BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Αγγλία: Μάχη τετράδας στην Premier League, ευκαιρία για τη Λίβερπουλ για 2.90

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι
Ο Γιούργκεν Κλοπ © 2022 FRANK AUGSTEIN/ASSOCIATED PRESS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις της Premier League, εκεί όπου ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την αναμέτρηση της Άστον Βίλα με την Τότεναμ για την μάχη της τετράδας. Έχουμε δύο εξαιρετικά σύνολα που διαθέτουν τρομερή μεσοεπιθετική ποιότητα (αμφότερες πέτυχαν μίνιμουμ ένα γκολ και στα 5 τελευταία ματς τους), αν και αμυντικά δέχονται φάσεις και τέρματα με συνέπεια. Χαρακτηριστικό είναι πως η Άστον Βιλα βλέπει την εστία της να παραβιάζεται εδώ και πέντε σερί αγώνες, ενώ η Τότεναμ δεν κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν στα 7 τελευταία ματς της. Δεν πιστεύουμε πως θα αλλάξουν τακτική τώρα, ούτε είναι στο DNA τους έτσι και αλλιώς, οπότε αναμένουμε ένα παιχνίδι πλούσιο σε φάσεις και τέρματα, με το Goal/Goal & Over 3,5 να προσφέρεται στο 2,02 και τις δύο ομάδες να το έχουν επιβεβαιώσει σε 2/4 τελευταίες εμφανίσεις τους στο πρωτάθλημα.

Συνεχίζουμε με το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Σίτι. Έχουμε δύο ομάδες που αποδίδουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα, με τη Λίβερπουλ να μετρά 4 σερί νίκες στο πρωτάθλημα με τέρματα 12-3 και τη Σίτι να τρέχει αήττητο στις 12 τελευταίες αγωνιστικές της Premier League (10-2-0). Κρατάμε σαν στοιχείο πως αμφότερες είχαν μεσοβδόμαδα ματς και μάλιστα η γηπεδούχος αγωνίζεται και την ερχόμενη Πέμπτη (ο επαναληπτικός με την Σπάρτα Πράγας), όμως αυτό που ενδιαφέρει τον Κλοπ είναι σε μεγάλο βαθμό το πρωτάθλημα, διότι σε περίπτωση νίκης τώρα θα ξεφύγει στους 4 βαθμούς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι οι αποδόσεις από τις στοιχηματικές εταιρίες και βλέπουμε πως η Λίβερπουλ παίζει σε αποδόσεις κοντά στον τριπλασιασμό, κάτι που δε βρίσκουμε συχνά, πόσω δε μάλλον όταν μιλάμε για ομάδα που τρέχει αήττητο σερί 13 αγώνων μπροστά στο κοινό της σε επίπεδο πρωταθλήματος (11-2-0) και η Σίτι δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κάνει… νερά μακριά από τη βάση της (9-1-3 το σερί της στο δρόμο στο πρωτάθλημα). Θα πάρουμε το ρίσκο λοιπόν και θα πάμε με τον άσο σε απόδοση 2,90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άστον Βίλα - Τότεναμ: Goal/Goal και Over 3,5 (απόδοση 2.02), 15:00
  • Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι: 1 (απόδοση 2.90), 17:45

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και μελετημένα προγνωστικά!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ