DAILY BET

Ώρα Ευρωλίγκας, με τις αποδόσεις για κατάκτηση στη Stoiximan

Ώρα Ευρωλίγκας, με τις αποδόσεις για κατάκτηση στη Stoiximan
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Μερικές ώρες πριν το πρώτο τζάμπολ, οι ομάδες δίνουν τον τόνο στο μακροχρόνιο στοίχημα.

Ήταν 21 Μαΐου στην πόλη του Κάουνας, όταν η Ευρωλίγκα, με την ολοκλήρωση του τελικού στο Final 4, ανέστειλε τη δράση της για τη σεζόν 2022/23.

Περίπου 5 μήνες αργότερα, οι 18 ομάδες, οι εκατοντάδες παίκτες και οι εκατομμύρια φίλοι του παιχνιδιού παίρνουν θέση κι ετοιμάζονται για την πρεμιέρα της νέας σεζόν.

Έπειτα από ένα καλοκαίρι με πλούσια δυναμική στο επίπεδο της διαμόρφωσης των ρόστερ, δίπλα στο ίδιο στο παιχνίδι που λέγεται μπάσκετ, δημιουργείται πεδίο και για παιχνίδι στο στοίχημα.

Μερικές ώρες πριν το πρώτο σκάσιμο της μπάλας στα επιμέρους σημεία της Γηραιάς Ηπείρου, η κάτοχος του τροπαίου, Ρεάλ Μαδρίτης ούσα πρακτικά ίδια κι απαράλλαχτη με την περυσινή της εικόνα που την έστεψε πρωταθλήτρια, μπαίνει στο γήπεδο με την απόδοσή της στο 4.50 στη Stoiximan.

Αμετάβλητο ρόστερ (με την παράμετρο του γήρατος παρούσα), άνετο γκάζι εδώ και μια δεκαετία+, λογικότατη παρουσία μεταξύ των φαβορί.

Στη δεύτερη θέση, ο φιναλίστ Ολυμπιακός και η 3η της περυσινής διοργάνωσης Μονακό, με απόδοση στο 7.00. Η ελληνική ομάδα, έχασε τον MVP Σάσα Βεζένκοβ που αποχώρησε για την πρωτεύουσα της Καλιφόρνια και τον Κώστα Σλούκα, ωστόσο διατηρεί έναν κορμό αξιοζήλευτο και μια νοοτροπία που αποτελεί το πρότυπο για ομάδες που ορέγονται το πιάτο του πρωταθλητισμού.

Οι Μονεγάσκοι από την άλλη μεριά, είναι αποδεδειγμένα ισχυροί, δεν έχασαν παίκτες, ενώ τοποθετώντας στο ρόστερ τους τον 4x All Star στο ΝΒΑ, Κέμπα Ουόκερ, επιδιώκουν να δημιουργήσουν δεδικασμένα για τον ανταγωνισμό.

Οι αποδόσεις για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας στη Stoiximan

Η αλλαγή σελίδας της Μπαρτσελόνα, την φέρνει στο 7.50. Νέος (και rookie) προπονητής, επαρκές ταλέντο και σταθερή κλάση διαμορφώνουν μια συνοπτική περιγραφή για τους Καταλανούς.

Ακολουθεί, με απόδοση 9.00 για κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» ξόδεψαν πολλά χρήματα το καλοκαίρι, αποκτώντας τον Κώστα Σλούκα και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, μαζί με τους Λεσόρ και Βιλδόσα. Η επένδυση στους Έλληνες παίκτες ήταν επίσης εμφανής, ενώ όλα ξεκίνησαν από την πρόσληψη του Εργκίν Αταμάν, του κυβερνήτη του πιο αξιοζήλευτου (και ισχυρού σε οπλισμό) πλοίου της Ευρώπης τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

Ακολουθούν, με απόδοση στο 11.00 η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη, που διεκδικεί το δικό της μερίδιο στην εξουσία της Ευρωλίγκας, καθώς και η Αναντολού Εφές με 12.00, που μένει να φανεί πόσο καλή θα είναι στη νέα της ημέρα με τον Ερντέμ Τζαν στον πάγκο της.

Παρτίζαν και Αρμάνι Μιλάνο, βρίσκονται στο 18.00 και σίγουρα θα βρεθούν μεταξύ των ισχυρών παικτών της διοργάνωσης, ενώ η Μακάμπι με τον Ερυθρό Αστέρα έχουν απόδοση 20.00.

Οι αποδόσεις από εκεί και κάτω αλλάζουν αισθητά, με τη Μπάγερν του Πάμπλο Λάσο στο 70.00 και τη Μπασκόνια που πάσχει από χρόνια κρίση ταυτότητας στο 85.00.

Όλα αυτά, αποτελούν απλά την αρχή, καθώς η Ευρωλίγκα αρχίζει, θα καθηλώσει και φέτος και η δομή της την καθιστά αφάνταστα ανταγωνιστική.

Ώρα Ευρωλίγκας, με τις αποδόσεις για κατάκτηση στη Stoiximan

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

TAGS DAILY BET STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ