ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Παράδοση για γκολ στη Γένοβα και στο Μπορντό, δυάδα στο 2.67

Οι παίκτες της Μπορντό πανηγυρίζουν το γκολ τους κόντρα στη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ
Οι παίκτες της Μπορντό πανηγυρίζουν το γκολ τους κόντρα στη Μαρσέιγ © 2021 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Ματς για πολλά γκολ το Σαμπντόρια - Λάτσιο και το Μπορντό - Λιόν, βγάζουν μία δυάδα σε τιμές άνω του 2.60.

Η Σαμπντόρια υποδέχεται τη Λάτσιο (19:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής για τη Serie A με τη νίκη των λατσιάρι να είναι φαβορί σε τιμές κοντά στο 2.00 και τον άσο να παίζει κατά μέσο όρο στο 3.50.

Και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην ανασταλτική τους λειτουργία. Αμφότερες έχουν δεχθεί 29 γκολ, που είναι το τρίτο χειρότερο παθητικό της κατηγορίας μετά από αυτά της ουραγού Σαλερνιτάνα και της 17ης Σπέτσια. Ειδικά η Λάτσιο, στα τελευταία δύο παιχνίδια της δέχθηκε συνολικά οχτώ τέρματα, αφού έπειτα από τη συντριβή (4-0) στη Νάπολι ήρθε ισόπαλη 4-4 κόντρα στην Ουντινέζε.

Η Σαμπντόρια, η οποία έχασε από τη Φιορεντίνα 3-1 και απόψε θα στερηθεί τον βασικό της στόπερ Κόλεϊ, μετράει 12 over 2,5 στις τελευταίες 13 αγωνιστικές. Με τη σειρά της η Λάτσιο έχει φέρει φέτος 11 over 2,5 σε 15 συνολικά παιχνίδια και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε την... αγάπη που έχει ο Τσίρο Ιμόμπιλε στη Σαμπντόρια, απέναντι στην οποία έχει σημειώσει 13 γκολ σε 16 αγώνες.

Γεμάτη over 2,5 είναι και η μεταξύ τους παράδοση. Πάνω από δύο γκολ μπήκαν στις τελευταίες έξι συναντήσεις τους στη Γένοβα, ενώ εντός-εκτός μετρούσαν δέκα σερί over 2,5, πριν το 1-0 της Λάτσιο επί της Σαμπντόρια τον περασμένο Φεβρουάριο, στο Ολίμπικο. Με βάση τη συμπεριφορά των δύο ομάδων το over 2,5 στο 1.62 μοιάζει το πιθανότερο σενάριο.

Μπορντό - Λιόν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στη Ligue 1 η Μπορντό φιλοξενεί τη Λιόν με το διπλό να είναι φαβορί στο 1.70 (21:45 Novaports 2HD, Live από το SPORT24).

Η Μπορντό βιώνει οριακές καταστάσεις και μετά τη συντριβή με 5-2 από το Στρασβούργο έχει κατρακυλήσει στη 18η θέση της βαθμολογίας. Γενικά, τα παιχνίδια της φέτος εξελίσσονται συνήθως σε ροντέο. Στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, στα ματς της Μπορντό μπήκαν συνολικά 26 γκολ!

Η άμυνά της πραγματικά μπάζει από παντού και όσο λείπει ο πολύπειρος στόπερ Κοσιελνί η κατάσταση δεν βελτιώνεται. Το θετικό είναι πως μπροστά έχει σταθερή επαφή με τα δίχτυα χάρη στους Χουάνγκ και Ελις. Είναι ενδεικτικό ότι η ομάδα του Πέτκοβιτς μετράει 11/12 αμφίσκορα εσχάτως και συνολικά 13 σε 16 αγωνιστικές την τρέχουσα σεζόν.

Παρόμοια είναι η εικόνα και στα παιχνίδια της Λιόν, η οποία προέρχεται από την οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 2-1 και μετράει φέτος 11 Goal/Goal, βρίσκοντας δίχτυα 13 σερί αγωνιστικές.

Το αμφίσκορο ευνοείται και από την παράδοση, αφού στις δέκα τελευταίες συναντήσεις τους ανεξαρτήτως έδρας, επιβεβαιώθηκε εννιά φορές, δηλαδή σε ποσοστό 90%. Στο 1.65 το συνδυαστικό Goal/Goal και Over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαμπντόρια - Λάτσιο: Over 2,5 (απόδοση 1.62), 19:00
  • Μπορντό - Λιόν: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.65), 21:45

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ