TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Ντέρμπι με φαβορί σε Βρετάνη και Λίβερπουλ

O Τιάγκο Αλκάνταρα με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε ματς πρωταθλήματος με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 19 Απριλίου 2022
O Τιάγκο Αλκάνταρα με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε ματς πρωταθλήματος με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 19 Απριλίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Τσάρλυ μετά το 2/2 του Σαββάτου συνεχίζει σήμερα με ακόμη τρεις δυνατές επιλογές από Ιταλία, Γαλλία και Αγγλία.

Η Φιορεντίνα ήταν απίστευτα άτυχη και στους δύο ημιτελικούς με τη Γιουβέντους. Σπατάλησε πολλές ευκαιρίες, δεν σκόραρε σε καμία και τελικά ηττήθηκε και στα δύο παιχνίδια. Έχει όμως μπροστά της έναν σημαντικό ανοιχτό στόχο, την πρόκριση της στο επόμενο Europa League. Από τη στιγμή που ο τελικός κυπέλλου θα είναι Γιουβέντους - Ίντερ, στο Europa League βγάζει η 5η και η 6η θέση και στο Conference League η 7η.

Προγνωστικά Ιταλία: Υποχρεωμένη να περάσει με διπλό

Η Φιορεντίνα ξεκίνησε την αγωνιστική στην 6η θέση και χρειάζεται οπωσδήποτε να περάσει από την έδρα της Σαλερνιτάνα. Στη συνέχεια το πρόγραμμά της είναι εξαιρετικά δύσκολο. Εκτός με Μίλαν, εντός με Ρόμα, εκτός με Σαμπντόρια και εντός με τη Γιουβέντους.

Δεν σημαίνει τίποτα, η ομάδα του Ιταλιάνο έχει αποδείξει πως είναι ανταγωνιστική στα δύσκολα. Πρέπει όμως να αξιοποιήσει τις αδυναμίες της Σαλερνιτάνα, να την κερδίσει για να μπει δυνατά στο δύσκολο πρόγραμμα με το οποίο κλείνει τη σεζόν (13:30 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24).

Με τις δύο κολλητές νίκες της, η Σαλερνιτάνα έφθασε στους 22 βαθμούς. Χρειάζεται όμως ένα μικρό θαύμα για να παραμείνει στην κατηγορία και φυσικά κι άλλες νίκες. Εδώ που έφθασε, θα πρέπει να ρισκάρει για να πάρει τους τρεις βαθμούς, κάτι που θα εξυπηρετήσει το έργο της σαφώς ανώτερης Φιορεντίνα.

Η ομάδα του Ιταλιάνο στα δύο τελευταία εκτός έδρας της παιχνίδια, πήρε 1-1 εύκολα από την Ίντερ και επικράτησε 3-2 στην έδρα της Νάπολι. Το διπλό στην έδρας της αδύναμης Σαλερνιτάνα βρίσκεται ανάμεσα στο 1.65-1.70.

Προγνωστικά Γαλλία: Ντέρμπι Βρετάνης

Στο Σαμπιονά γίνεται μάχη για την πρώτη τριάδα. Η Ρεν προέρχεται από δύο κολλητές ήττες με 3-2 εντός έδρας από τη Μονακό και 2-1 στο Στρασβούργο. Έχει όμως ακόμα την τύχη στα δικά της χέρια.

Ξεκίνησε την αγωνιστική ισοβαθμώντας στην 3η θέση στους 56 βαθμούς με τη Μονακό και το Στρασβούργο, έχει φτιάξει όμως μία εντυπωσιακή διαφορά τερμάτων και έχει μαζί της τις ισοβαθμίες.

Τώρα, χρειάζεται να επιστρέψει άμεσα στις νίκες και έχει δύο κολλητά εντός έδρας παιχνίδια με Λοριάν και Σεντ Ετιέν, που αν τα αξιοποιήσει, κάτι που είναι στο χέρι της, θα βάλει γερές βάσεις για την τρίτη θέση και δεν αποκλείεται να επιστρέψει και στο κυνήγι της δεύτερης, που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League.

Η Λοριάν πήρε δύο πολύτιμες εντός έδρας νίκες, σε εξάποντα παραμονής. Κέρδισε με 6-2 τη Σεντ Ετιέν και επικράτησε 1-0 της Μετς. Ανάμεσα σε αυτά τα δύο παιχνίδια, έπαιξε παθητικά στην έδρα της Νις και έχασε πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 2-1.

Πρόκειται για τοπικό ντέρμπι, η Ρεν είναι η μεγάλη ομάδα της Βρετάνης και έχει τον πρώτο λόγο σε αυτή την μάχη (14:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Φέτος κέρδισε για το κύπελλο εντός έδρας τη Λοριάν με 1-0 και πέρασε με 2-0 στον πρώτο γήπεδο του πρωταθλήματος από την έδρα της Λοριάν. Ο άσος στο 1.45-1.50.

Προγνωστικά Αγγλία: Έμπλεξε άσχημα η Έβερτον

Δώστε στη Λίβερπουλ ντέρμπι όπως αυτά με τη Γιουνάιτεντ και την Έβερτον (18:30 Cosmote Sport1HD, Live από το SPORT24), για να κερδίζει ο κόσμος. Η διαφορά που χωρίζει την ομάδα του Κλοπ, από τις δύο ομάδες που δίνει τα παραδοσιακά ντέρμπι είναι τεράστια.

Η σημασία των παιχνιδιών, αλλά και η τροπή που έχει πάρει το πρωτάθλημα, είναι τέτοια που δεν δίνει το δικαίωμα στην ομάδα του Κλοπ να πάρει αψήφιστα το παιχνίδι και να μην δώσει το 100%. Η Έβερτον μοιάζει να έχει μπλέξει άσχημα καθώς η απόφαση για απομάκρυνση του Σον Ντάις, φαίνεται να βγαίνει στην Μπέρνλι. Όσο και να θέλει η Έβερτον τους βαθμούς, θα αναγκαστεί να ψάξει σε άλλο παιχνίδι. Ο άσος με ασιατικό χάντικάπ 1,5 στο 1,60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαλερνιτάνα - Φιορεντίνα: 2 (1.65-1.70), 13:30
  • Ρεν - Λοριάν: 1 (απόδοση 1.50), 14:00
  • Λίβερπουλ - Έβερτον: 1 ασιατικό χάντικαπ 1,5 (απόδοση 1.60), 18:30
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ