ, Τότεναμ και Νόριτς έμεινε άσφαιρη.

Θα είναι παράλογο οι "γλάροι" να μείνουν άσφαιροι εντός έδρας και για έκτο σερί ματς, ειδικά από τη στιγμή που επιστρέφει ο πολύτιμος εξτρέμ Τροσάρ (6 γκολ) και αντίπαλος είναι η παντελώς άναρχη Σαουθάμπτον, που δέχεται γκολ εκτός έδρας 11 διαδοχικά παιχνίδια, μετρώντας σε αυτό το διάστημα οχτώ Over 2,5.

Στη λογική ότι θα γίνει ελεύθερο ματς, χωρίς σκοπιμότητες, μπορούμε να ζητήσουμε το αουτσάιντερ Over 2,5 σε τιμές διπλασιασμού.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσέλσι – Γουέστ Χαμ: 1X & Goal/Goal (απόδοση 2.05), 16:00
  • Μπράιτον – Σαουθάμπτον: Over 2,5 (απόδοση 2.00), 16:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ