TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Ο Λεβαντόβσκι πλησιάζει το σερί του Κριστιάνο Ρονάλντο και δίνει το 1.90

Ο Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει στο Ντόρτμουντ - Μπάγερν
Ο Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει στο Ντόρτμουντ - Μπάγερν © 2021 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Ο Λεβαντόβσκι σκοράρει εννιά σερί ματς Champions League και ετοιμάζεται να τα κάνει δέκα κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Το παιχνίδι της Μπάγερν με την Μπαρτσελόνα συγκεντρώνει τα περισσότερα φώτα από την τελευταία βραδιά στους ομίλους του Champions League. Η Μπαρτσελόνα καίγεται για τη νίκη, η Μπάγερν έχει καπαρώσει την πρώτη θέση, παρόλα αυτά κανείς δεν μπορεί να έχει την ψευδαίσθηση ότι οι Βαυαροί θα αδιαφορήσουν.

Η Μπάγερν έχει τη φήμη της αχόρταγης ομάδας, στην κουλτούρα της δεν υφίσταται η λέξη “χάρη” και σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γιούλιαν Νάγκελζμαν θα παίξει απόψε για το fair play και την αξιοπιστία της διοργάνωσης, χτυπώντας στα ίσα το ματς με τους Καταλανούς.

Αυτό σημαίνει λοιπόν πως ο 34χρονος Γερμανός τεχνικός θα παρατάξει στην Αλιάντς Αρένα την καλύτερη διαθέσιμη ενδεκάδα, έχοντας μέσα σε αυτήν και τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.

Εκτυφλωτικά τα νούμερα του Λεβαντόβσκι

Ο Πολωνός φορ έχει σημειώσει 101 γκολ σε 82 παιχνίδια Champions League και έχει το κορυφαίο ratio (0,81) στη διοργάνωση μαζί με τον Λιονέλ Μέσι, ανάμεσα στους παίκτες που έχουν από 40 συμμετοχές και πάνω.

Ο 33χρονος στράικερ της Μπάγερν έχει σκοράρει φέτος εννιά γκολ στο Champions League και θέλει να γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του θεσμού που φτάνει δύο φορές σε διψήφιο αριθμό τερμάτων στη φάση των ομίλων.

Τα εννιά γκολ του Λέβα είναι ήδη η τρίτη καλύτερη επίδοση της καριέρας του μετά τα δέκα που είχε βάλει το 2012/13 με την Ντόρτμουντ και τα 15 τη σεζόν 2019/20, όπου αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την Μπάγερν.

Επίσης, είναι εντυπωσιακό πως ο Λεβαντόβσκι έχει σκοράρει και στα εννιά τελευταία παιχνίδια του σε επίπεδο Champions League και κυνηγάει να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, που μετράει γκολ σε 11 σερί ματς. Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο γκολ του Λέβα ήταν με ανάποδο ψαλίδι κόντρα στην Ντιναμό, στο χιονισμένο Κίεβο.

Τέλος, στα εκθαμβωτικά πραγματικά στατιστικά του Πολωνού “killer” θα πρέπει να προσθέσουμε ότι μετράει 21 σερί νίκες στο Champions League, καθώς είχε απουσιάσει τόσο στην ήττα της Μπάγερν από την Παρί Σεν Ζερμέν με 2-3 τον περασμένο Απρίλιο για τα προημιτελικά, όσο και στο 1-1 με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη τον Δεκέμβριο του 2020.

Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους και λογικά η Μπαρτσελόνα δύσκολα θα ξεφύγει από τις... δαγκάνες του Λέβα. Το συνδυαστικό να σκοράρει ο Λεβαντόβσκι και να κερδίσει η Μπάγερν προσφέρεται στο 1.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπάγερν - Μπαρτσελόνα: 1 & Over 2,5 (απόδοση 1.86), 22:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ