ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Γερμανία Προγνωστικά: Δύο Αυστριακοί κάνουν τη διαφορά

Ο άσος της Στουτγάρδης Σάσα Κάλαϊτζιτς πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του, τον Μπόρνα Σόσα και τον Τανγκί Κουλιμπαλί
Ο Σάσα Κάλαϊτζιτς πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του, τον Μπόρνα Σόσα και τον Τανγκί Κουλιμπαλί Ⓒ 2022 TOM WELLER/POOL VIA AP/ASSOCIATED PRESS

Δύο Αυστριακοί, ο Πάτρικ Βίμερ και ο Σάσα Κάλαϊτζιτς μπορούν να κάνουν τη διαφορά απόψε για την Αρμίνια Μπίλεφελντ και τη Στουτγάρδη αντίστοιχα.

Πολύ σημαντικές βαθμολογικά αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 21η αγωνιστική της Bundesliga. Μία εξ αυτών είναι το Αρμίνια Μπίλεφελντ – Γκλάντμπαχ (16:30 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Τις δύο ομάδες χωρίζει μόλις ένας βαθμός και παρότι η Γκλάντμπαχ ξεκίνησε τη σεζόν με ευρωπαϊκές βλέψεις, βρίσκεται πλέον σε σημείο να ανησυχεί ακόμη και για την παραμονή της, αφού βρίσκεται μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.

Αρμίνια - Γκλάντμπαχ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της διακοπής έσκασε η «βόμβα» της αποχώρησης του Μαξ Ίμπερλ. Ο πιο επιτυχημένος αθλητικός διευθυντής στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου, αποφάσισε να εγκαταλείψει το πόστο του έπειτα από 12 χρόνια! Εμφανώς συγκινημένος, ανακοίνωσε την αποχώρησή του παραχωρώντας συνέντευξη Τύπου.

Αυτή τη στιγμή το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι ακέφαλο και ο τεχνικός Αντι Χίτερ μετέωρος, διότι αφενός η ομάδα δεν πηγαίνει καλά, αφετέρου ήρθε στην Γκλάντμπαχ το καλοκαίρι με τις ευλογίες του Ιμπερλ, ο οποίος πλέον δεν βρίσκεται στο σύλλογο.

Ο Χίτερ βέβαια στις δηλώσεις του, εν όψει του αγώνα με την Αρμίνια, τόνισε πως νιώθει την απόλυτη στήριξη του κλαμπ και πως τα επόμενα δύο ματς, με την Μπίλεφελντ και την Αουγκσμπουργκ, έχουν χαρακτήρα τελικού για την Μπορούσια.

Σε κάθε περίπτωση, το κλίμα στην Γκλάντμπαχ είναι περίεργο και μένει να φανεί αν η απόφαση του Ίμπερλ λειτουργήσει ως ηλεκτροσόκ ή θα βυθίσει ακόμη περισσότερο τα «πουλάρια», τα οποία στα τελευταία εννιά επίσημα ματς έχουν απολογισμό 1-1-7.

Το σίγουρο είναι, πως η Αρμίνια βρίσκεται στο καλύτερό της φεγγάρι, ούσα αήττητη πέντε διαδοχικές αγωνιστικές. Πριν τη διακοπή, έβγαλε τεράστιο διπλή στη Φρανκφούρτη με τον Πάτρικ Βίμερ να οργιάζει. Ο 20χρονος Αυστριακός μεσοεπιθετικός άνοιξε το σκορ στο 5' και έδωσε ασίστ στο 27' με ραμπόνα!

Ο πρώην άσος της Αούστρια Βιέννης εξελίσσεται στη μεγάλη αποκάλυψη της Αρμίνια, έχοντας συμμετοχή στα οχτώ από τα 20 γκολ της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα. Η ψυχολογία του είναι στα ύψη μετά την τρομερή εμφάνιση με την Αϊντραχτ και κόντρα στην ευάλωτη άμυνα της Γκλάντμπαχ, η οποία έχει μόνο δύο clean sheets σε 20 αγωνιστικές, είναι δεδομένο πως θα βρει στιγμές να απειλήσει. Αξίζει το anytime του στο 4.50.

Στουτγάρδη - Αϊντραχτ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ενας Αυστριακός μπορεί να κάνει τη διαφορά και στο Στουτγάρδη – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης (16:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Οι Σουηβοί βρίσκονται σε δύσκολη θέση, αφού έχουν υποχωρήσει στη 17η θέση, μένοντας χωρίς γκολ και φυσικά δίχως νίκη πέντε διαδοχικές αγωνιστικές. Κατά τη διάρκεια της διακοπής επιχείρησαν να ανασυνταχθούν μέσω ενός προπονητικού καμπ στην Ισπανία.

Ο τεχνικός, Πελεγκρίνο Ματαράτσο, τόνισε πως έκανε πολλές συζητήσεις με τους παίκτες του και περιμένει να δει άμεσα αποτελέσματα και απαντήσεις, αρχής γενομένης από τον αγώνα κόντρα στην Αϊντραχτ.

Το θετικό για τη Στουτγάρδη είναι πως ανεβάζει ρυθμούς ο Σάσα Κάλαϊτζιτς. Ο δίμετρος φορ από την Αυστρία, ήταν πέρυσι πρώτος σκόρερ με 16 γκολ. Δυστυχώς, φέτος τραυματίστηκε σοβαρά στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου κι έχασε σχεδόν όλο τον πρώτο γύρο. Μετά τη χειμερινή διακοπή επέστρεψε στη δράση, άρχισε να παίρνει λεπτά συμμετοχής και τώρα είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει και στα γκολ.

Στη Στουτγάρδη, ποντάρουν πολλά στον 24χρονο άσο και θεωρούν ότι βρίσκοντας τον καλό του εαυτό θα λύσει το επιθετικό πρόβλημα, που έχει εσχάτως η ομάδα. Η ασταθής άμυνα της Αϊντραχτ, η οποία έχει δεχθεί ήδη έξι γκολ στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του β' γύρου, προσφέρεται για να ανοίξει λογαριασμό φέτος ο Κάλαϊτζιτς και να βάλει ένα τέλος στην επιθετική ανομβρία των Σουηβών. Ενδιαφέρον στο 3.25 το anytime του στράικερ της Στουτγάρδης.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Στουτγάρδη - Αϊντραχτ: Να σκοράρει ο Κάλαϊτζιτς (απόδοση 3.25), 16:30
  • Αρμίνια Μπίλεφελντ - Γκλάντμπαχ: Να σκοράρει ο Βίμερ (απόδοση 4.50), 16:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ