BIG GAMES BET

Μιλούν τα "κανόνια" στο Κλάσικερ και δίνουν το 2.10

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι σουτάρει μπροστά στον Μάλεν στο παιχνίδι της Μπάγερν με την Ντόρτμουντ για το Σούπερ Καπ
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι σουτάρει μπροστά στον Μάλεν Ⓒ 2021 MARTIN MEISSNER/ ASSOCIATED PRESS

Το Κλάσικερ ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Μπάγερν αποτελεί το κυρίως στοιχηματικό μενού στη 14η αγωνιστική της Bundesliga.

Το Κλάσικερ δεσπόζει στο πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής της Bundesliga. Η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Μπάγερν (19:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24) στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ με στόχο να προσπεράσει τους Βαυαρούς στη βαθμολογία. Η νίκη των Βεστφαλών εντοπίζεται σε τιμές στο 3.70-3.80, με το διπλό να είναι φαβορί λίγο πάνω από το 1.80.

Για την Ντόρτμουντ είναι πολύ σημαντικό ότι κατάφερε σε ένα διάστημα όπου είχε πολλές απουσίες, μεταξύ των οποίων και αυτή του Ερλινγκ Χάαλαντ, να κρατηθεί κοντά στην Μπάγερν. Οι "κιτρινόμαυροι" φιλοξενούν τους πρωταθλητές Γερμανίας, ευρισκόμενοι μόλις έναν βαθμό πίσω τους, συνεπώς το αποψινό ντέρμπι δεν είναι μόνο στα χαρτιά κορυφής, αλλά και στην πράξη, αφού η ομάδα του Μάρκο Ρόζε έχει την ευκαιρία να προσπεράσει αν κάνει τη 12η σερί νίκη της εντός έδρας στην Bundesliga, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ συλλόγου που κρατάει από το 1994!

Ντόρτμουντ - Μπάγερν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το συναπάντημα με την Μπάγερν θεωρητικά έρχεται σε καλό σημείο για την Ντόρτμουντ, διότι επιστρέφουν σημαντικοί παίκτες όπως ο Γκερέιρο και ο Μπέλινγκχαμ. Επίσης, επανήλθε την προηγούμενη εβδομάδα ο Χάαλαντ, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο Βόλφσμπουργκ και μέσα σε επτά λεπτά από την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο διαμόρφωσε το 3-1 (81') καθαρίζοντας για τους Βεστφαλούς ένα πολύ ζόρικο ματς.

Το κακό για την Ντόρτμουντ είναι ότι στο γήπεδο θα βρεθούν μόλις 15.000 θεατές μετά τα τελευταία μέτρα που ανακοίνωσε η γερμανική κυβέρνηση για την έξαρση του κορονοϊού. Η ατμόσφαιρα λοιπόν στις εξέδρες δεν θα είναι ζεστή όσο αρμόζει σε ένα τέτοιο παιχνίδι, που γίνεται πάντα μπροστά σε κατάμεστες κερκίδες.

Η Μπάγερν από την πλευρά της έχει ορισμένες ανορθογραφίες μέσα στη σεζόν, όπως για παράδειγμα ο οδυνηρός αποκλεισμός στο κύπελλο από την Γκλάντμπαχ με το ντροπιαστικό 5-0, ή η ήττα με 2-1 στο Αουγκσμπουργκ για το πρωτάθλημα, ωστόσο συνολικά συνεχίζει να αποπνέει ένα αίσθημα απόλυτης υπεροχής εντός συνόρων.

Εξάλλου, είναι δεδομένος ο χαρακτήρας των Βαυαρών στα μεγάλα ματς, όπως και η απόλυτη υπεροχή τους τα τελευταία χρόνια στα Κλάσικερ, όπου μετρούν οχτώ νίκες στα προηγούμενα εννιά ντέρμπι σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Με τη γνωστή συνταγή η Μπάγερν - Με τρεις χαφ η Ντόρτμουντ

Ο Γιούλιαν Νάγκελζμαν αναμένεται να πάει στην πεπατημένη με την τριάδα Κομάν, Μίλερ, Σανέ πίσω από τον Λεβαντόβσκι. Μοναδική σοβαρή απουσία για τον 34χρονο τεχνικό είναι ο Κίμιχ, ωστόσο στους χαφ η Μπάγερν έχει αξιόλογες εναλλακτικές, όπως ο Τολισό και ο ανερχόμενος Μουσιάλα.

Στον αντίποδα, αναμένεται να επιστρέψουν στην ενδεκάδα οι Γκερέιρο, Μπέλινγκχαμ και Χάαλαντ, αν και για τον Νορβηγό στράικερ εκφράζονται ανησυχίες ότι δεν είναι ακόμη έτοιμος να βγάλει 90 λεπτά. Από εκεί και πέρα, ο Μάρκο Ρόζε αναμένεται να παρατάξει σχηματισμό με τρεις χαφ (με Νταχούντ και Τσαν δίπλα στον Μπέλινγκχαμ) για να μπορέσει να επιβληθεί στο χώρο του κέντρου.

Ντόρτμουντ - Μπάγερν: Στοιχηματική Πρόταση

Για την Ντόρτμουντ το αποψινό παιχνίδι είναι το απόλυτο τεστ τίτλου. Αν το πάρει θα στείλει το μήνυμα ότι φέτος αμφισβητεί ευθέως τα πρωτεία της αχόρταγης Μπάγερν. Στη χειρότερη περίπτωση, οι Βεστφαλοί θα κοιτάξουν να μην ηττηθούν για να διατηρηθούν σε απόσταση βολής από την... ισόβια πρωταθλήτρια Γερμανίας, η οποία συνήθως στο δεύτερο γύρο πατάει το γκάζι και εξαφανίζεται.

Η άμυνα πάντως της Ντόρτμουντ δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη για να ισχυριστεί κάποιος ότι μπορεί να πάει το ντέρμπι στα μουλωχτά. Στα τελευταία 11 επίσημα παιχνίδια της μέτρησε εννιά over 2,5 και κράτησε το μηδέν μόλις δύο φορές, εκ των οποίων η μία κόντρα στην ουραγό της Β' Γερμανίας, Ινγκολσταντ σε αγώνα κυπέλλου.

Επίσης, θα πρέπει να προσμετρήσουμε την... πελατειακή σχέση που έχει αναπτύξει ο Λεβαντόβσκι κόντρα στην πρώην ομάδα του, μετρώντας 20 γκολ σε 14 Κλάσικερ με τη φανέλα της Μπάγερν. Από την άλλη βέβαια, η Ντόρτμουντ έχει τον Χάαλαντ που έχει σημειώσει 50 γκολ σε 50 εμφανίσεις του στην Bundesliga, σκοράροντας κάθε 81 λεπτά!

Αν στα παραπάνω προσθέσουμε ότι η Μπάγερν βρίσκει δίχτυα 60 σερί αγώνες στο γερμανικό πρωτάθλημα και ότι μετρούσε 19 σερί over 2,5 για όλες τις διοργανώσεις, πριν το 1-0 επί της Αρμίνια, την περασμένη εβδομάδα, όλα συνηγορούν υπέρ ενός θεαματικού ντέρμπι. Το απλό over 2,5 παίζει πολύ χαμηλά, στο 1.30, ωστόσο το 4-6 γκολ εντοπίζεται σε τιμές άνω του 2.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ντόρτμουντ – Μπάγερν: 4-6 γκολ (απόδοση 2.10), 19:30

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ