ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Πέφτει το διπλό της Ίντερ κόντρα στον Μουρίνιο, πιέζεται η Χοφενχάιμ, "βουτιά" ο άσος της Χάνσα

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση της Ρόμα με τη Μίλαν
Ο Ζοζέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση της Ρόμα με τη Μίλαν © 2021 GREGORIO BORGIA / AP IMAGES

Πτωτικά κινείται το διπλό της Ίντερ στο Ολίμπικο με τη Ρόμα, στο πρώτο παιχνίδι όπου ο Μουρίνιο θα τεθεί αντιμέτωπος με τους "νερατζούρι".

Σημαντική μεταβολή παρατηρείται στις αποδόσεις του αγώνα της Ρόμα με την Ίντερ (19:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24) για τη Serie A. Το διπλό των "νερατζούρι" από τιμές στο 2.10-2.15 έχει πλέον υποχωρήσει στο 1.95 κατά μέσο όρο, καταγράφοντας δηλαδή μία πτώση μεγαλύτερη του 9%.

Το ματς είναι πολύ ιδιαίτερο καθώς για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Ζοσέ Μουρίνιο θα τεθεί αντιμέτωπος με την Ίντερ. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε καθίσει στον πάγκο των "νερατζούρι" από το 2008 μέχρι το 2010, χρονιά κατά την οποία κατέκτησε το τρεμπλ και ασφαλώς λατρεύτηκε σαν θεός στο Μιλάνο. Εκτοτε, δεν έτυχε ποτέ να αντιμετωπίσει την Ίντερ, κάτι που θα συμβεί απόψε στο Ολίμπικο.

Η Ίντερ θα πάει να παίξει στη Ρώμη προερχόμενη από αήττητο σερί 11 αγώνων (9-2-0). Μεσοβδόμαδα κέρδισε σβηστά και με ροτέισον την Σπέτσια, επομένως δεν κατανάλωσε ιδιαίτερες δυνάμεις.

Αντίθετα, η Ρόμα στην εμβόλιμη αγωνιστική που προηγήθηκε ήταν απογοητευτική στην Μπολόνια και ηττήθηκε με 1-0. Παράλληλα, ο Μουρίνιο έχει να διαχειριστεί πολύ σημαντικές απουσίες απόψε, αφού θα λείψουν ο κορυφαίος φορ Έιμπραχαμ (4 γκολ), ο κορυφαίος σκόρερ Πελεγκρίνι (5 γκολ), ο χρήσιμος μεσοεπιθετικός Ελ Σαράουι και ο βασικός μπακ/χαφ Κάρσντορπ. Με αυτά τα δεδομένα το διπλό φαίνεται πως έχει προβάδισμα και για αυτό έχει πιεστεί, έστω κι αν το συγκεκριμένο παιχνίδι αναμένεται να έχει έντονη συναισθηματική φόρτιση λόγω της παρουσίας του Μουρίνιο.

Πιέζεται ο άσος της Χοφενχάιμ

Αλλαγή στις αποδόσεις παρατηρείται και στο παιχνίδι της Χοφενχάιμ με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης (16:30 Novasports Start, Live από το SPORT24) για την Bundesliga. Ο άσος από το 1.95-2.00 έχει πιεστεί στο 1.85 κατά μέσο όρο.

Η Χοφενχάιμ μετράει πέντε διαδοχικές νίκες εντός έδρας σε πρωτάθλημα και κύπελλο με γκολ 17-2. Στον αντίποδα η Αϊντραχτ είναι αήττητη έξι σερί επίσημα ματς (4-2-0), ωστόσο στα πέντε εξ αυτών βρήκε γκολ στις καθυστερήσεις, αγγίζοντας το όριο του... μεταφυσικού.

Πολύ μεγάλο το κίνητρο της Χοφενχάιμ απόψε, καθώς μετράει έξι κολλητές ήττες κόντρα στη Φρανκφούρτη και θα θελήσει να σπάσει αυτό το αρνητικό σερί.

Με 15 μέλη της σε καραντίνα η Ινγκολσταντ!

Πολύ μεγάλες μεταβολές παρατηρούνται και σε δύο παιχνίδια της Β' Γερμανίας. Πραγματική βουτιά έχει κάνει ο άσος της Χάνσα με την Ινγκολσταντ (14:30 Live από το SPORT24). Η νίκη των γηπεδούχων είχε ανοίξει στο 2.00 και κατρακύλησε στο 1.40, σημείωσε δηλαδή πτώση της τάξεως του 30% (!), στο άκουσμα της είδησης ότι 15 μέλη των Βαυαρών μπαίνουν σε καραντίνα.

Η ουραγός Ινγκολσταντ, που αγνοεί τη νίκη δέκα αγώνες (0-2-8) δεν διευκρίνισε πόσοι παίκτες συμπεριλαμβάνονται σε αυτά τα 15 πρόσωπα που θα απουσιάσουν από το ματς στο Ροστόκ, ωστόσο ο τεχνικός της ομάδας, Αντρέ Σούμπερτ, παραδέχθηκε ότι λείπουν πολλοί ποδοσφαιριστές και ότι χρειάστηκε να συμπληρώσει την αποστολή με νεαρά παιδιά από τη Β' ομάδα.

Η Χάνσα φέτος έχει πετύχει πέντε νίκες, καμία εξ αυτών με σκορ 1-0. Ανεβαίνει στο 1.60 ο άσος σε συνδυασμό με το over 1,5.

Χωρίς τον σκόρερ της η Σάλκε

Τέλος, πολύ σημαντική πτώση υπάρχει και στο μεγάλο ντέρμπι ανόδου ανάμεσα στη Σαν Πάουλι και τη Σάλκε (19:00 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Ο άσος από το 2.20 έχει υποχωρήσει πλέον στο 1.95, σημειώνοντας πτώση μεγαλύτερη του 11%.

Εδώ, η μεταβολή αυτή οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι θα απουσιάσει από τους "βασιλικούς μπλε" ο πρώτος σκόρερ τους, Ζίμον Τερόντε (12 γκολ). Σε κάθε περίπτωση, η Σαν Πάουλι διατηρεί το προβάδισμα δεδομένου ότι έχει το απόλυτο φέτος στο Μίλερντορ με 7/7 νίκες και γκολ 22-4, ενώ μέσα στο 2021 το ρεκόρ της εντός έδρας είναι 14-1-3!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χάνσα Ροστόκ - Ινγκολσταντ: 1 & Over 1,5 (απόδοση 1.60) 14:30
  • Χοφενχάιμ - Αϊντραχτ Φρ.: 1 (απόδοση 1.85), 16:30
  • Ρόμα - Ίντερ: 2 (απόδοση 1.95), 19:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ