ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Φουλ του Over η Φούλαμ, ποδαρικό με 2.10 η Μπράιτον

Ο Πασκάλ Γκρος πανηγυρίζει γκολ της Μπράιτον μαζί με τον Σόλι Μαρτς κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ
Ο Πασκάλ Γκρος πανηγυρίζει γκολ της Μπράιτον μαζί με τον Σόλι Μαρτς κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2022 DAVE THOMPSON/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Λέστερ - Φούλαμ και Έβερτον - Μπράιτον από την Premier League.

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται απόψε το πρόγραμμα της Premier League. Στο King Power Stadium, η Λέστερ φιλοξενεί την ευχάριστη έκπληξη Φούλαμ (21:45 Novasports Start, Live από το SPORT24).

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα κέρδισε με 3-0 την Κρίσταλ Πάλας εκτός έδρας και με 2-1 τη Σαουθάμπτον στο Craven Cottage, στα πρώτα δύο παιχνίδια της μετά τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Έφτασε έτσι τους 25 βαθμούς σε 17 αγώνες και πραγματοποιεί την καλύτερή της σεζόν σε επίπεδο Premier League από το 2009/10. Υπενθυμίζεται, ότι η Φούλαμ στις δύο τελευταίες παρουσίες της στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης, ολοκλήρωσε το 2018/19 με 26 βαθμούς και το 2020/21 με 28!

Φέτος όμως, βρίσκεται πάνω ακόμη και από την Τσέλσι και θα επιδιώξει απόψε να πετύχει back to back εκτός έδρας νίκες, κάτι που έκανε τελευταία φορά το 2011, όταν είχε τεχνικό τον Μαρκ Χιουζ.

Το μοναδικό αρνητικό για τη Φούλαμ είναι ότι ο κορυφαίος της σκόρερ, ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, έχει κακή παράδοση κόντρα στη Λέστερ, αφού δεν έχει σκοράρει εναντίον της σε επτά παιχνίδια Premier League. Ο Μάρκο Σίλβα πάντως, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού και εκτός απροόπτου θα κατεβάσει απόψε την ίδια ενδεκάδα, όπως ακριβώς κόντρα στη Σαουθάμπτον.

Στον αντίποδα, ο Μπρένταν Ρότζερς είδε τον Πάτσον Ντάκα να τραυματίζεται στο τελευταίο ματς με τη Λίβερπουλ. Εκτός από τον 23χρονο φορ από τη Ζάμπια, ο πολύπειρος τεχνικός θα στερηθεί επίσης τις υπηρεσίες του πολύτιμου μεσοεπιθετικού, Τζέιμς Μάντισον, των σημαντικών αμυντικών Τζόνι Έβανς και Τζέιμς Τζάστιν, καθώς επίσης και του επιτελικού χαφ Ντένις Πρατ.

Οι "αλεπούδες" στα πρώτα δύο παιχνίδια τους, μετά το Μουντιάλ, έχασαν με 3-0 από τη Νιούκαστλ και με 2-1 στο Ανφιλντ, από τη Λίβερπουλ. Ειδικά κόντρα στους Reds η Λέστερ άφησε θετικές εντυπώσεις, όμως στάθηκε πολύ άτυχη. Η ομάδα του Ρότζερς άνοιξε το σκορ μόλις στο 4', όμως έχασε με δύο αυτογκόλ του Βέλγου στόπερ Βάουτ Φας.

Η Λέστερ συμπλήρωσε έτσι, δέκα αγώνες χωρίς νίκη απέναντι σε αντιπάλους, που είναι πάνω από αυτή στη βαθμολογία. Επίσης προέρχεται από δύο κολλητές ήττες εντός έδρας, αφού πριν τη διακοπή είχε χάσει με 1-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι. Κάτι τέτοιο της συμβαίνει για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2018/19.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Για τις "αλεπούδες" είναι κομβικό απόψε να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, πριν πάνε να δώσουν τρία σερί ματς εκτός έδρας για κύπελλο (Τζίλιγχαμ), Λιγκ Καπ (Νιούκαστλ) και πρωτάθλημα (Νότιγχαμ) μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας.

Από την άλλη, η πορεία της Φούλαμ, μέχρι στιγμής, είναι υπερβατική. Οι Λονδρέζοι παίζουν με τρομερή ψυχολογία και δεν "κρύβονται" σε κανένα παιχνίδι. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, πως έχουν τα περισσότερα Over 2,5 (15/17) και τα περισσότερα Goal/Goal (13/17) στην κατηγορία.

Σε τιμές άνω του 2.05 το συγκεκριμένο combo. Υπενθυμίζεται, ότι στις τελευταίες δύο επισκέψεις της Φούλαμ στην έδρα της Λέστερ, το combo επιβεβαιώθηκε (3-1 και 1-2).

Προγνωστικά Στοιχήματος

Πολύ σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι είναι και αυτό της Έβερτον κόντρα στην Μπράιτον (21:45 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ έκανε τη μεγάλη έκπληξη την προηγούμενη αγωνιστική, παίρνοντας ισοπαλία με 1-1 στο Μάντσεστερ από τη Σίτι.

Η αλήθεια πάντως είναι, πως ο βαθμός ήρθε με μεγάλη δόση τύχης. Το παιχνίδι ήταν μονής κατευθύνσεως. Πρακτικά τα “ζαχαρωτά” ήταν σε θέση άμυνας σχεδόν σε όλο το 90λεπτο. Τέλειωσαν την αναμέτρηση με 26% κατοχή, μόλις δύο τελικές και xGoals υπέρ 0,08! Η Έβερτον έκανε την πρώτη της τελική στο 63' και με αυτή ισοφάρισε σε 1-1, χάρη στο υπέροχο τελείωμα του Ντεμαράι Γκρέι. Η συγκεκριμένη τελική, ήταν η μοναδική της προσπάθεια εντός περιοχής.

Γενικά, η Εβερτον έχει σοβαρό έλλειμμα δημιουργίας και είναι η τρίτη χειρότερη επίθεση (13 γκολ) της κατηγορίας μετά τις Γουλβς και Νότιγχαμ. Επίσης, έχει μόνο μία νίκη στις προηγούμενες εννιά αγωνιστικές (1-2-6) κι έχασε τα τελευταία δύο παιχνίδια της στο Goodison Park από Γουλβς και Λέστερ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ακόμη, η Έβερτον μετράει πέντε σερί ήττες στο πρώτο παιχνίδι του νέου έτους. Συμπτωματικά, τα "ζαχαρωτά" κάνουν ξανά ποδαρικό φέτος με την Μπράιτον. Πέρυσι, στο πρώτο ματς του 2022 είχαν χάσει με 3-2 εντός έδρας από τους "γλάρους".

Στον αντίποδα, η Μπράιτον μπορεί να έχασε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς από την εντυπωσιακή και πρωτοπόρο Άρσεναλ με 4-2, όμως έδειξε ξανά πως είναι ένα ανταγωνιστικό και πολύ επικίνδυνο σύνολο μεσοεπιθετικά. Οι "γλάροι" αν κερδίσουν απόψε στο Λίβερπουλ, θα πετύχουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους τρεις διαδοχικές νίκες εκτός έδρας σε επίπεδο Premier League.

Σημειώνεται, ότι εξέτισε και επιστρέφει απόψε ο πολύτιμος χαφ Καϊσέδο, ενώ δεν αποκλείεται να μπει στην αποστολή και ο παγκόσμιος πρωταθλητής, με την εθνική Αργεντινής, Αλέξις Μακ Άλιστερ, που είχε εξασφαλίσει έξτρα άδεια μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αντίθετα, ο Λάμπαρντ θα στερηθεί τον βασικό χαφ Αμαντού Ονανά, λόγω τιμωρίας, ενώ είναι αμφίβολοι ο εξτρέμ Αντονι Γκόρντον και ο στόπερ Γέρι Μίνα, που έλειψαν από το ματς στο Μάντσεστερ λόγω ίωσης.

Με βάση τη δυναμική των δύο ομάδων και το πόσο πιο εύκολα σκοράρει η Μπράιτον, το διπλό είναι σωστά φαβορί στο 2.10. Μαζί με το combo στο Λέστερ – Φούλαμ φτιάχνουμε μία δυάδα στο 4.40+.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λέστερ – Φούλαμ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.10), 21:45
  • Εβερτον – Μπράιτον: 2 (απόδοση 2.10), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ