TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Οι απουσίες του Μαρόκου οδηγούν σε Bet Builder στο 2.75

Ο Κιλιάν Εμπαπέ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ @ 2022 EBRAHIM NOROOZI / AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει στοιχηματικά τον μεγάλο ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στη Γαλλία και το Μαρόκο και ποντάρει σε ένα combo.

Το Μαρόκο έγραψε ιστορία. Ο Ρεγκρακί και οι παίκτες του θα μείνουν με χρυσά γράμματα στα βιβλία της ιστορίας, διότι κατάφεραν για πρώτη φορά να φθάσουν ομάδα από την Αφρική στα ημιτελικά του Μουντιάλ. Η επιτυχία του Μαρόκου δικαίωσε και τη στήλη που διαβάζετε. Από το περσινό Κόπα Άφρικα ανέφερα τις δυνατότητες που είχε το ρόστερ του Χαλίλχοτζιτζ τότε. Σε όλα τα άρθρα μου σε εκείνη τη διοργάνωση, τόνιζα πως αν πιστέψουν, μπορούν να γίνουν η έκπληξη του τουρνουά.

Πίστεψαν, είχαν σχέδιο, ικανότητα, ψυχή και έφθασαν μέχρι τον ημιτελικό. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη, κανένας δεν μπορεί να ξεγράψει μία ομάδα που έχει αγωνιστεί με Κροατία, Βέλγιο, Ισπανία, Πορτογαλία και δεν έχει δεχτεί γκολ. Όμως, λογική λέει πως είναι δύσκολο να αντέξει, με τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί.

Μαζεμένες απουσίες στην άμυνα το Μαρόκο

Ο Ρεγκραγκί θα κληθεί να αντικαταστήσει τα 3/4 της αμυντικής του τετράδας (21:00 ANT1, Live από το SPORT24). Οι Μαζραουί, Αγκέρντ και Σάις είναι τραυματίες και δύσκολα θα βρεθούν ισάξιοι αντικαταστάτες τους. Δεν θα είναι εύκολο λοιπόν, να αντιμετωπίσουν οι Μαροκινοί το ταλέντο των παικτών του Ντεσάμπ, χωρίς το βασικό αμυντικό τους δίδυμο στόπερ και χάνοντας και τη δύναμή τους στα αριστερά.

Ο Εμπαπέ μπορεί να περιορίσει και τις επιθετικές ανάσες, που δίνει ο Χακίμι στην ομάδα του, άρα η λογική αυτή τη φορά λέει ότι οι Μαροκινοί θα λυγίσουν ένδοξα. Δύσκολο επίσης, να μη σκοράρει σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Εμπαπέ. Απέναντι στους Άγγλους είχε να αντιμετωπίσει ένα πολύ καλό τακτικό σχέδιο, που τον περιόρισε, παρότι ο ίδιος ήταν ξεκάθαρο πως πέταγε.

Με το Μαρόκο θα βρει έναν πολύ αξιόλογο μπακ απέναντι του, που τον γνωρίζει καλά, καθώς παίζουν μαζί στην Παρί. Δεν είναι όμως εύκολο να παρέχει στον Χακίμι καλύψεις ο Ζίγιες. Επίσης, αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα το αναπληρωματικό δίδυμο των στόπερ, όταν ο Γάλλος σταρ συγκλίνει προς τα μέσα.

Σε Bet Builder, φτάνει σε τιμές ακόμη και στο 2,75 να κερδίσει η Γαλλία στο 90λεπτο, έχοντας παράλληλα σκοράρει ο Εμπαπέ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γαλλία - Μαρόκο: 1 & Εμπαπέ Anytime (απόδοση 2.75), 21:00

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ