ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: Για τη 14η σερί νίκη στο Old Trafford η Γιουνάιτεντ

Ο Μάρκους Ράσφορντ πανηγυρίζει γκολ του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας | 4 Φεβρουρίου 2023
Ο Μάρκους Ράσφορντ πανηγυρίζει γκολ του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας | 4 Φεβρουρίου 2023 @2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την εξ αναβολής αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λιντς για την Premier League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί απόψε στο Old Trafford τη Λιντς σε εξ αναβολής παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής και έχει τη δυνατότητα με νίκη να φτάσει στους 45 βαθμούς τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι και παράλληλα να μειώσει στο -5 από την πρωτοπόρο Αρσεναλ (22:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24).

Το παιχνίδι είναι αρκετά ιδιαίτερο, καθώς πέρα από τη διαχρονική αντιπαλότητα, που έχουν οι δύο σύλλογοι, η διοίκηση της Λιντς αποφάσισε να απολύσει τον Τζέσι Μαρς μετά την ήττα από τη Νότιγχαμ την περασμένη Κυριακή, με 1-0 στο City Ground.

Ο Αμερικανός τεχνικός, που πέρυσι κατάφερε να σώσει τη Λιντς από τον υποβιβασμό, πλήρωσε φέτος το μάρμαρο για την απογοητευτική πορεία που πραγματοποιούν τα "παγώνια" στην Premier League.

Η Λιντς είναι χωρίς νίκη επτά σερί αγωνιστικές. Έχει κερδίσει μόνο δύο από τα τελευταία 17 παιχνίδια της (2-5-10) και μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος έχει σκοράρει μόλις τέσσερις φορές σε έξι αγώνες. Σαν να μην έφθανε αυτό, τραυματίστηκε και ο πρώτος σκόρερ Ροντρίγκο (10) και θα λείψει για σημαντικό χρονικό διάστημα. Επίσης, οι 5 κερδισμένοι πόντοι εκτός έδρας, είναι η χειρότερη συγκομιδή στην κατηγορία, μαζί με αυτή της νεοφώτιστης Μπόρνμουθ.

Απόψε, η Λιντς θα κατέβει στο παιχνίδι με τη Γιουνάιτεντ, έχοντας στον πάγκο της τον υπηρεσιακό Μάικλ Σκουμπάλα, που είναι επικεφαλής προπονητής στην U21 του συλλόγου. Για τη Λιντς το Old Trafford παραδοσιακά είναι μία αφιλόξενη έδρα. Έχει να κερδίσει εκεί σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας από το 1981. Έκτοτε μετράει 0-6-11. Μάλιστα, μετά την επιστροφή της στην Premier League το 2020, η Λιντς δέχθηκε συνολικά 11 γκολ στο θέατρο των ονείρων σε δύο ματς κόντρα στη Γιουνάιτεντ (6-2 τον Δεκέμβριο του 2020, 5-1 τον Αύγουστο του 2021).

Σε αντίθεση με τη Λιντς, η Γιουνάιτεντ έχει την κορυφαία συγκομιδή (16 βαθμούς) στην Premier League μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Επίσης, τρέχει ένα εντυπωσιακό σερί 13 νικών εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει κρατήσει ήδη οκτώ φορές φέτος ανέπαφη την εστία της, όσες σε ολόκληρη τη σεζόν πέρυσι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Και φυσικά έχει σε καταπληκτική κατάσταση το δίδυμο Ράσφορντ-Φερνάντες. Ο Άγγλος στράικερ μετράει 11 γκολ σε 13 παιχνίδια μετά το Μουντιάλ, ενώ ο Πορτογάλος επιθετικός χαφ έχει τρία γκολ και δύο ασίστ στα πέντε παιχνίδια για την Premier League μέσα στο 2023.

Παρότι η Λιντς απέλυσε τον Μαρς, δύσκολα θα ανακόψει τη φόρα των "κόκκινων διαβόλων". Άλλωστε, οι δύο ομάδες παίζουν ξανά την Κυριακή , αλλά αυτή τη φορά στο Elland Road, επομένως εκεί τα "παγώνια" θα έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να κάνουν τη ζημιά στη φορμαρισμένη ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ.

Για απόψε ο άσος μοιάζει καλό στήριγμα στο 1.50, έστω κι αν απουσιάζουν ο τιμωρημένος Κασεμίρο και οι τραυματίες Αντονι και Έρικσεν. Δεν αποκλείεται βέβαια, να ξεκινήσει για πρώτη φορά βασικός ο Μάρσελ Ζάμπιτσερ, που ήρθε δανεικός από την Μπάγερν.

Για καλύτερη απόδοση, που φτάνει ακόμη και στο 2.55, μπορούμε να ζητήσουμε σε combo και το anytime του "καυτού" Ράσφορντ, ο οποίος σκόραρε και στο 2-1 επί της Κρίσταλ Πάλας, το περασμένο Σάββατο, συμπληρώνοντας έτσι πέντε σερί ματς πρωταθλήματος στο Old Trafford, που βρίσκει δίχτυα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λιντς: 1 & Ράσφορντ Anytime (απόδοση 2.40), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ