TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Ποντάρισμα σε δύο μάχες παραμονής

Ο Αλεξάντερ Μίτροβιτς πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Άρσεναλ  για την Premier League
Ο Αλεξάντερ Μίτροβιτς πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Άρσεναλ © 2022 ALBERTO PEZZALI/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής (16/09) και καταλήγει σε δύο πονταρίσματα.

Η Βαγιαδολίδ έχει μοναδική ευκαιρία να πετύχει την δεύτερη της νίκη και να αποκτήσει προβάδισμα 7 βαθμών από έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιος στόχους.

Για το 2/2 εντός η Βαγιαδολίδ

Η Κάντιθ είναι με διάφορα η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Μετρά μόνο ήττες. Δεν έχει πετύχει γκολ και έχει χάσει εύκολα και με καθαρό σκορ όλα τα παιχνίδια της. Το πιθανότερο σενάριο είναι να ηττηθεί σήμερα (22:00 NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24) και στη διακοπή να αντικαταστήσει τον Σέρχιο, τον άνθρωπο που την έσωσε πέρυσι την ομάδα. Η Βαγιαδολίδ έχει σαν δύναμη την έδρα και φέτος έχει δώσει μόλις ένα εντός έδρας παιχνίδι στο γήπεδο της, με την Αλμερία.

Σε έναν αγώνα που ήταν πιεστική και κατάφερε να το κερδίσει στις καθυστερήσεις με γκολ του πρώτου της σκόρερ πέρυσι Βάισμαν. Ίδια θα είναι και σήμερα η λογική, η Βαγιαδολίδ θα προσπαθήσει και είναι σε θέση να αξιοποιήσει το γεγονός πως η Κάντιθ δεν σκοράρει με τίποτα. Ο άσος στο 2.05 στο μέσο όρο των εταιριών.

Δεν γινόταν να έχει συνέχεια ήρωα τον Χέντερσον

Σημαντικό παιχνίδι (22:00 NOVASPORTS PRIME , LIVE από το SPORT24 ) στην Premier League για τη μάχη της παραμονής. Η Φούλαμ μπήκε πολύ δυνατά στο πρωτάθλημα. Έχει πάρει σπουδαία αποτελέσματα, ισοπαλία 2-2 με τη Λίβερπουλ, 0-0 στην έδρα της Γουλβς, νίκη με 3-2 επί της Μπρέντφορντ, νίκη με 2-1 επι της Μπράιτον και έχασε δύσκολα με 2-1 εκτός έδρας από την Άρσεναλ και την Τότεναμ.

Με βάση τις ρεαλιστικές δυνατότητες του συλλόγου η Φούλαμ έχει πραγματοποιήσει την ιδανική αρχή. Καλό ξεκίνημα είχε πραγματοποιήσει στις 3 πρώτες αγωνιστικές η Νότιγχαμ, που μετρούσε 4 βαθμούς, όμως η νίκη επί της Γουέστ Χαμ με 1-0, ακόμη και η ισοπαλία με την Έβερτον, είχαν ήρωα τον Χέντερσον. Με τη Γουέστ Χαμ κράτησε το μηδέν σε ένα παιχνίδι που η άμυνα της είχε δεχτεί φάσεις για 2,65 xG στο 1-1 με την Έβερτον, τα xG 1,56 - 0,93 για τους γηπεδούχους.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ήταν λογικό να μην μπορεί να συνεχιστεί αυτό για πολύ καιρό ακόμα και ήρθαν τρεις ήττες στη σειρά. Η εντός έδρας με την Τότεναμ με 0-2, το 6-0 από την Σίτι, όμως το αποτέλεσμα που πραγματικά πόνεσε ήταν το 3-2 από την Μπόρνμουθ από 2-0. Πιο έτοιμη, πιο δεμένη από τον προπονητή της ομάδα η Φούλαμ, το Χ2 στο 1.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βαγιαδολίδ - Κάντιθ: 1 (απόδοση 2.05), 22:00
  • Νότιγχαμ Φόρεστ - Φούλαμ: Χ2 (απόδοση 1.50), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ