TIPS ΜΑΡΚΟ

Ο εγωισμός της Ντέρμπι οδηγεί στο 2.75

Ο Γουέιν Ρούνεϊ  στο Σπλιτ
Ο Γουέιν Ρούνεϊ © 2021 UNCREDITED/ASSOCIATED PRESS

Η Ντέρμπι κοντράρεται στο Πράιντ Παρκ με την ΚΠΡ σε μια αναμέτρηση για γερά νεύρα, που τα δεδομένα του αγώνα οδηγούν στο 2.75.

Η Ντέρμπι μπορεί να έχει υποστεί αφαίρεση 21 βαθμών, να κυνηγάει το απόλυτο ποδοσφαιρικό θαύμα για να διατηρηθεί στην Championship με τα όσα έχει τραβήξει σε διοικητικό επίπεδο, ωστόσο στο χορτάρι βλέπουμε μια διαφορετική ιστορία. Η ομάδα του Γουέιν Ρούνεϊ παίζει για την ποδοσφαιρική ιστορία της με αυταπάρνηση, πίστη και εγωισμό. Δεν είναι διατεθειμένη να αμαυρωθεί και άλλο η ιστορία της ομάδας.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ όντας ο εγκέφαλος της όλης προσπάθειας έχει συσπειρώσει την ομάδα και προσπαθεί να μην αποσυντονίσει τους παίκτες με τα όσα έγιναν από πέρσι. Βρίσκεται ακόμα σε αναζήτηση αγοραστή, υπάρχουν κάποια γκρίζα σύννεφα με τον τελευταίο υποψήφιο, ωστόσο επικρατεί αισιοδοξία πως θα λήξει θετικά η ιστορία. Μέσα σ’ όλα αυτά ο Ρούνεϊ δεν χάνει τον ρεαλισμό του, δηλώνει περήφανος με την προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες του, ωστόσο δεν παραλείπει να αναφέρει πως η παραμονή είναι δύσκολη.

Τα Κριάρια τρέχουν ρεκόρ 4-10-5, έχουν συγκομιδή 1 βαθμού, βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας και δίχως την αφαίρεση θα ήταν στο +2 από τη σωτηρία. Η ομάδα βγάζει θράσος και όποιος την έχει υποτιμήσει έχει πληρώσει. Το 3-2 επί της ισχυρής Μπόρνμουθ και μέχρι πρότινος πρώτης στη βαθμολογία και το 0-0 τρεις μέρες αργότερα με τη Φούλαμ στο Λονδίνο, η οποία είναι αυτή πρώτη στην κατηγορία, λένε πολλά για τον χαρακτήρα που παρουσιάζει η ομάδα.

Η ΚΠΡ πάει για τη δική της υπέρβαση, ο Γουορμπάρτον είναι ένας έμπειρος μάνατζερ, θέλει να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του και οι Τζερς βρίσκονται με τούτα και με εκείνα βρίσκονται στη ζώνη των playoffs, ένας στόχος που φαινόταν εφικτός στην αρχή της σεζόν. Για την ώρα είναι στο κόλπο, ωστόσο η ομάδα δείχνει να έχει φτάσει ταβάνι. 2-0 στο όριο τη Λούτον, 1-0 τη Χάντερσφιλντ με μέτρια εμφάνιση και για απόψε έχει αμφίβολο τον γκολτζή Ντάικς. Τα εκτός έδρας ματς όπως είναι μια άλλη ιστορία, αφού στα τελευταία επτά η ομάδα μετράει 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Το πάθος και ο εγωισμός της Ντέρμπι δεν μπορούν να αγνοηθούν, όπως βέβαια και οι εκτός έδρας επιδόσεις της ΚΠΡ. Στο 2.75 ο άσος στον μέσο όρο των εταιριών, μπορεί να σταθεί ως επιλογή και αξίζει το ρίσκο, όσο η Ντέρμπι τιμάται αουτσάιντερ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντέρμπι - ΚΠΡ: 1 (απόδοση 2.75), 21:45

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ