ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Οι πρώτες αποδόσεις για το Αταλάντα - Ολυμπιακός

Ο Βαλμπουενά πανηγυρίζει γκολ του στο Ολυμπιακός - Βόλος
Ο Βαλμπουενά πανηγυρίζει γκολ του στο Ολυμπιακός - Βόλος INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με την Αταλάντα για τα μπαράζ της φάσης των 16 του Europa League και το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Μπέργκαμο. Πώς άνοιξαν οι αποδόσεις για το πρώτο ματς του ζευγαριού;

Η Αταλάντα πρόκειται να είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού στα μπαράζ για τη φάση των 16 του Europa League όπως προέκυψε από την κλήρωση της Δευτέρας (13/12).

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Μπέργκαμο στις 17 Φεβρουαρίου, ενώ η ρεβάνς στο Φάληρο στις 24 Φεβρουαρίου. Αταλάντα και Ολυμπιακός τίθενται για πρώτη φορά αντιμέτωπες στο πλαίσιο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ήδη έχουν ανοίξει οι πρώτες αποδόσεις στο σετ τιμών, καθώς και για τις υπόλοιπες αγορές. Για την αναμέτρηση του Μπέργκαμο η Αταλάντα έχει οριστεί από τις στοιχηματικές εταιρίες ως φαβορί. Στο 1.53 κυκλοφορεί κατά μέσο όρο ο άσος, με υψηλότερη δυνατή τιμή το 1.66. Η ισοπαλία προσφέρεται άνω των 4 μονάδων και συγκεκριμένα στο 4.51 κατά μέσο όρο και υψηλότερη τιμή το 4.60. Το διπλό από την άλλη πλευρά τιμάται από τη στοιχηματική αγορά άνω των 6 μονάδων. Ειδικότερα, η τιμή νίκης του Ολυμπιακού στο Μπέργκαμο προσφέρεται κατά μέσο όρο στο 6.20 με υψηλότερη τιμή το 8.00.

Σε ό,τι αφορά στο over 2,5/under 2,5, το over 2,5 κυκλοφορεί κατά μέσο όρο στο 1.86, ενώ το ενδεχόμενο να έχουμε γκολ και λιγότερα στην αναμέτρηση τιμάται στο 2.07.

Τέλος, σχετικά την αγορά Goal/Goal και No Goal, παρατηρείται ισορροπία στην αγορά, καθώς το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο Μπέργκαμο προσφέρεται στο 1.91, ενώ το No Goal στο 1.85.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ