TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Bet Builder με Ράσφορντ στο 3.95

Manchester United's Marcus Rashford celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester United at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Saturday, Dec. 31, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Μάρκους Ράσφορντ πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε @ 2022 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και χτίζει ένα bet builder πάνω στον φορμαρισμένο Ράσφορντ.

Τέσσερα παιχνίδια σήμερα στην Premier League, αλλά στοιχηματικά δεν υπάρχει κάτι που πραγματικά να ξεχωρίζει.

Το Άρσεναλ – Νιούκαστλ είναι φυσικά το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας ανάμεσα σε δύο ομάδες που κυριολεκτικά κλέβουν την παράσταση στη φετινή Premier. H Άρσεναλ είναι πλέον στο +7 από τη Μάντσεστερ Σίτι έχοντας αναγκάσει τις εταιρείες να τη δίνουν στο 2.25 για τον τίτλο (το καλοκαίρι δινόταν 45,00!), ενώ βέβαια και η Νιούκαστλ από την πλευρά της πάει φουλ για Champions League. Φυσιολογικό το σετ αποδόσεων, με τον άσο κάπου στο 1.85 και το διπλό στο 4.50, είναι μάλλον από τα ματς που καλύτερα να τα ευχαριστηθείς στην τηλεόραση χωρίς στοιχηματική εμπλοκή.

Δες στο Match Money πώς παίζεται η ρουλέτα στα live casino και tips για να αυξήσεις τις πιθανότητές σου.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το Λέστερ – Φούλαμ και το Έβερτον – Μπράιτον είναι επίσης δύσκολα παιχνίδια, κάτι που φαίνεται και από τα σφιχτά σετ αποδόσεων, και έτσι μας μένει το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπόρνμουθ (22:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24).

Εδώ, φυσικά, δεν γίνεται συζήτηση για το αν η Μάντσεστερ Γ. είναι το καυτό φαβορί, προφανώς και είναι και το 1.25 του άσου αποτυπώνει όντως την πραγματικότητα. Μπορούμε πάντως, πάνω σε αυτό το ταπεινό 1.25, να χτίσουμε ένα bet builder.

Στα τρία της παιχνίδια μετά την επιστροφή από το Κατάρ, η Γιουνάιτεντ έχει κάνει τρεις νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ. 3-0 τη Νότιγχαμ, 1-0 στο Γουλβερχάμπτον και 2-0 την Μπέρνλι για το League Cup. Την ίδια ώρα που η αντίπαλός της, η Μπόρνμουθ, δεν έχει σκοράρει στα αντίστοιχα τρία παιχνίδια της μετά τη διακοπή. 1-0 από τη Νιούκαστλ στο League Cup, 2-0 από την Τσέλσι και 0-2 από την Κρίσταλ Πάλας.

Έτσι, ο άσος σε συνδυασμό με No/Goal ανεβάζει την απόδοση στο 1.75, όμως μπορούμε να πάμε και ένα βήμα παραπάνω. Ο πλέον φορμαρισμένος παίκτης της Γιουνάιτεντ είναι ο Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος επέστρεψε πολύ κεφάτος από το Μουντιάλ και έχει σκοράρει και στα τρία αυτά τελευταία παιχνίδια των "κόκκινων διαβόλων".

Μάλιστα στο ματς με τη Γουλβς έμεινε αρχικά στον πάγκο λόγω πειθαρχικού παραπτώματος (άργησε να ξυπνήσει…), μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 76’.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γ. – Μπόρνμουθ: 1 & No/Goal & anytime Ράσφορντ (απόδοση 3.95), 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και tips για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ