DAILY BET

Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με MatchCombo 4.50 και… survivor στη Νίκαια με 3.85

Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με MatchCombo 4.50 και… survivor στη Νίκαια με 3.85
EUROKINISSI/TAKIS SAGIAS

Κυριακή με τα βλέμματα στραμμένα αρχικά στο Ιωνικός - ΠΑΟΚ και στη συνέχεια στο αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Στις 17:15 το απόγευμα της Κυριακής, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην σκληρή έδρα του Ιωνικού. Για την ώρα, οι Νικαιώτες δείχνουν πως ήρθαν στη Super League με σκοπό να μείνουν. Δυσκολοκατάβλητη ομάδα αυτή του Δημήτρη Σπανού, που φτάνει τους αντιπάλους της στα όρια τους. Με 10 βαθμούς είναι στην 11η θέση, ωστόσο το τελευταίο της τρίποντο ήταν στις 23/10, με το 2-0 στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου. Στα τέσσερα ματς που ακολούθησαν σημείωσε δύο ισοπαλίες εντός έδρας (Βόλος και Αστέρας Τρίπολης), ενώ ηττήθηκε πολύ δύσκολα από Ολυμπιακό και ΟΦΗ.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση. Το 'διπλό' στη Λεωφόρο αποδείχθηκε παραπλανητικό, καθώς ακολούθησε η εκτός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο αλλά και αυτή στην Τούμπα, στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη. Μεσοβδόμαδα δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε στο Αλκαζάρ, όμως το 1-1 με την ΑΕΛ του δίνει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου ενόψει της ρεβάνς. Πολλά τα προβλήματα της ομάδας του Λουτσέσκου, που πλέον σκοράρει με το σταγονόμετρο και αμυντικά δεν εμπνέει ασφάλεια. Μοιραία είναι στο -10 από την κορυφή και όλα δείχνουν πως ο βασικός στόχος της σεζόν χάθηκε από νωρίς.

Αναμένεται ένα ιδιαίτερα κλειστό ματς στη Νίκαια. Ο Ιωνικός εμφανίζεται πάντα αποφασισμένος στην έδρα του, έχει συνοχή και αμύνεται σωστά στο χώρο, ψάχνοντας τις αντεπιθέσεις. Ο ΠΑΟΚ κουβαλά πίεση, έπαψε να ρολάρει μεσοεπιθετικά και ξέρει πως αν εμφανιστεί δίχως διάθεση για μάχη, τον περιμένει ένα δύσκολο απόγευμα. Η συνδυαστική επιλογή under 2,5 γκολ και over 5,5 κάρτες στην αναμέτρηση, σε απόδοση 3.85 στο MatchCombo της Stoiximan.

Ο Αραούχο ξέρει από ντέρμπι

Και το πρόγραμμα κλείνει με το πολυαναμένομενο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Στην παρούσα φάση, η ΑΕΚ φαντάζει ως η μοναδική ομάδα που μπορεί να δώσει ενδιαφέρον στη μάχη του τίτλου. Ξεπέρασε την ήττα από τον Ολυμπιακό, κατακτώντας ένα τρίποντο ύψιστης σημασίας στους Ζωσιμάδες. Με τον Σάκχοφ να σκοράρει στην εκπνοή, για το τελικό 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Γιαννίκης προχώρησε σε ολικό 'λίφτινγκ' στο πρώτο ματς Κυπέλλου απέναντι στην Κηφισιά, με παίκτες όπως οι Γέβτιτς και Τάνκοβιτς να κερδίζουν τις εντυπώσεις. Το τελικό 4-0 ήρθε σχετικά εύκολα, η ψυχολογία ανέβηκε και ο τεχνικός της ΑΕΚ είδε πως μπορεί να υπολογίζει και στους παίκτες του πάγκου.

Βήματα προόδου εμφανίζει εσχάτως και ο Παναθηναϊκός. Αντέδρασε στην ήττα από τον ΠΑΟΚ, σημειώνοντας τρεις νίκες στη σειρά. Οι πρώτες δύο ήρθαν σε επίπεδο Super League, απέναντι σε Λαμία και Παναιτωλικό. Μεσοβδόμαδα πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου, επικρατώντας με σκορ 2-1 του Βόλου στη Λεωφόρο. Το φορμάρισμα του Μακέντα έχει το κατάλληλο timing, από τη στιγμή που ο Καρλίτος είναι σε διαδικασία επανένταξης μετά τον τραυματισμό του. Με 17 βαθμούς, οι 'πράσινοι' είναι στην 5η θέση του πρωταθλήματος και ο μίνιμουμ στόχος είναι ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω της 4ης θέσης.

Πολλοί οι αστάθμητοι παράγοντες που μπορεί να κρίνουν το ντέρμπι. Το 'πρέπει' είναι στην πλευρά της ΑΕΚ, που ξέρει πως δεν έχει περιθώριο για απώλεια βαθμών αν θέλει να μείνει με ρεαλιστικές ελπίδες στην κούρσα του τίτλου. Μεσοεπιθετικά διαθέτει λύσεις και ποιότητα, ενώ ο Αραούχο έχει αποδείξει πως ξέρει να σκοράρει στα ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός δεδομένα θα επιχειρήσει να ελέγξει τον ρυθμό και να παίξει με την ψυχολογία της αντιπάλου του, οδηγώντας την σε ένα παιχνίδι λαθών.

Δύσκολα θα κρατήσουν τους κινδύνους μακριά από την εστία τους οι 'πράσινοι', που θα έχουν τις στιγμές τους απέναντι στην ασταθή ανασταλτικά ΑΕΚ. Να σκοράρει ο Αραούχο σε οποιαδήποτε στιγμή της αναμέτρησης και over 0.5 γκολ για τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι, σε απόδοση 4.50 στο MatchCombo της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS DAILY BET STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ