ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Οι πρώτες αποδόσεις για το Μίντιλαντ - ΠΑΟΚ

Ο Ελ Καντουρί σε ματς του Europa Conference League στην Τούμπα κόντρα στην Κοπεγχάγη
Ο Ελ Καντουρί σε ματς του Europa Conference League στην Τούμπα INTIME

Ο ΠΑΟΚ θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Μίντιλαντ για τα μπαράζ της φάσης των 16 του Europa Conference League. Στη Δανία θα λάβει χώρα το πρώτο ματς. Πώς άνοιξαν οι αποδόσεις για το πρώτο ματς του ζευγαριού;

Η Μίντιλαντ θα είναι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα μπαράζ της φάση του UEFA Europa Conference League, όπως προέκυψε από την κλήρωση της Δευτέρας (13/12). Η πρωτοπόρος της Superliga Δανίας θα φιλοξενήσει το πρώτο ματς το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 17 Φεβρουαρίου.

Η ρεβάνς στην Τούμπα έχει προγραμματιστεί να γίνει μια εβδομάδα αργότερα. Μίντιλαντ και ΠΑΟΚ τίθενται για πρώτη φορά αντιμέτωπες στο πλαίσιο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Φαβορί σύμφωνα με τη στοιχηματική αγορά βάσει των πρώτων αποδόσεων που άνοιξαν είναι η Μίντιλαντ. Ο άσος κυκλοφορεί κατά μέσο όρο 1.96 με υψηλότερη τιμή για την επικράτηση των Δανών να εντοπίζεται στο 2.00. Η ισοπαλία τιμάται κατά μέσο όρο στο 3.57 με υψηλότερη τιμή το 3.63. Άνω των 4 μονάδων προσφέρεται η νίκη του Δικεφάλου στη Δανία και συγκεκριμένα στο 3.89 κατά μέσο όρο με υψηλότερη τιμή το 4.40.

Σε ό,τι αφορά στην αγορά των γκολ το over 2,5 κυκλοφορεί σε αποδόσεις φαβορί στο άνοιγμα των τιμών, καθώς το ενδεχόμενο να έχουμε από δύο γκολ και πάνω τιμάται στο 1.87 κατά μέσο όρο. Την ίδια ώρα το under 2,5 κυκλοφορεί στο 1.94.

Τέλος σχετικά με τις επιλογές Goal/Goal και No Goal. Παρατηρείται τάση προς το Goal/Goal, αφού το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο MCH Arena προσφέρεται στο 1.75, ενώ το No Goal στο 2.01 κατά μέσο όρο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ