TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Σαν να παίζει στην... Καζαμπλάνκα

Ο Χακίμι πανηγυρίζει με δανεικό καπέλο και σημαία από την κερκίδα
Ο Χακίμι πανηγυρίζει με δανεικό καπέλο και σημαία από την κερκίδα 2022 FRANCISCO SECO / AP PHOTO

Το Match Money αναλύει στοιχηματικά τον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στη Γαλλία και το Μαρόκο και ποντάρει στο αουτσάιντερ.

Αργεντινή – Γαλλία ή Αργεντινή – Μαρόκο. Αυτό είναι το προτελευταίο μεγάλο ερώτημα του Μουντιάλ του Κατάρ – σήμερα το βράδυ θα ξέρουμε.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία, είναι φυσικά το φαβορί του παιχνιδιού (21:00 ANT1, Live από το SPORT24). Σε αυτό δεν υπάρχει καμία συζήτηση. Αλλά το 1.50-1.55 της νίκης της Γαλλίας είναι μικρό. Και μάλλον ούτε σε αυτό υπάρχει συζήτηση. Οι Γάλλοι είναι σοβαροί και ποιοτικοί, έχουν και τον Εμπαπέ, αλλά μεγάλο ματς ακόμη δεν έχουν κάνει στο Κατάρ. Ο Ντεσάμπ εμπιστεύεται μόνο 11-12 παίκτες και δεν μας έχουν δείξει κάποιο plan b αν κάτι στραβώσει.

Προγνωστικά Μουντιάλ από το Match Money.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Από την άλλη, το Μαρόκο έχει τρομερό μομέντουμ. Πέταξε έξω Ισπανία και Πορτογαλία, βγάζει νέους ήρωες που κάνουν τις κορυφαίες εμφανίσεις της καριέρας τους και έγινε η πρώτη αφρικανική ομάδα που προκρίνεται στα ημιτελικά. Για τους Μαροκινούς εξ αρχής φάνηκε ότι αισθάνονται το Μουντιάλ του Κατάρ σαν να είναι στην έδρα τους και στον ημιτελικό θα είναι κανονικά σαν να παίζουν στην… Καζαμπλάνκα, με 50.000 φιλάθλους τους στην εξέδρα. Και βέβαια για το Μαρόκο ένα ματς με τους Γάλλους δεν είναι ένα απλό ματς - ήδη η αστυνομία στο Παρίσι και στις άλλες μεγάλες γαλλικές πόλεις παίρνει μέτρα για να προλάβει πιθανά επεισόδια…

Το Χ2 των Βορειοαφρικάνων είναι στο 2.55 και μοιάζει καλύτερο deal από το 1.55 των Γάλλων. Στο κάτω κάτω, δεν ζητάς να αποκλειστεί η Γαλλία, αν είναι ας περάσει στην παράταση ή στα πέναλτι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γαλλία – Μαρόκο: Χ2 (απόδοση 2.55) 21:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και tips για όλα τα πρωταθλήματα, που βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ