TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά Αγγλία: Διαφορά ποιότητας και εμπειρίας στο Χόουμ Παρκ για το 1.70

Ο Ράιν Χάρντι της Πλίμουθ σε ματς κόντρα στην Τσέλσι για το FA Cup
Ο Ράιν Χάρντι της Πλίμουθ © 2022 MATT DUNHAM/ASSOCIATED PRESS

Η Πλίμουθ ψάχνει αντίδραση και τρόπο να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών και αντιμετωπίζει για την 22η αγωνιστική της League One στην Αγγλία τη Μόρκαμ.

Η κανονικότητα έχει επιστρέψει σε μεγάλο βαθμό στα αγγλικά γήπεδα. Η Premier League βρίσκεται ακόμα σε χειμερία νάρκη λόγω του Μουντιάλ αλλά και αυτό φτάνει στο φινάλε του. Στη League One σήμερα στρέφεται η προσοχή που έχει δυνατές μονομαχίες. Από το Χόουμ Παρκ προέρχεται το ποντάρισμα της ημέρας. Η Πλίμουθ ούσα δεύτερη και στο -1 από την πρωτοπόρο Ίπσουιτς φιλοξενεί τη Μόρκαμ η οποία βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας και στο -6 από τη σωτηρία με ματς λιγότερο από την Κέμπριτζ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αμφότερες δεν έπαιξαν μεσοβδόμαδα λόγω κακοκαιρίας, ενώ η Μόρκαμ δυσκολεύτηκε περισσότερο το προηγούμενο διάστημα ώστε να προετοιμαστεί για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η Πλίμουθ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο κόλλησε στο 0-0 με την Κέμπριτζ εκτός έδρας, ενώ είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Πορτ Βέιλ σ’ ένα ματς που η ομάδα δεν έπιασε καλή απόδοση και ο Σουμάχερ γκάζωσε ζητώντας αντίδραση.

Η Μόρκαμ είναι φιλότιμη ομάδα, δέχεται φάσεις, το παλεύει και με το παραπάνω για την εμπειρία και την ποιότητά της, αλλά υπάρχει διαφορά κλάσης. Δεν μπορεί να πετύχει τόσο μεγάλη υπέρβαση κόντρα σ’ έναν τόσο δυνατό αντίπαλο, που εντός έδρας έχει κερδίσει πιο αξιόλογες ομάδες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η ήττα από την Πορτ Βέιλ κρίνεται από όλους μια κακή παρένθεση για την ομάδα από το Ντέβον. Η Μόρκαμ εκτός έδρας έχει να κερδίσει από τον Σεπτέμβριο σε επίπεδο πρωταθλήματος και μετράει και έχει δεχτεί γκολ και στα δέκα φετινά εκτός έδρας ματς στη League One. Στο 1.70 το συνδυαστικό στοίχημα 1 & over 1,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πλίμουθ - Μόρκαμ: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.70), 17:00

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ