TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Μάχες τίτλου και τετράδας, σε απόδοση 2.45

Ο Κάλουμ Γουίλσον πανηγυρίζει γκολ του στο Κρίσταλ Πάλας - Νιούκλαστ τη σεζόν 2021/22.
Ο Κάλουμ Γουίλσον πανηγυρίζει γκολ του στο Κρίσταλ Πάλας - Νιούκλαστ 2021 AP PHOTO/STEVE LUCIANO

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει σε δύο επιλογές από την Premier League.

Οι αγωνιστικές στην Premier League περνούν και η Άρσεναλ συνεχίζει να κερδίζει και να παραμένει στην κορυφή. Αντίθετα, η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει να αφήνει βαθμούς σε παιχνίδια που η λογική έλεγε πως θα τα κέρδιζε εύκολα.

Όσο συμβαίνει αυτό, αρχίζει να δημιουργείται η αίσθηση πως η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα μπορεί και να αντέξει μέχρι τέλους. Για να είμαι πιο ακριβής, η βεβαιότητα που υπήρχε, πως είναι θέμα χρόνου να πατήσει το γκάζι η Σίτι και να ξεφύγει, δεν υφίσταται πλέον, καθώς η Άρσεναλ δείχνει να έχει αντοχές.

Η Νιούκαστλ κάνει τον δικό της πρωταθλητισμό

Το σημερινό παιχνίδι όμως είναι δύσκολο (21:45 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Η Νιούκαστλ κάνει τον δικό της πρωταθλητισμό. Όλη τη χρονιά μετρά μόλις μία ήττα, στο 97ο λεπτό, στο Άνφιλντ από τη Λίβερπουλ και τρέχει ένα θετικό σερί 8-3-0. Αυτό το ρεκόρ έχει βάλει γερά τη Νιούκαστλ στη μάχη της τετράδας. Βρίσκεται στην τρίτη θέση με 34 βαθμούς και η πέμπτη Τότεναμ απέχει πλέον τέσσερις βαθμούς.

Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Εντι Χάουι γκέλαρε, στο εντός έδρας παιχνίδι με την Λιντς. Δημιούργησε ευκαιρίες για 2,85 xGoals, έμεινε όμως στο μηδέν, διότι πλήρωσε ότι δεν ξεκίνησε βασικός ο φορ Γουίλσον, ο οποίος σήμερα λογικά θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα. Πιστεύω πως είναι δύσκολο να μείνει για δεύτερο παιχνίδι χωρίς γκολ η Νιούκαστλ, κάτι που με οδηγεί στο Goal.Goal στο 1.75.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Πάτησε στην πρώτη τετράδα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η κερδισμένη των δύο πρώτων αγωνιστικών μετά το Μουντιάλ. Κέρδισε και τα δύο δικά της παιχνίδια με Νότιγχαμ εντός (3-0) και Γουλβς εκτός (1-0) και είδε όλες τις άλλες ομάδες, που θα δώσουν μαζί της μάχη για την τετράδα, να αφήνουν βαθμούς.

Το πρόγραμμα συνεχίζει να είναι βατό, καθώς υποδέχεται την Μπόρνμουθ (22:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24), που κάνει την αναμενόμενη πορεία προς τα κάτω. Ήταν ένα ποδοσφαιρικό... σκάνδαλο, το ότι βρέθηκε για καιρό στις μεσαίες θέσεις της βαθμολογίας. Είναι με διαφορά η χειρότερη ομάδα στην κατηγορία βάσει xGoals και αυτό γίνεται πράξη και βαθμολογικά.

Τη Γιουνάιτεντ, την έχει δέσει και τής έχει δώσει την ισορροπία που χρειαζόταν η μεταγραφή του Κασεμίρο. Απόψε έχει την ευκαιρία να αξιοποιήσει τις ήττες της Λίβερπουλ, της Τότεναμ και την ισοπαλία της Τσέλσι. Ο άσος με over 1,5, λίγο πάνω από το 1.40.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άρσεναλ - Νιούκαστλ: Goal/Goal (απόδοση 1.75), 21:45
  • Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπόρνμουθ: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.40), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ