BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Μουντιάλ: Τρεις επιλογές από το Γαλλία - Μαρόκο

Προγνωστικά Μουντιάλ: Τρεις επιλογές από το Γαλλία - Μαρόκο
@2022 PAVEL GOLOVKIN/AP IMAGES

Το BetMarket.gr αναλύει και προτείνει στο 1.90, 2.20 και 2.80 για τον σημερινό ημιτελικό ανάμεσα στη Γαλλία και το Μαρόκο.

Σήμερα ο δεύτερος ημιτελικός, με τους έμπειρους Γάλλους απέναντι στους ενθουσιώδεις Μαροκινούς (21:00 ANT1, Live από το SPORT24). Για να αντιληφθείτε πόσο διαφορετικά βιώνουν αυτό το παιχνίδι οι δύο χώρες, το Μαρόκο θα έχει 10 φορές περισσότερο κόσμο στις κερκίδες.

Το Μαρόκο επιλέγει να παίζει αμυντικά και να πιέζει άμεσα όταν ο αντίπαλος περνά το κέντρο. Γενικότερα, προσπαθεί με… νύχια και με δόντια ώστε ο αντίπαλος να μην φτάσει στην περιοχή του. Επιπλέον, έχουμε δει πως οι παίκτες του στοχεύουν περισσότερο στο να απομακρύνουν την μπάλα και μαζί τον κίνδυνο. Η τακτική αυτή οδηγεί συχνά σε πλάγια άουτ για τον αντίπαλο. Χαρακτηριστικά, οι αντίπαλοι του Μαρόκο έχουν κατά μέσο όρο 23.2 πλάγια/ανά παιχνίδι. Αντίθετα, η Γαλλία κερδίζει 19.8 πλάγια/ανά ματς, όμως όταν έχει αυτή τον έλεγχο των αναμετρήσεων ο μέσος όρος ανεβαίνει. Έτσι, το ενδεχόμενο η Γαλλία να έχει περισσότερα από 20.5 πλάγια άουτ, σε απόδοση 1.90 δείχνει μια συνετή επιλογή.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το Μαρόκο έφτασε μέχρι εδώ έχοντας μια άρτια προσέγγιση σε επίπεδο τακτικής. Ομάδα που κλείνει χώρους και δεν επιτρέπει στον αντίπαλο τελικές προσπάθειες με καλές συνθήκες. Δεν το κάνει άγαρμπα, ούτε σκληρά, για αυτό και είναι χαμηλά στα φάουλ, ενώ έβγαλε τα τέσσερα πρώτα ματς βλέποντας μονάχα δύο κίτρινες κάρτες. Το under 22,5 φάουλ στην αναμέτρηση, σε τιμή 2.80. Γιατί και η Γαλλία είναι ομάδα που δεν παίζει αντιαθλητικό ποδόσφαιρο.

Η τρύπα των Γάλλων είναι στην πλάτη του Εμπαπέ. Αγνωστο αν είναι εντολή ή επιλογή, αλλά ο σταρ της ομάδας δεν κατεβαίνει να βοηθήσει αμυντικά. Με την Αγγλία έκανε μόλις επτά επαφές με την μπάλα στο αμυντικό μισό της Γαλλίας. Και εκεί έγινε απειλητικός ο Σακά, στις πιο δυνατές στιγμές των Αγγλων.

Τώρα στο δεξί άκρο της γαλλικής άμυνας θα πατάει ο Ζίγιες, με απόδοση 2.20 πως θα του γίνουν Over 1,5 φάουλ. O Σακά κέρδισε τέσσερα, μεταξύ των οποίων και το κερδισμένο πέναλτι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Γαλλία - Μαρόκο, 21:00

  • Γαλλία Over 20,5 πλάγια (απόδοση 1.90)

  • Under 22,5 φάουλ (απόδοση 2.80)

  • Ζίγιες Over 1,5 φάουλ υπέρ (απόδοση 2.20)

Το Μουντιάλ συνεχίζεται στο BetMarket.gr με πλούσιες, καθημερινές, αναλύσεις και ειδικά στοιχήματα για τη φάση των νοκ άουτ. Διάβασε τα πάντα και κάνε τη σύγκριση αποδόσεων Μουντιάλ 2022 για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα σε πραγματικό χρόνο!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ