ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο Μουρίνιο απειλεί την Γιουβέντους

Ο Μουρίνιο απειλεί την Γιουβέντους
AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Η μονομαχία της Γιουβέντους του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι με την Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο ξεχωρίζει σε ένα τετραήμερο γεμάτο ματσάρες σε όλη την Ευρώπη. Ιδανικός συμπαίκτης με ειδικά στοιχήματα και αποδόσεις, η Interwetten.gr.

Ο κύριος (Ζοσέ Μουρίνιο) απειλεί την Γηραιά Κυρία (Γιουβέντους)! Η αναμέτρηση της Γιούβε με την Ρόμα του Πορτογάλου (Κυριακή 17/10, 21:45) ξεχωρίζει σε ένα τετραήμερο γεμάτο σπουδαία παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη.

Η Interwetten.gr προσφέρει 239 ειδικά στοιχήματα για την μονομαχία στο Τορίνο, με την ισοπαλία στο ημίχρονο να προσφέρεται στο 2,30. Το να ανοίξει το σκορ ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος ετοιμάζεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του, δίνεται με την πολύ ελκυστική απόδοση του 6,50.

Στην Γερμανία, οι ισόβαθμες στην κορυφή Μπάγερ Λεβερκούζεν και Μπάγερν Μονάχου (17/10, 16:30) ψάχνουν την… μοναξιά της πρώτης θέσης. Στα 304 τα ειδικά στοιχήματα της Interwetten.gr, με αποδόσεις όπως το 3,30 στο να σημειωθούν πάνω από 2,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Όλη η δράση των κορυφαίων διοργανώσεων στην Interwetten με δυνατές αποδόσεις, πολλά ειδικά στοιχήματα και πλούσιο Live Betting! 21+

Στην Ισπανία, η Μπαρτσελόνα ψάχνει μια νίκη – ανάσα υποδεχόμενη την Βαλένθια (17/10, 22:00) στο «Καμπ Νόου», το οποίο μπορεί να γεμίσει για πρώτη φορά μετά την πανδημία του κορονοϊού.

Η Interwetten.gr προσφέρει 295 ειδικά στοιχήματα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, στο 5,50 να σημειώσει το πρώτο γκολ του αγώνα ο Ανσού Φατί, ο οποίος θα παίξει βασικός για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό του τραυματισμό.

Και η Ελλάδα, βεβαίως, έχει πλούσιο μενού σε πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια. Ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής στην Τούμπα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του εκπληκτικού Βόλου.

Interwetten, με πρόγραμμα επιβράβευσης*! 21+ (*Ισχύουν Όροι&Προϋποθέσεις)

Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνεται με την ελκυστική απόδοση 2,05 στην Interwetten.gr και το να σημειωθούν πάνω από 2,5 γκολ στο παιχνίδι, σε απόδοση 1,77.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ