ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Με το 3.50 του Γκριεζμάν και το 4.10 του Χακίμι στο Γαλλία - Μαρόκο

Ο Γκριεζμάν στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Αγγλία και τη Γαλλία
Ο Γκριεζμάν στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Αγγλία και τη Γαλλία 2022 AP PHOTO/ABBIE PARR

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον μεγάλο ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στη Γαλλία και το Μαρόκο.

Την Τρίτη η Αργεντινή έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίνεται στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και απόψε θα μάθουμε και τον αντίπαλο της Αλμπισελέστε. Θα είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία ή η ευχάριστη έκπληξη Μαρόκο (21:00 ANT1, Live από το SPORT24).

Το Μαρόκο έχει ήδη γράψει ιστορία, ως η πρώτη ομάδα της Αφρικής που φτάνει μέχρι τα ημιτελικά ενός Μουντιάλ. Ο,τι κι αν συμβεί από εδώ και πέρα, η πορεία του κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη. Μένει μόνο να φανεί, αν μπορεί να κάνει ακόμη μία υπέρβαση και μετά τις Ισπανία και Πορτογαλία, αποκλείσει άλλη μία ευρωπαϊκή υπερδύναμη.

Το σύνολο του Ουαλίντ Ρεγκραγκί δεν έχει φτάσει τυχαία στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Οποιος παρατηρήσει τα xGoals στα ματς με Ισπανία και Πορτογαλία, θα διαπιστώσει πως και στις δύο περιπτώσεις επέτρεψε στους αντιπάλους, μόνο τρεις καλές εκτελέσεις μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Ειδικά, στο παιχνίδι με τη φούρια ρόχα, η μία ήταν του Μοράτα στο 90+1' και η άλλη του Σαράμπια στις καθυστερήσεις της παράτασης.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εν ολίγοις, το Μαρόκο είναι μία ομάδα, που δεν αντιμετωπίζεται εύκολα. Η Γαλλία θα πρέπει να δείξει μεγάλα αποθέματα υπομονής για να μπει στην αντίπαλη περιοχή και να βρει καθαρές εκτελέσεις. Βέβαια, μερικές φορές η δουλειά γίνεται και εκτός περιοχής, όπως για παράδειγμα το σουτ του Τσουαμενί κόντρα στην Αγγλία. Οι Γάλλοι έχουν την ατομική ποιότητα για να απειλήσουν και από μακριά, όμως θα πρέπει να έχουμε υπόψιν μας, ότι σουτ όπως αυτό του νεαρού άσου της Ρεάλ, έχουν 3% πιθανότητα να καταλήξουν στα δίχτυα.

Αν στα παραπάνω συνυπολογίσουμε ότι στα τελευταία τέσσερα ματς της Γαλλίας, με Δανία, Τυνησία, Πολωνία και Αγγλία, μπήκαν περισσότερα γκολ στο β' μέρος, τότε μπορούμε να ποντάρουμε ξανά στο ίδιο σενάριο σε απόδοση 1.85.

Το Μαρόκο, παρά τις αναγκαστικές αλλαγές στην άμυνά του, αναμένεται να αντέξει τουλάχιστον στο πρώτο 45λεπτο. Συνήθως, στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες παίρνουν πιο πολλά ρίσκα και εκεί κάνει την εμφάνισή του πιο έντονα ο παράγοντας κόπωση, με συνέπεια να δημιουργούνται και περισσότερα κενά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Μουντιάλ

Επίσης, ένα ειδικό στοίχημα που μπορεί να συζητηθεί είναι να δεχθεί κάρτα ο Ασχράφ Χακίμι. Ο δεξιός μπακ του Μαρόκου είναι ο παίκτης με τα περισσότερα τάκλιν (19) στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Στα πρώτα πέντε ματς δεν αντίκρισε καμία κάρτα. Απόψε όμως, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του πλανήτη, τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος τυγχάνει να είναι και συμπαίκτης του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Η μονομαχία τους ενδεχομένως να κρίνει ολόκληρη την αναμέτρηση, επομένως δεν αποκλείεται ο Χακίμι να βγάλει... νύχια για να φρενάρει το καθαρόαιμο άτι των Γάλλων.

Τέλος, στα υπόψιν μπαίνει και το ενδεχόμενο να δώσει ακόμη μία ασίστ ο Αντουάν Γκριεζμάν. Ο άσος της Ατλέτικο επιτελεί έναν σύνθετο ρόλο στην εθνική Γαλλίας, παίζοντας σε χαμηλά μέτρα, λίγο πιο μπροστά από Ραμπιό και Τσουαμενί.

Η αποστολή του είναι κομβική στο πλάνο του Ντιντιέ Ντεσάμπ και για δεύτερο διαδοχικό Μουντιάλ αποδεικνύεται καθοριστικός για την εθνική Γαλλίας. Μπορεί πλέον να μην είναι το πρώτο βιολί, όπως το 2018, όμως το μοίρασμα που κάνει πίσω από Εμπαπέ, Ζιρού και Ντεμπελέ είναι υποδειγματικό.

Δεν είναι άλλωστε τυχαία, πρώτος πασέρ στο φετινό Μουντιάλ με τρεις ασίστ, όσες έχουν και οι Μπρούνο Φερνάντες, Μέσι και Κέιν. Για την ακρίβεια, ο Γκριεζμάν είναι ο κορυφαίος δημιουργός της διοργάνωσης, αφού από τα πόδια του έχουν προέλθει 17 μεγάλες ευκαιρίες! Στις προσδοκώμενες ασίστ έχει γράψει επίδοση 2,83 και είναι μία μονάδα πάνω από οποιονδήποτε άλλον παίκτη. Ουσιαστικά, είναι ο μόνος που αξίζει να έχει τρεις ασίστ μέχρι στιγμής. Το σενάριο να τις κάνει απόψε τέσσερις και να περάσει μόνος πρώτος στην κορυφή της λίστας προσφέρεται στο 3.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Γαλλία – Μαρόκο, 21:00

  • Περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (απόδοση 1.85)
  • Χακίμι να πάρει κάρτα (απόδοση 4.10)
  • Γκριεζμάν να δώσει ασίστ (απόδοση 3.10)

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ