ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Πιέζεται το διπλό της Ουκρανίας, πέφτει το Goal/Goal στο Φινλανδία - Γαλλία

Ο Αντρέι Γιαρμόλενκο της Ουκρανίας πανηγυρίζει γκολ που σημέιωσε κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία για τη φάση των ομίλων του Euro 2020 στην "Αρένα Νατσιονάλα", Βουκουρέστι | Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021
Ο Αντρέι Γιαρμόλενκο της Ουκρανίας πανηγυρίζει γκολ που σημέιωσε κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία για τη φάση των ομίλων του Euro 2020 στην "Αρένα Νατσιονάλα", Βουκουρέστι | Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021 © 2021 VADIM GHIRDA/ASSOCIATED PRESS

Μεγάλη μάχη στον τέταρτο όμιλο για τη δεύτερη θέση. Υποχωρεί το διπλό της Ουκρανίας στη Βοσνία, αμφίσκορο δείχνει η τάση της αγοράς στο Φινλανδία - Γαλλία.

Στην τελευταία στροφή θα κριθεί η δεύτερη θέση στον τέταρτο προκριματικό όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης. Τη διεκδικούν η Ουκρανία, που παίζει εκτός έδρας με την αποκλεισμένη Βοσνία και η Φινλανδία, που φιλοξενεί τη σίγουρα πρώτη Γαλλία.

Το σετ στον αγώνα Βοσνία – Ουκρανία (21:45 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24) έχει όπως αναμενόταν υποστεί σημαντική μεταβολή. Οσες στοιχηματικές εταιρίες έβγαλαν αποδόσεις πριν τα ματς του Σαββάτου έδιναν το διπλό από 2.25 και πάνω. Μετά την καταδικαστική ήττα όμως της Βοσνίας από τη Φινλανδία, όλες οι στοιχηματικές εταιρίες πρόσφεραν τη νίκη των Ουκρανών στο 1.75-1.80. Απόψε, την ημέρα του αγώνα, το διπλό έχει υποστεί περαιτέρω προσαρμογή και πλέον δίνεται κατά μέσο όρο στο 1.65.

Τα σενάρια της δεύτερης θέσης

Η Ουκρανία έχει μαζέψει εννιά βαθμούς σε επτά αγωνιστικές, ούσα μάλιστα αήττητη (1-6-0) και τα γκολ της είναι 9-8. Η Φινλανδία έχει συγκομιδή 11 βαθμών και γκολ 10-8. Οι Ουκρανοί για να πάρουν τη δεύτερη θέση πρέπει να κερδίσουν στη Βοσνία και παράλληλα να ηττηθεί η Φινλανδία από τους Γάλλους.

Αν Φινλανδοί φέρουν ισοπαλία, οι Ουκρανοί πρακτικά χρειάζονται νίκη με δύο γκολ για να αποκτήσουν καλύτερη διαφορά τερμάτων και να τερματίσουν δεύτεροι.

Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο η Φινλανδία να φέρει 0-0 με τη Γαλλία και η Ουκρανία να κερδίσει με 1-0 τη Βοσνία. Σε αυτήν την περίπτωση οι δύο ομάδες θα ισοβαθμήσουν με την ίδια ακριβώς διαφορά τερμάτων και επίθεση, ωστόσο η δεύτερη θέση θα καταλήξει στην Ουκρανία διότι υπερέχει στα ματς με τους Φινλανδούς.

Σε κάθε περίπτωση, η Ουκρανία απόψε πρέπει να κερδίσει την αδιάφορη και πληγωμένη Βοσνία για να ελπίζει ότι θα παίξει στα playoffs του Μαρτίου. Οι φιλοξενούμενοι θα κατέβουν πάνοπλοι, με όλα τα μεγάλα αστέρια τους (Γιαρμολένκο, Μαλινόφσκι, Ζιντσένκο, Γιάρεμτσουκ, Σαπαρένκο, Τσινγκάνκοφ) επί σκηνής.

Αντίθετα, στη Βοσνία επικρατεί βαρύ κλίμα μετά την ήττα από τη Φινλανδία, το μέλλον του ομοσπονδιακού τεχνικού, Ιβάιλο Πέτεβ, στον πάγκο της ομάδας είναι αβέβαιο και φυσικά θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν ότι θα απουσιάσουν τόσο ο ηγέτης Τζέκο, όσο και ο πολύπειρος μπακ/χαφ Κολάσινατς. Το διπλό το 1.65 κατά μέσο όρο.

Υποχωρεί το Goal/Goal στο Φινλανδία - Γαλλία

Στο Ελσίνκι (21:45 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24) το κίνητρο μπορεί να είναι μονόπλευρο, παρόλα αυτά φαβορί παραμένει η Γαλλία. Βέβαια, το διπλό από τα αρχικά 1,35-1,40 έχει ανέβει στο 1.70.

Οι πρωταθλητές κόσμου, ακόμη κι αν ο Ντιντιέ Ντεσάν προχωρήσει σε διευρυμένο ροτέισον, δεν είναι από τις ομάδες που θα κάνουν τα στραβά μάτια ή θα αδιαφορήσουν επιδεικτικά, επομένως το έργο της Φινλανδίας είναι εξ ορισμού ζόρικο.

Για την ομάδα του Κάνερβα πάντως το αποψινό ματς είναι ιστορικό και σίγουρα οι Φινλανδοί θα τα δώσουν όλα για τη νίκη που θα τους φέρει στα playoffs του Μαρτίου. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως το Goal/Goal από τιμές στο 2.20-2.25 έχει υποχωρήσει πλέον στο 2.00 κατά μέσο όρο.

Σημειώνεται, ότι η Φινλανδία έχει σκοράρει στα 11 από τα τελευταία 12 παιχνίδια της σε προκριματικά Μουντιάλ (δεν τα κατάφερε μόνο στον πρώτο γύρο με τη Γαλλία όπου έχασε με 2-0). Για την επιθετική ποιότητα των "τρικολόρ" δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Οι Γάλλοι έχουν σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια τους σε αυτήν την προκριματική φάση και τρέχουν ένα αήττητο σερί 17 90λεπτων (στο περασμένο Euro αποκλείστηκαν στα πέναλτι από την Ελβετία).

Τελευταία ήττα και τελευταία φορά που έμεινε άσφαιρη η Γαλλία ήταν ακριβώς πριν έναν χρόνο, στο φιλικό 2-0 από την αποψινή της αντίπαλο, Φινλανδία, στο Σεντ-Ντενί.

Με δεδομένο λοιπόν ότι η Φινλανδία θα ψάξει την υπέρβαση νίκης και η ποιοτική Γαλλία θα παίξει ελεύθερα και χωρίς κανένα άγχος, το αμφίσκορο στο 2.00 μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Φινλανδία - Γαλλία: Goal/Goal (απόδοση 2.00), 21:45

Βοσνία - Ουκρανία: 2 (απόδοση 1.65), 21:45

TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ