BIG GAMES BET

Η μεγάλη ευκαιρία της Αταλάντα για ένα ιστορικό διπλό στο 3.60

Ο Ντουβάν Ζαπάτα πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε αγώνα στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League
Ο Ντουβάν Ζαπάτα πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Η Αταλάντα απειλεί απόψε να... καταρρίψει μία παράδοση 32 ετών κερδίζοντας τη Γιουβέντους μέσα στο Τορίνο!

Η Γιουβέντους υποδέχεται στο Τορίνο την Αταλάντα (19:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24) στο κορυφαίο παιχνίδι της βραδιάς για τη Serie A. Η "γηραιά κυρία" προσφέρεται φαβορί σε αποδόσεις στο 2.10 κατά μέσο όρο, ενώ το διπλό των "μπεργκαμάσκι' βρίσκεται στο 3.50.

Η Γιουβέντους μεσοβδόμαδα γνώρισε μία ταπεινωτική ήττα, τη βαρύτερη στην ιστορία της στο Champions League, με 4-0 από την Τσέλσι, στο Λονδίνο. Φάνηκε λοιπόν με τον πιο κραυγαλέο τρόπο πόσο πολύ έχει ανοίξει η απόσταση της Γιουβέντους από το κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο.

Γιουβέντους - Αταλάντα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Αυτό βέβαια επιβεβαιώνεται κάθε εβδομάδα και στο ιταλικό πρωτάθλημα, όπου η Γιουβέντους βολοδέρνει στην όγδοη θέση, στο -11 από την κορυφή. Ετσι όπως εξελίσσεται η σεζόν για την ομάδα του Μαξ Αλέγκρι, βασικός στόχος δεν θα είναι τίποτα παραπάνω από την τετράδα. Με τον ανταγωνισμό βέβαια που υπάρχει στη Serie A, ακόμη κι αυτός μοιάζει με επικίνδυνη αποστολή για τη φετινή Γιούβε.

Στον αντίποδα, η Αταλάντα συνεχίζει το βιολί της και προσφέρει παιχνίδια με άπλετο θέαμα και γκολ εκατέρωθεν. Ο κανόνας επαληθεύτηκε ξανά την Τρίτη, στο Champions League, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με τη Γιουνγκ Μπόις στη Βέρνη. Αυτό ήταν το δέκατο σερί της αμφίσκορο για όλες τις διοργάνωσης και το ένατο over 2,5 στα τελευταία δέκα ματς.

Συγκριτικά πάντως με τη Γιουβέντους, η Αταλάντα αποδίδει σαφέστατα πιο παραγωγικό ποδόσφαιρο, σκοράρει με πολύ μεγαλύτερη άνεση και έχει σημειώσει εννιά γκολ παραπάνω από τους "μπιανκονέρι" στις πρώτες 13 αγωνιστικές.

Το θετικό για τη Γιούβε απόψε είναι ότι θα κατέβει με την καλή της επιθετική τριάδα (Ντιμπάλα, Κιέζα, Μοράτα), άρα σίγουρα θα βρει απειλητικές στιγμές στην ευάλωτη άμυνα των "μπεργκαμάσκι". Για τους "μπιανκονέρι" ουσιαστική απουσία είναι μόνο ο Ντανίλο, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν μόνο μακροχρόνιους απόντες, άρα πρακτικά θα παραταχθούν κομπλέ.

Γιουβέντους - Αταλάντα: Στοιχηματική Πρόταση

Φυσικά το παιχνίδι στο Τορίνο αποτελεί πολύ μεγάλη πρόκληση για την Αταλάντα, δεδομένου ότι έχει να κερδίσει εκεί τη Γιουβέντους από τη σεζόν 1989/90. Εκτοτε το ρεκόρ είναι 18-6-0 υπέρ της "γηραιάς κυρίας", ωστόσο την τελευταία τριετία, η ομάδα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι πήρε ισάριθμες ισοπαλίες και δείχνει ότι πλησιάζει επιτέλους η ώρα να σπάσει αυτή την… καταραμένη παράδοση.

Η Γιουβέντους πραγματικά αγκομαχεί την τρέχουσα σεζόν και στα τελευταία επτά επίσημα παιχνίδια έχει απολογισμό 3-1-3, χάνοντας από Σασσουόλο και Βερόνα στο ιταλικό πρωτάθλημα. Από το ξεκίνημα οι νίκες της έρχονται με κόπο, αίμα και ιδρώτα.

Στο 1-0 επί της Φιορεντίνα σκόραρε στο 91’, στο 2-0 επί της Λάτσιο τα κατάφερε με δύο πέναλτι, στο 1-0 επί της Τορίνο βρήκε το γκολ της νίκης στο 86’, στο 1-0 επί της Ρόμα έχασε πέναλτι η αντίπαλος για να ισοφαρίσει στο 44’, ενώ στο 1-1 με την Ιντερ ισοφάρισε με πέναλτι στο 89’.

Η φετινή Γιουβέντους είναι δίχως αμφιβολία η χειρότερη της τελευταίας δεκαετίας, συνεπώς μπροστά στην Ατλάντα ορθώνεται μία διάπλατη ευκαιρία να πετύχει ένα ιστορικό αποτέλεσμα. Προφανώς δεν είναι εύκολο να σπάσει μία παράδοση 32 ετών, ωστόσο η στιγμή μοιάζει ιδανική και το διπλό στο 3.60 αξίζει το ρίσκο. Με μεγαλύτερη ασφάλεια στέκεται ασφαλώς και η διπλή ευκαιρία (Χ2) στο 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γιουβέντους - Αταλάντα: 2 (απόδοση 3.60), 19:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ