BETMARKET TIPS

Μουντιάλ 2022: Τα ανήσυχα γαλλικά αποδυτήρια "δείχνουν" Δανία

Ο Κρίστιαν Έρικσεν με τον Ζιλ Κουντέ στον αγώνα της Δανίας με τη Γαλλία για το Nations League
Ο Κρίστιαν Έρικσεν με τον Ζιλ Κουντέ στον αγώνα της Δανίας με τη Γαλλία για το Nations League © 2022 JEAN-FRANCOIS BADIAS/ASSOCIATED PRESS

To BetMarket.gr αναλύει και προτείνει για τον 4ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

O 4ος όμιλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει δύο ξεκάθαρα αουτσάιντερ, την Τυνησία και την Αυστραλία. Κάτι που αυτόματα μετατρέπει τις Γαλλία-Δανία στα δύο φαβορί για την πρόκριση.

Το μεταξύ τους ερώτημα έχει περισσότερο να κάνει με τη σειρά. Δηλαδή αν το Γαλλία-Δανία είναι η σωστή σκέψη ή θα πρέπει να στραφούμε στο Δανία-Γαλλία. Για λόγους που αφορούν και τις δύο ομάδες.

Οι Δανοί, αρχικά, έχουν μια συνέχεια ως ομάδα, πατάνε πάνω σε στέρεα βάση και πηγαίνουν στο Κατάρ με καλές εμφανίσεις πίσω τους. Κοιτώντας την τελευταία διετία τα αποτελέσματά τους, με αποκορύφωμα το περσινό euro, βλέπει μια ομάδα με ικανότητες.

Tους Γάλλους τους κέρδισαν ήδη δύο φορές σε πρόσφατες αναμετρήσεις για το Nations League. Φτάνουν, δηλαδή, στο Παγκόσμιο Κύπελλο ξέροντας πως μπορούν να πάρουν την πρωτιά του ομίλου.

Απέναντι σε μια Γαλλία που δείχνει να βιώνει το τελευταίο διάστημα του Ντεσάμπ στον πάγκο της. Έφτασε στην κορυφή το 2018 στη Ρωσία, αλλά από τότε κάνει σταθερά βήματα προς τα πίσω. Και στο ποδόσφαιρο που παίζει και στο πόσο ήσυχα είναι τα αποδυτήριά της.

Και σαν να μην έφταναν αυτά, πληγώθηκε από μπόλικους τραυματισμούς. Με πλέον πρόσφατο τον σούπερ φορμαρισμένο Ενκουκού, που ήρθε να προστεθεί δίπλα στα ονόματα των Καντέ και Πογκμπά.

Αναγκάζοντας τον Ντεσάμπ να πάει σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο με τη νέα φουρνιά μέσων (Καμαβινγκά, Τσουαμενί) να πέφτουν απευθείας στα βαθιά. Σίγουρα μιλάμε για ένα εξαιρετικά ταλαντούχο δίδυμο, που σε συνδυασμό με την παρουσία των Εμπαμπέ-Μπενζεμά στη γραμμή κρούσης κάνει τη Γαλλία υπολογίσιμη δύναμη μέχρι και για να φτάσει μακριά.

Εξετάζοντας τις αποδόσεις όμως και με γνώμονα όσα συζητήσαμε για τις ισχυρές απουσίες, την καθοδική πορεία των τελευταία χρόνων και τα όχι τόσο ήρεμα αποδυτήρια, δεν πρέπει να λογίζονται ως τόσο μεγάλο φαβορί για πρωτιά στον όμιλο. Σε σημείο που το ενδεχόμενο να τερματίσει 1η η Δανία να πληρώνει 4.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • 1η θέση στον Δ' όμιλο: Δανία (απόδοση 4.00)

Ενότητα Μουντιάλ 2022 στο BetMarket.gr, με πλούσιο υλικό για τη μεγάλη διοργάνωση. Αναλύσεις όλων των ομίλων, έξυπνα μακροχρόνια στοιχήματα αποδόσεις Μουντιάλ 2022 και το συναρπαστικό Challenge παιχνίδι!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ