TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Πληρώνει με χάντικαπ η Αγγλία, τελικός διπλασιασμού στο Αλβανία - Πολωνία

Ο Τζακ Γκρίλις πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του γκολ κόντρα στην Ανδόρα
Ο Τζακ Γκρίλις πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του © 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει σε δύο δυνατές επιλογές.

Στον ένατο όμιλο μετά τις δύο νίκες με 1-0 της Αλβανίας επί της Ουγγαρίας η μάχη για την δεύτερη θέση είναι ανάμεσα σε Αλβανία και Πολωνία (21:45 Cosmote Sport 3, , LIVE από το SPORT24 ). Οι Αλβανοί βρίσκονται στην δεύτερη θέση με 15 βαθμούς στην τρίτη βρίσκονται οι Πολωνοί με 14. Καταλαβαίνετε πως το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα σε Αλβανία και Πολωνία είναι οριακό για τον όμιλο.

Υπάρχει διαφορά ποιότητας στον τελικό

Υπάρχει μία λεπτομέρεια που περιμένω να παίξει τον ρόλο της και να βοηθήσει τους Πολωνούς να καθαρίσουν στα Τίρανα την δεύτερη θέση. Οι Αλβανοί μπορεί να είναι στην δεύτερη θέση, έναν βαθμό πάνω από τους Πολωνούς, όμως αν δει κάποιος το πρόγραμμα τους αντιλαμβάνεται πως θέλουν μόνο τη νίκη. Το συγκρότημα του Εντουάρντο Ρέγια την επόμενη αγωνιστική πηγαίνει στο Γουέμπλεϊ, ενώ οι Πολωνοί έχουν δύο βατούς αγώνες με Ανδόρα εκτός και την αδιάφορη Ουγγαρία εκτός.

Κάτι που σημαίνει πως οι Αλβανοί δεν μπορούν μέχρι τέλους να πολεμήσουν για τον βαθμό. Θα πρέπει να παίξουν για τη νίκη. Το γεγονός αυτό περιμένω να βοηθήσει την ομάδα του Σόουζα να φθάσει στη νίκη και να καθαρίσει από σήμερα την δεύτερη θέση. Φιλότιμη προσπάθεια έχουν κάνει οι Αλβανοί, όμως μία ματιά στις ενδεκάδες των δύο ομάδων γίνεται κατανοητό πως υπάρχει σοβαρή διαφορά επιπέδου. Είναι και παράλογο να χάσουν οι Πολωνοί από τους Αλβανούς τη δεύτερη θέση. Το διπλό στο 1.98 στο μέσο όρο των εταιριών.

Υπό παραίτηση ο Ρόσι, με βασική ενδεκάδα τα λιοντάρια

Για τον ίδιο όμιλο οι Ούγγροι μετά από τις δύο ήττες με 1-0 από την Αλβανία θα δώσουν τα υπόλοιπα τους παιχνίδια δίχως κίνητρο. Μετά από την ήττα από την Αλβανία οι δηλώσεις του Ιταλού προπονητή Ρόσι δείχνουν το κλίμα και την απογοήτευση που επικρατεί. “Δεν είμαι Ιησούς Χριστός. Κάθε προπονητής βγάζει κρασί ανάλογα με την ποιότητα του σταφυλιού που έχει στα χέρια του”. Ενώ από τα ΜΜΕ φέρεται πως έχει θέση την παραίτηση του στη διοίκηση. Σε αυτήν την κατάσταση θα παίξουν στο Γουέμπλεϊ (21:45 Cosmote Sport 2, LIVE από το SPORT24 ). Ο Σάουθγκεϊτ έκανε μεγάλο ροτέισον με την Ανδόρα και αναμένεται με τους Ούγγρους να χρησιμοποιήσει βασική ενδεκάδα. H ενδεκάδα που δίνουν τα ρεπορτάζ είναι Πίκφορντ – Γουόκερ, Στόουνς, Μινγκς, Τσίλγουελ- Χέντερσον Ράις- Στέρλινγκ, Μάουντ, Γκρίλις- Κέιν. Καταλαβαίνετε πως υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για καθαρή νίκη των Άγγλων. Ο άσος με ασιατικό χάντικαπ -1,5 στο 1.50.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
21.45 Αλβανία - Πολωνία: 2 (1.95 - 2.00)
21.45 Αγγλία - Ουγγαρία: 1 με -1,5 (1.50)

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ