BIG GAMES BET

Μπάγερν - Λειψία: Προγνωστικά και Ανάλυση - Ο Νάγκελζμαν το οδηγεί στο 2.25

Ο προπονητής της Μπάγερν, Γιούλιαν Νάγκελσμαν
Ο προπονητής της Μπάγερν, Γιούλιαν Νάγκελσμαν © 2021 MATTHIAS SCHRADER / AP IMAGES

Ο τεχνικός της Μπάγερν, Γιούλιαν Νάγκελζμαν, τίθεται αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, τη Λειψία, στο μεγαλύτερο παιχνίδι της ημέρας στο γερμανικό πρόγραμμα.

Το σπουδαιότερο ματς της 21ης αγωνιστικής στην Bundesliga διεξάγεται στο Μόναχο, εκεί που η πρωτοπόρος Μπάγερν φιλοξενεί τη Λειψία, παρουσία 10.000 θεατών (19:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

Η Μπάγερν οδηγεί σταθερά την κούρσα στο πρωτάθλημα και όλα δείχνουν ότι για ακόμη μία σεζόν δεν θα έχει το παραμικρό πρόβλημα να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Μετά τη χειμερινή διακοπή, ηττήθηκε εντός έδρας από την Γκλάντμπαχ, πληρώνοντας τις πολλές απουσίες που είχε λόγω κορονοϊού. Στα επόμενα δύο ματς όμως απάντησε εμφατικά, ρίχνοντας τεσσάρες σε Κολωνία και Χέρτα εκτός έδρας.

Από την άλλη, η Λειψία έκανε κάκιστο πρώτο γύρο, ωστόσο έχει βελτιωθεί από τότε που ανέλαβε ο Ντομένικο Τεντέσκο και έχει επιστρέψει δυναμικά στη μάχη της τετράδας. Ξεκίνησε το β' γύρο με 3/3 νίκες απέναντι σε Μάιντς, Στουτγάρδη και Βόλφσμπουργκ, ενώ κέρδισε και τη Χάνσα Ροστόκ για το κύπελλο. Ετσι, οι «ταύροι» είναι η μοναδική γερμανική ομάδα που έχει το απόλυτο των νικών μέσα στο 2022.

Γερμανία Προγνωστικά: Μπάγερν - Λειψία

Η Λειψία έχει τα επιθετικά όπλα για να απειλήσει την άμυνα της Μπάγερν, η οποία κατά κανόνα παίζει με πολύ ψηλά τις γραμμές της. Ο Τεντέσκο ξέρει ότι αν δεν σκοράρει στο Μόναχο, δεν θα έχει ελπίδα, δεδομένου ότι οι Βαυαροί βρίσκουν δίχτυα στο πρωτάθλημα 67 σερί ματς Bundesliga, επίδοση ρεκόρ ασφαλώς για το πρωτάθλημα.

Γενικά, η Μπάγερν με τον Γιούλιαν Νάγκελζμαν σκοράρει κατά ριπάς. Σε 29 επίσημα ματς με τον 34χρονο τεχνικό στον πάγκο, έχει σημειώσει 102 γκολ. Επίσης, τα 65 γκολ που έχει βάλει η Μπάγερν σε 20 αγωνιστικές είναι η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών. Στο παρελθόν δεν είχε σημειώσει ποτέ πάνω από 58 στο συγκεκριμένο σημείο της σεζόν.

Ο Νάγκελζμαν παίζει με τρεις στόπερ, ωστόσο το σύστημά του είναι φουλ επιθετικό, αφού χρησιμοποιεί τους Κομάν και Γκνάμπρι στις πτέρυγες και τους Σανέ και Μίλερ πίσω από τον Λεβαντόβσκι. Εν ολίγοις, ο νεαρός τεχνικός από τότε που έμεινε εκτός ο Ντέιβις με μυοκαρδίτιδα, έχει καταργήσει εντελώς τους ακραίους μπακ από το σύστημα της Μπάγερν, παίζοντας κατ' ουσία με τέσσερις μεσοεπιθετικούς, τον Λεβαντόβσκι στην κορυφή και δύο καθαρούς κεντρικούς χαφ, τον Κίμιχ και τον σούπερ φορμαρισμένο Τολισό.

Μπάγερν - Λειψία: Στοιχηματική Πρόταση

Με έναν τόσο επιθετικό σχηματισμό θα είναι παράλογο να μην ανοίξει και το ματς με τη Λειψία, παρά το γεγονός ότι ο Τεντέσκο έχει τη φήμη του συντηρητικού τεχνικού. Άλλωστε, οι «ταύροι» έχουν πολύ ποιοτικές μονάδες μεσοεπιθετικά, όπως ο Ενκουνκού (9 γκολ), ο Αντρέ Σίλβα (8 γκολ), ο Σομποσλάι, ο Φόρσμπεργκ και ο Πόουλσεν, που μπορούν να απειλήσουν την άμυνα των Βαυαρών.

Υπενθυμίζεται, ότι την περσινή σεζόν, όταν ακόμη ο Νάγκελζμαν ήταν στον πάγκο της Λειψίας, το παιχνίδι στο Μόναχο ήταν συναρπαστικό και έληξε 3-3. Και φέτος, που ο Νάγκελζμαν βρίσκεται πλέον στην πλευρά της Μπάγερν, η αναμέτρηση αναμένεται εξίσου χορταστική. Στο 2.25 το combo Goal/Goal και Over 3,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπάγερν - Λειψία: Goal/Goal & Over 3,5 (απόδοση 2.25), 19:30
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ