ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Δυάδα του 2.95 από την Championship

Οι παίκτες της Νόριτς πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Τσάρλτον για το FA Cup | 9 Ιανουαρίου 2022
Οι παίκτες της Νόριτς πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Τσάρλτον για το FA Cup | 9 Ιανουαρίου 2022 @2022 DAVID CLIFF/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Χαλ - Σάντερλαντ και Νόριτς - Μπλάκμπερν από το πρωτάθλημα της Championship.

Φουλ πρόγραμμα απόψε στην Championship της Αγγλίας με εννιά συνολικά αναμετρήσεις. Από τα οκτώ παιχνίδια των 17:00 έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτό ανάμεσα στη Χαλ και τη Σάντερλαντ (17:00 Live από το SPORT24).

Η Χαλ του Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος στάθηκε άτυχος, αφού τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις μήνες, επανήλθε μετά τη διακοπή, παίρνοντας μία πολύτιμη ισοπαλία με 0-0 στην έδρα της Γουότφορντ. Από την αρχή της σεζόν, το πρόβλημά της είναι αμυντικό, αφού έχει δεχθεί 39 γκολ, τα περισσότερα στην κατηγορία και έχει τις λιγότερες καθαρές εστίες. Το ματς με τη Γουότφορντ, ήταν μόλις το τρίτο φέτος, που κρατάει καθαρά δίχτυα.

Εκεί λοιπόν, έχει επικεντρωθεί ο νέος τεχνικός Ροσένιορ, κρίνοντας ότι μόνο αν βελτιώσει την αμυντική της συμπεριφορά θα μπορέσει να σώσει τη σεζόν και να αποφύγει τον υποβιβασμό. Εντός έδρας όμως, που η Χαλ είναι υποχρεωμένη και να επιτεθεί, τα πράγματα αποδεικνύονται πολύ πιο δύσκολα, καθώς δεν μπορεί να βρει ισορροπία. Οι "τίγρεις" είναι φέτος τραγικές μέσα στο MKM Stadium και μετρούν επτά ήττες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια τους εκεί.

Η Σάντερλαντ μπήκε στον Δεκέμβριο με μία νίκη επί της Μίλγουολ (3-0) και την εντός έδρας ήττα (2-1) από την εμφανώς ανεβασμένη Γουέστ Μπρομ, του Κάρλος Κορμπεράν. Είναι πάντως από τις επικίνδυνες ομάδες της κατηγορίας, όταν παίζουν στο δρόμο. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει μαζέψει εκτός έδρας 17 βαθμούς και εντός μόλις 13.

Με το διπλό σε τιμές αουτσάιντερ κοντά στο 2.90, έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε και κάλυψη στην ισοπαλία, αφού η διπλή ευκαιρία ξεπερνάει το 1.50 και μπορεί να μπει σε ένα παρολί.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το πρόγραμμα απόψε στην Championship κλείνει με το πολύ μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στη Νόριτς και την Μπλάκμπερν (19:30 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24). Πρόκειται για δύο ομάδες που βρίσκονται στις θέσεις των πλέι οφ, τις χωρίζει μόλις ένας βαθμός και διεκδικούν την άνοδό τους στην Premier League.

Εκ πρώτης όψεως μοιάζει υπερβολικό να δίνεται φαβορί μόλις στο 1.80 ο άσος, δεδομένου ότι μιλάμε για δύο ομάδες, που έχουν σχεδόν την ίδια συγκομιδή μετά από 22 αγωνιστικές. Από την άλλη βέβαια, η Μπλάκμπερν επανήλθε στη δράση με το χειρότερο δυνατό τρόπο, αφού ηττήθηκε εντός έδρας στο ντέρμπι με την Πρέστον, με το βαρύ και ασήκωτο 4-1.

Επίσης, θα πρέπει να έχουμε υπόψιν μας, ότι τα "ρόδα" είναι η χειρότερη εκτός έδρας επίθεση της κατηγορίας με μόλις επτά γκολ ενεργητικό σε 11 ματς. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι η Μπλάκμπερν μετράει 10/11 No/Goal φέτος, όταν παίζει μακριά από το Ewood Park και όμως οι μπουκ δίνουν φαβορί το αμφίσκορο.

Σε τιμές άνω του 1.90 το ενδεχόμενο να μη σκοράρουν και οι δύο ομάδες, παρότι η ομάδα του Γιον Νταλ Τόμασον έχει τα περισσότερα No/Goal στην κατηγορία, 16 σε 22 αγώνες. Σε δυάδα με τη διπλή ευκαιρία της Σάντερλαντ αγγίζουμε το 2.95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χαλ – Σάντερλαντ: Χ2 (απόδοση 1.53), 17:00
  • Νόριτς – Μπλάκμπερν: No/Goal (απόδοση 1.93), 19:30

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ