ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Ο πιο επικίνδυνος παίκτης της Έβερτον στο 1.70 να βρει μία τελική στο στόχο

Ο Ντεμαράι Γκρέι πανηγυρίζει γκολ της Έβερτον κόντρα στην Λίβερπουλ | 1 Δεκεμβρίου 2021
Ο Ντεμαράι Γκρέι πανηγυρίζει γκολ της Έβερτον κόντρα στην Λίβερπουλ | 1 Δεκεμβρίου 2021 @2021 JON SUPER/AP IMAGES

Κρίσιμο ματς για την Έβερτον κόντρα στην Άρσεναλ, ποντάρει στον Γκρέι ο Μπενίτεθ για να βγει από τη δύσκολη θέση.

Η Έβερτον υποδέχεται την Άρσεναλ στο Γκούντισον Παρκ (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24), στο παιχνίδι που ολοκληρώνει τη 15η αγωνιστική στην Premier League. Το διπλό είναι φαβορί σε τιμές στο 2.05 κατά μέσο όρο, ενώ η νίκη των γηπεδούχων παίζει πάνω από το 3.65 κατά μέσο όρο.

Για την Έβερτον το αποψινό ματς είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, δεδομένου ότι τρέχει το χειρότερο σερί στην κατηγορία αυτή τη στιγμή με οχτώ ματς χωρίς νίκη (0-2-6) και γκολ 5-17 σε αυτό το διάστημα. Η πίεση στον Ράφα Μπενίτεθ έχει αυξηθεί επικίνδυνα και η βαριά εντός έδρας ήττα από τη Λίβερπουλ στο ντέρμπι της πόλης, έχει δημιουργήσει έντονη δυσφορία στις τάξεις των οπαδών.

Έβερτον - Άρσεναλ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Αν η Έβερτον δεν καταφέρει να κερδίσει απόψε την Άρσεναλ, θα συμπληρώσει για πρώτη φορά μετά το 1994 εννιά διαδοχικές αγωνιστικές χωρίς νίκη στην Premier League. Εξάλλου, αν τα ζαχαρωτά χάσουν από τους "κανονιέρηδες" θα φτάσουν τις 11 εντός έδρας ήττες σε ένα ημερολογιακό έτος, πράγμα που σημαίνει ότι θα κάνουν νέο αρνητικό ρεκόρ συλλόγου.

Στον αντίποδα, η Άρσεναλ ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική με 3-2 στο Μάντσεστερ από τη Γιουνάιτεντ, παρότι προηγήθηκε με 1-0 και ισοφάρισε σε 2-2. Σε ακόμη ένα μεγάλο ματς, η ομάδα του Αρτέτα αποδείχθηκε "λίγη" με συνέπεια να λυγίσει, όπως είχε συμβεί νωρίτερα στη σεζόν απέναντι στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Παρόλα αυτά, η Άρσεναλ κυνηγάει φέτος με αξιώσεις την τετράδα και εφόσον κερδίσει στο Γκούντισον Παρκ θα μειώσει ξανά στο -1 από την τέταρτη Γουέστ Χαμ. Εκτός έδρας πάντως, σε επτά ματς φέτος έχει μείνει ήδη τέσσερις φορές άσφαιρη, όσες δηλαδή σε ολόκληρη την περσινή σεζόν.

Επίσης, η Άρσεναλ έχασε πέρυσι και τα δύο παιχνίδια της με την Έβερτον και μετράει τρία διαδοχικά ματς χωρίς νίκη στο Γκούντισον Παρκ, δηλαδή το χειρότερό της σερί από το 1994. Μάλιστα, αν ηττηθεί ξανά απόψε θα συμπληρώσει τρεις συνεχόμενες ήττες κόντρα στα "ζαχαρωτά" για πρώτη φορά από το 1986!

Έβερτον - Άρσεναλ: Στοιχηματική πρόταση

Εκ των πραγμάτων πρόκειται για πολύ δύσκολη στοιχηματικά αναμέτρηση. Από τη μία η Άρσεναλ δείχνει σε καλύτερη κατάσταση, αλλά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, από την άλλη η Έβερτον διανύει περίοδο πολύ άσχημης φόρμας και ο Μπενίτεθ ψάχνει απεγνωσμένα ένα αποτέλεσμα που θα του εξασφαλίσει χρόνο και ηρεμία.

Με τον Κάλβερτ-Λιούιν σταθερά εκτός, ο πιο επικίνδυνος παίκτης της Έβερτον είναι ο Ντεμαράι Γκρέι. Από την ενδεκάδα που αναμένεται να κατεβάσει ο Μπενίτεθ απόψε κόντρα στην Άρσεναλ, ο παίκτης της Έβερτον με τις περισσότερες τελικές (2,32 ανά ματς) είναι ο 25χρονος Άγγλος μεσοεπιθετικός.

Ο Γκρέι έχει συνολικά επιχειρήσει 28 τελικές, εκ των οποίων οι έξι έχουν βρει στόχο. Επίσης μετράει τέσσερα γκολ ισοφαρίζοντας την κορυφαία επίδοση της καριέρας του, πριν συμπληρωθεί καν πρώτος γύρος.

Ανά παιχνίδι, ο Γκρέι έχει 0,67 τελικές στο στόχο και ειδικά απόψε, όπου η Έβερτον είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει τη νίκη αναμένεται να εκφράσει σημαντικό μέρος από τις επιθετικές ενέργειες των γηπεδούχων. Το ενδεχόμενο ο Γκρέι να βρει μία τελική στο στόχο προσφέρεται στο 1.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Έβερτον - Άρσεναλ: 1+ τελική στο στόχο ο Γκρέι (απόδοση 1.70), 22:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ