TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Με το μαχαίρι στα δόντια η Άουγκσμπουργκ

Οι άσοι της Αουγκσμπουργκ Ρικάρντο Πέπι και Νίκλας Ντορς στο παιχνίδι με την Αϊντραχτ
Οι άσοι της Αουγκσμπουργκ Ρικάρντο Πέπι και Νίκλας Ντορς Ⓒ 2022 ANDREAS SCHAAD/ASSOCIATED PRESS

Η Άουγκσμπουργκ θα μπει απόψε με το μαχαίρι στα δόντια και απειλεί την Ουνιόν. Αξίζει η κόντρα σε τιμές τριπλασιασμού.

Με έξι παιχνίδια συνεχίζεται απόψε το πρόγραμμα της Bundesliga, με τον κόσμο να επιστρέφει στις εξέδρες, έστω σε ένα ποσοστό της χωρητικότητας των γηπέδων (μαξ 10.000 ή 50%), αφού χαλάρωσαν ελαφρώς τα μέτρα για τον κορονοϊό στη Γερμανία.

Στοιχηματικά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εντοπίζεται στην αναμέτρηση της Άουγκσμπουργκ με την Ουνιόν Βερολίνου (16:30 Novasports 5HD, Live από το SPORT24). Οι πρωτευουσιάνοι κάνουν μία εντυπωσιακή σεζόν μέχρι στιγμής για τα δεδομένα τους. Βρίσκονται σε τροχιά τετράδας στο πρωτάθλημα και έχουν προκριθεί στα προημιτελικά του κυπέλλου.

Άουγκσμπουργκ - Ουνιόν Βερολίνου: Προγνωστικά και Ανάλυση

Κατά τη μεταγραφική περίοδο όμως του Ιανουαρίου έφυγαν δύο σημαντικοί παίκτες, αφού πωλήθηκαν ο βασικός στόπερ Φρίντριχ στην Γκλάντμπαχ και ο ηγετικός φορ Κρούζε στη Βόλφσμπουργκ. Φυσικά, ο σύλλογος έσπευσε να πάρει αντικαταστάτες (Χάιντς και Μίχελ αντίστοιχα), παρόλα αυτά όταν χάνονται δύο τόσο κομβικοί παίκτες, αναπόφευκτα η χημεία της ομάδας επηρεάζεται. Συν τοις άλλοις, για απόψε, όλα δείχνουν ότι δεν θα είναι διαθέσιμος και ο δυναμικός χαφ Πρέμελ (4 γκολ), λόγω κορονοϊού, συνεπώς μιλάμε για μείον τρεις βασικούς.

Στον αντίποδα, η Άουγκσμπουργκ παλεύει για την παραμονή της, όπως άλλωστε κάνει κάθε χρόνο. Μαθημένη στα δύσκολα και στις καταστάσεις πίεσης. Από το 2011, που ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Bundesliga, δεν υποβιβάστηκε ποτέ. Παρότι φλέρταρε πολλές φορές με την επιστροφή στην Τσβάιτε, στο τέλος έβρισκε πάντα την άκρη και γλίτωνε, επιδεικνύοντας μία εντυπωσιακή ανθεκτικότητα.

Οι Βαυαροί είναι μία ομάδα που κάνει τις ζημιές εκεί που δεν το περιμένεις και όταν μπαίνει με το μαχαίρι στα δόντια σε έναν αγώνα, αποδεικνύεται κακό σπυρί για οποιονδήποτε αντίπαλο. Ευρισκόμενη λοιπόν στην 16η θέση και μόλις στο +1 από τις θέσεις του απευθείας υποβιβασμού, είναι σίγουρο πως το σύνολο του Μάρκους Βάιντσιρλ θα μπει απόψε σαν... καμικάζι κόντρα στην Ουνιόν.

Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε, ότι η Άουγκσμπουργκ είναι ομάδα έδρας. Διαχρονικά βασίζει την επιβίωσή της στις επιδόσεις της στη WWK Arena και το γεγονός ότι θα έχει απόψε 10.000 οπαδούς στο πλευρό της, σίγουρα θα της δώσει έξτρα ώθηση.

Άουγκσμπουργκ - Ουνιόν Βερολίνου: Στοιχηματική Πρόταση

Το πόσο σκληρό καρύδι είναι η Άουγκσμπουργκ όταν παίζει στο γήπεδό της, το έχει αποδείξει και φέτος, παίρνοντας ισοπαλίες από ομάδες όπως η Λειψία και η Άιντραχτ και κερδίζοντας την πρωτοπόρο Μπάγερν. Επίσης, το πόσο θέλει να παραμένει στην κατηγορία, το απέδειξε εμπράκτως τον Ιανουάριο, κάνοντας την πιο ακριβή μεταγραφή της ιστορίας της, με την απόκτηση του ταλαντούχου επιθετικού Ρικάρντο Πέπι (δεξιά στη φώτο), ο οποίος κόστισε πάνω από 16 εκατ. ευρώ.

Η Ουνιόν από την άλλη, παρότι φημίζεται για την αμυντική της συνοχή, στα τελευταία 15 παιχνίδια της εκτός έδρας για το πρωτάθλημα, κράτησε το μηδέν μόνο κόντρα στη νεοφώτιστη Μπόχουμ, πράγμα που αποδεικνύει ότι μακριά από το Βερολίνο δεν είναι το ίδιο δυνατή.

Σε τιμές άνω του 3.00 αξίζει να στηρίξουμε την ομάδα που έχει τη μεγαλύτερη βαθμολογική ανάγκη και καίγεται απόψε για τη νίκη, συνυπολογίζοντας φυσικά και τη θετική παράδοση που έχουν οι Βαυαροί κόντρα στην Ουνιόν, αφού σε εννιά μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν γνωρίσει μόλις μία ήττα. Φυσικά, με μικρότερο ρίσκο, παίζεται ο άσος και με κάλυψη στο DNB σε αποδόσεις διπλασιασμού.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άουγκσμπουργκ - Ουνιόν Βερολίνου: 1 (απόδοση 3.10), 16:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ