ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Ο Γκασπερίνι φρεσκάρει και ο Πάσαλιτς σκοράρει για το 3.40

Ο Μάριο Πάσαλιτς της Αταλάντα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Παρί για τα προημιτελικά του Champions League 2019-2020 στο "Λουζ", Λισαβόνα | Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020
Ο Μάριο Πάσαλιτς της Αταλάντα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Παρί για τα προημιτελικά του Champions League 2019-2020 στο "Λουζ", Λισαβόνα | Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020 © 2020 DAVID RAMOS/ASSOCIATED PRESS

Η Αταλάντα μετά το ιστορικό διπλό επί της Γιουβέντους θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες της κερδίζοντας και τη Βενέτσια.

Η Αταλάντα υποδέχεται τη Βενέτσια (19:30 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24) το πλαίσιο της εμβόλιμης 15ης αγωνιστικής της Serie A και ασφαλώς είναι το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης με τη νίκη της να παίζει στο 1,25 κατά μέσο όρο στις στοιχηματικές εταιρίες.

Η ομάδα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι έρχεται από το ιστορικό διπλό στο Τορίνο επί της Γιουβέντους. Για πρώτη φορά μετά από 32 χρόνια οι "μπεργκαμάσκι" κέρδισαν εκτός έδρας την "γηραιά κυρία" και την άφησαν να κοιτάζει από το -7 την πρώτη τετράδα.

Η Αταλάντα μετά το 3-2 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ είναι αήττητη οχτώ σερί παιχνίδια (4-4-0). Στο πρωτάθλημα, ο απολογισμός της είναι 5-2-0 στις τελευταίες επτά αγωνιστικές, ενώ από το ξεκίνημα της σεζόν σε 14 συνολικά παιχνίδια στη Serie A, έχει μείνει άσφαιρη μόλις μία φορά.

Από την πλευρά της, η Βενέτσια στα ματς με ομάδες πρώτης γραμμής, ηττήθηκε με 2-0 από τη Νάπολι, τη Μίλαν και εσχάτως την Ιντερ, είχε ωστόσο κάνει την έκπληξη απέναντι στη Ρόμα, κερδίζοντας εντός έδρας με 3-2.

Αταλάντα - Βενέτσια: Στοιχηματική Πρόταση

Ο Γκασπερίνι αναμένεται να φρεσκάρει την ενδεκάδα του απόψε κόντρα στη Βενέτσια. Πιθανότατα θα επανέλθουν στο αρχικό σχήμα οι Ιλιτσιτς και Μουριέλ, που δεν αγωνίστηκαν λεπτό στο Τορίνο, όπως επίσης και ο φορμαρισμένος Μάριο Πάσαλιτς, που μπήκε αλλαγή στο 59’, απέναντι στη Γιουβέντους.

Ο 26χρονος Κροάτης μεσοεπιθετικός έχει σημειώσει φέτος τέσσερα γκολ στο ιταλικό πρωτάθλημα. Τα τρία εξ αυτών στα δύο παιχνίδια που προηγήθηκαν αυτό της Γιουβέντους. Είχε βάλει δύο τέρματα στο 5-2 επί της Σπέτσια και είχε ανοίξει το σκορ στο 2-1 επί της Κάλιαρι.

Από το 2018/19 που φοράει της φανέλα της "Dea", ο Πάσαλιτς έχει πετύχει συνολικά 24 γκολ σε επίπεδο Serie A, εκ των οποίων τα 18 μέσα στο Μπέργκαμο. Το ενδεχόμενο να σκοράρει και κόντρα στη Βενέτσια προσφέρεται στο 3.40.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αταλάντα - Βενέτσια: Πάσαλιτς να σκοράρει (απόδοση 3.40), 19:30

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ