ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: Αδύναμες άμυνες που οδηγούν στο 3.15

Ο τεχνικός της Αστον Βίλα, Στίβεν Τζέραρντ
Ο τεχνικός της Αστον Βίλα, Στίβεν Τζέραρντ © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα Αστον Βίλα - Σαουθάμπτον από την Premier League.

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει απόψε το πρόγραμμα της Premier League. Στο Μπέρμιγχαμ η Αστον Βίλα (22:00 Novasports Premier League , LIVE από το SPORT24) υποδέχεται τη Σαουθάμπτον σε ένα ματς με πολύ σπουδαίο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Οι "χωριάτες" έχουν ξεκινήσει μέτρια τη σεζόν με μόλις 4 βαθμούς στα πρώτα έξι ματς. Αναπόφευκτα λοιπόν η πίεση έχει αυξηθεί και είναι πολύ σημαντικό απόψε για τη Βίλα να κερδίσει, προκειμένου να πάει με ηρεμία στη διακοπή των εθνικών. Η πίεση ασφαλώς έχει αρχίσει να αγγίζει και τον Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος πλέον είναι ανάμεσα στα 2-3 πρώτα φαβορί για απόλυση από πάγκο της Premier League.

Στο τελευταίο της παιχνίδι πάντως, η Αστον Βίλα κράτησε στο 1-1 τη Μάντσεστερ Σίτι και πήρε έναν πόντο ψυχολογίας, πάνω στον οποίο θέλει να χτίσει για τη συνέχεια.

Στον αντίποδα, η Σαουθάμπτον έχει κάνε ένα λίγο πιο συμπαθητικό ξεκίνημα παραμένει πάντως ασταθής και δεν μπορεί να χτίσει ένα γερό σερί. Είναι χαρακτηριστικό, πως μετά τη μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Τσέλσι, έχασε με 1-0 εκτός έδρας από τη Γουλβς και ως εκ τούτου δεν μπόρεσε να θεμελιώσει θετικό μομέντουμ.

Την περσινή σεζόν, η Βίλα είχε κερδίσει τη Σαουθάμπτον με 4-0 και έβαλε τέλος σε ένα σερί έξι εντός έδρας αγώνων χωρίς νίκη κόντρα στους "αγίους".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Αγγλία

Η Βίλα πάντως έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία δέκα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Αντίστοιχα, η Σαουθάμπτον μετράει 12 ήττες στα 18 προηγούμενα ματς.

Το εντυπωσιακό και με τις δύο ομάδες είναι ότι δεν μπορούν με τίποτα να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους. Η Αστον Βίλα δέχεται τουλάχιστον ένα γκολ σε 11 σερί ματς. Η Σαουθάμπτον αγνοεί τι σημαίνει clean sheet εδώ και 12 παιχνίδια. Αν μάλιστα δούμε τι συμβαίνει στα εκτός έδρας ματς της Σαουθάμπτον, θα διαπιστώσουμε ότι δέχεται γκολ εδώ και 17 αγώνες.

Με βάση τις αμυντικές επιδόσεις των δύο ομάδων και δεδομένου ότι η Βίλα δεν έχει κανένα περιθώριο για συμβιβασμούς απόψε, το Goal/Goal είναι η πρώτη σκέψη σε απόδοση 1.70-1.75.

Όποιος θέλει μπορεί να το πάει και λίγο παραπέρα, επιλέγοντας σε ένα bet builder να ανοίξουν το σκορ οι γηπεδούχοι, καθώς η Σαουθάμπτον δέχεται πρώτη γκολ εδώ και πέντε αγώνες. Επίσης, είναι ενδεικτικό ότι και οι επτά βαθμοί που έχει πάρει μέχρι τώρα ήρθαν ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στο 3.15 το combo Goal/Goal και να σκοράρει πρώτη η Αστον Βίλα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αστον Βίλα – Σαουθάμπτον: Πρώτο γκολ Αστον Βίλα & Goal/Goal (απόδοση 3.15), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ