ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Ούτε Χάμιλτον, ούτε Φερστάπεν, αλλά Πέρεθ στο 5.00

Ο οδηγός της Red Bull Racing, Σέρχιο Πέρεθ στο GP της Σαουδικής Αραβίας
Ο οδηγός της Red Bull Racing, Σέρχιο Πέρεθ © 2021 HASSAN AMMAR/ASSOCIATED PRESS

Η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο στη Formula 1 και στα μάτια μας εξελίσσεται ένα από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. Ποντάρισμα σε ειδικό στοίχημα του 5.00 από το Γκραν Πρι της Σαουδικής Αραβίας.

Βρισκόμαστε στο προτελευταίο επεισόδιο ενός συναρπαστικού πρωταθλήματος. Το φετινό είναι από τα πιο αμφίρροπα των τελευταίων ετών δίχως υπερβολή. Θα καταφέρει ο Χάμιλτον να αναδειχθεί για όγδοη φορά πρωταθλητής ή Φερστάπεν θα ανέβει στον θρόνο φέτος;

Όλα μπορεί να τελειώσουν από απόψε στο Γκραν Πρι της Σαουδικής Αραβίας (19:30 ΕΡΤ 2, COSMOTE SPORT 5 ), ένα circuit που οι οδηγοί δεν είχαν ξαναπατήσει το πόδι τους και είναι ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς πέρα από πολλές στροφές, έχει και μεγάλες ευθείες. Είδαμε και στα ελεύθερα δοκιμαστικά να δημιουργείται κομφούζιο, το μονοθέσιο του Λεκλέρκ να γίνεται σμπαράλια, αλλά και τον Φερστάπεν να χάνει προς το τέλος τον έλεγχο και να χάνει την pole position. Ο Βρετανός θα ξεκινήσει πρώτος, ο Μπότας δεύτερος, τρίτος ο Φερστάπεν, τέταρτος ο Λεκλέρκ και πέμπτος ο Πέρεθ.

Με την διαφορά στους οκτώ πόντους, ο Φερστάπεν για να κατακτήσει το πρωτάθλημα θα πρέπει:

  • Να τερματίσει πρώτος ή δεύτερος ενώ ο Χάμιλτον να μην πάρει κανένα βαθμό, είτε επειδή θα τελειώσει τον αγώνα εκτός δεκάδας, είτε επειδή θα εγκαταλείψει.
  • Να κερδίσει τον αγώνα και ο Χάμιλτον να τερματίσει στην έβδομη θέση και πίσω.
  • Να κερδίσει τον αγώνα και τον έξτρα βαθμό του ταχύτερου γύρου, ενώ ο Χάμιλτον να τερματίσει έκτος ή πιο πίσω στην κατάταξη.

Η μάχη συνεχίζεται και στην κατάταξη των κατασκευαστών. Η Mercedes παραμένει στην πρώτη θέση με 546.5 βαθμούς, έχοντας διαφορά 5 πόντων από τη δεύτερη Red Bull.

Ο Χάμιλτον είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη σήμερα, ωστόσο στοιχηματικά δεν αξίζει το υπέρ του ποντάρισμα, καθώς το 1.30 που γυροφέρνει το ενδεχόμενο να πάρει πρώτος την καρό σημαία είναι αδιάφορο. Στη μάχη των κατασκευαστών θα παιχτούν πολλά στο αποψινό GP. Ο Φερστάπεν με τον Χάμιλτον θα κυνηγήσουν την πρωτιά, ωστόσο η Red Bull δεν θα αφήσει στη μοίρα της τη μάχη στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών.

Τη… βρώμικη δουλειά περιμένουμε να αναλάβει στην υπόθεση ο Πέρεθ. Στο 5.00 να κάνει τον ταχύτερο γύρο στη Σαουδική Αραβία, αξίζει το ποντάρισμα, καθώς θα είναι πιο φρέσκος και ο στόχος του στο Γκραν Πρι θα είναι αυτός, ώστε να δώσει έξτρα βαθμούς στην ομάδα του για τη μάχη των κατασκευαστών, κάτι που έγινε και πριν δύο GP, σ’ αυτό της Βραζιλίας.

M’ αυτό τον τρόπο η Red Bull ναι μεν θα… θυσιάσει τον αγώνα του Πέρεθ, ωστόσο μ’ έναν ταχύτερο γύρο θα κατακτήσει έξτρα βαθμό στη μάχη των κατασκευαστών. Στην πρώτη περίοδο Q1 ο Πέρεθ μάλιστα ήταν αυτός που σημείωσε τον ταχύτερο γύρο, ενώ στην Q2 είχε τον δεύτερο ταχύτερο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Formula 1 GP Σαουδικής Αραβίας: Ταχύτερος γύρος Σέρχιο Πέρεθ (απόδοση 5.00), 19:30

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ