ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Με τη συνήθεια της Τσέλσι στο 1.90 και το σερί των Κρίσταλ Πάλας και Γουλβς

Οι παίκτες της Τσέλσι πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους επί της Σαουθάμπτον στο League Cup στο Στάμφορντ Μπριτζ
Οι παίκτες της Τσέλσι πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους επί της Σαουθάμπτον στο League Cup © 2021 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

Το εντυπωσιακό αμυντικό σερί της Τσέλσι και το επιθετικό ανέβασμα των Κρίσταλ Πάλας και Γουλβς, δίνουν σημεία από την Premier League.

Η Τσέλσι υποδέχεται την Μπέρνλι (17:00 Cosmote 8 HD, Live από το SPORT24) για την 11η αγωνιστική της Premier League και ασφαλώς είναι το γκράντε φαβορί της αναμέτρησης σε τιμές κάτω του 1.30.

Η πρωτοπόρος του αγγλικού πρωταθλήματος κέρδισε μεσοβδόμαδα τη Μάλμε με 1-0 στη Σουηδία για τους ομίλους του Champions League. Συμπλήρωσε έτσι αήττητο σερί επτά αγώνων (6-1-0) για όλες τις διοργανώσεις, έχοντας μάλιστα δεχθεί μόλις δύο γκολ, αμφότερα από τη Σαουθάμπτον, ένα στο πρωτάθλημα και ένα στο Λιγκ Καπ.

Ούτως ή άλλως, η Τσέλσι είναι η κορυφαία άμυνα της Premier League με μόλις τρία γκολ παθητικό. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τις οχτώ νίκες που έχει κάνει μέχρι στιγμής, οι επτά έχουν έρθει με καθαρό παθητικό!

Στον αντίποδα, η Μπέρνλι χρειάστηκε δέκα αγωνιστικές για να πετύχει την πρώτη της νίκη, ωστόσο αυτή ήρθε με εμφατικό τρόπο, αφού κέρδισε την περασμένη εβδομάδα με 3-0 τη νεοφώτιστη Μπρέντφορντ. Βέβαια, το έργο της απόψε στο Λονδίνο αναμένεται πολύ πιο δύσκολο. Η ομάδα του Ντάις στα τρία ματς που έχει δώσει φέτος με ομάδες του Big6 έμεινε άσφαιρη. Εχασε 2-0 στο Λίβερπουλ, 1-0 από την Αρσεναλ εντός έδρας και 2-0 από τη Σίτι στο Μάντσεστερ.

Αν προσθέσουμε στα παραπάνω και το γεγονός ότι η Τσέλσι στις έξι προηγούμενες συναντήσεις της με την Μπέρλνι κράτησε τέσσερις φορές το μηδέν, τότε το συνδυαστικό άσος και No Goal στο 1.90 μοιάζει το πιθανότερο σενάριο.

Κρίσταλ Πάλας - Γουλβς: Προγνωστικά και Ανάλυση

Την ίδια ώρα, η Κρίσταλ Πάλας φιλοξενεί τη Γουλβς σε ένα παιχνίδι (17:00 Live από το SPORT24) ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες, με τον άσο να είναι φαβορί του 2.45 και το διπλό αουτσάιντερ στο 3.10.

Η Πάλας έρχεται από την πολύ μεγάλη νίκη επί της Σίτι μέσα στο Μάντσεστερ με 2-0, ενώ η Γουλβς από το εντός έδρας 2-1 επί της Τότεναμ. Οι Λονδρέζοι βρίσκονται σε αήττητο σερί πέντε αγώνων (1-4-0) και έχουν χάσει μόνο από τη Λίβερπουλ στα τελευταία εννιά. Αντίστοιχα, οι "λύκοι" τρέχουν αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία.

Το σημαντικό και για τις δύο ομάδες είναι ότι έχουν πλέον αποκτήσει σταθερή επαφή με τα δίχτυα και αμφότερες σκοράρουν πέντε διαδοχικά παιχνίδια. Στις τελευταίες μάλιστα 18 συναντήσεις τους στο Λονδίνο, το αμφίσκορο επαληθεύτηκε 12 φορές, δηλαδή σε ποσοστό 66%. Στο 1.90 το Goal/Goal στο μέσο όρο των στοιχηματικών εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσέλσι - Μπέρνλι: 1 και No Goal (απόδοση 1.90), 17:00
  • Κρίσταλ Πάλας - Γουλβς: Goal/Goal (απόδοση 1.90), 17:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ