BIG GAMES BET

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι: Η ασφάλεια του 2.13 και το 2.60

Ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ με τον Πεπ Γκουαρδιόλα σε ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι στο Ολντ Τράφορντ για την Premier League
Ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ με τον Πεπ Γκουαρδιόλα σε ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι © 2021 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Το Μάντσεστερ χωρίζεται στα δύο, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι. Η παράδοση του Σόλσκιερ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο οδηγούν σε δυο επιλογές διπλασιασμού.

Μεγάλη μάχη στο Ολντ Τράφορντ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι, ντέρμπι μεταξύ κόκκινων και μπλε με την πόλη να χωρίζεται στα δύο. Παραδοσιακή βρετανική μονομαχία για το μεσημέρι του Σαββάτου (14:30 COSMOTE SPORT 1 , LIVE από το SPORT24 ). Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ συνεχίζει να χαίρει εκτίμησης της διοίκησης, ο Κόντε εξάλλου που ήταν φαβορί για τον πάγκο ανέλαβε την Τότεναμ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά και ανάλυση

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπάθησε να επουλώσει τις πληγές της μετά τη γερή σφαλιάρα από τη Λίβερπουλ, το 5-0 ήταν ντροπιαστικό για την ιστορία της ομάδας. Την επόμενη αγωνιστική οι Κόκκινοι Διάβολοι αντέδρασαν και κέρδισαν στο Λονδίνο την Τότεναμ 3-0. Τα βρήκαν όμως και τα έκαναν αφού τα Σπιρούνια δεν ήταν εδώ και καιρό σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Μεσοβδόμαδα στο Μπέργκαμο ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσωσε την παρτίδα στο 2-2 με την Αταλάντα με τα δύο γκολ του. Το ζήτημα είναι, για πόσο ακόμα θα… ξελασπώνει την ομάδα με buzzer beater ο Πορτογάλος σούπερ σταρ. Ηδη πάντως μετράει 9 γκολ (5 στην Ευρώπη, 4 στο πρωτάθλημα). Τρέχει να προλάβει το ματς ο Λίντελεφ.

Η Μάντσεστερ Σίτι μετά από δύο μέτριες προς κακές εμφανίσεις επέστρεψε στις νίκες μεσοβδόμαδα υποτάσσοντας 4-1 την Κλαμπ Μπριζ εντός έδρας. Το σκορ τα λέει όλα. Δεν κρύβει καμία αλήθεια, οι Μπλε του Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν τόσο κυριαρχικοί όσο λέει το σκορ. Νωρίτερα όμως είχαν χάσει στα πέναλτι από τη Γουέστ Χαμ στο Λιγκ Καπ, ενώ το 200ο ματς του Πεπ στην Premier League δεν γιορτάστηκε όπως του άρμοζε, αφού η Κρίσταλ Πάλας είχε άλλη γνώμη, ήταν πιο εύστοχη και επικράτησε 2-0. Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα για φέτος σε σύνολο 8 αγώνων (6-1-1). Η Σίτι κυκλοφορεί στη στοιχηματική αγορά ως φαβορί του 1.72, είναι όμως έτσι τα πράγματα; Ο Σόλσκιερ διατηρεί θετική παράδοση κόντρα στον Γκουαρδιόλα, με τον Νορβηγό να μετράει 4 νίκες έναντι 3 του τεχνικού της Σίτι, ενώ ένα ματς έληξε ισόπαλο. Μόνο κόντρα στον Σόλσκιερ ο Γκουαρδιόλα μετράει περισσότερες ήττες παρά νίκες. Τιμωρημένος ο Λαπόρτ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι: Στοιχηματική πρόταση

Όπως είπε και ο Ρόι Κιν το ματς απέναντι στην Τότεναμ ήταν το κατάλληλο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το παιχνίδι όμως αυτή τη φορά είναι ακόμα πιο απαιτητικό, αφού οι Κόκκινοι Διάβολοι κοντράρονται με τους πρωταθλητές. Η Μάντσεστερ Σίτι δεν πετάει φωτιές και ο προβληματισμός του Γκουαρδιόλα είναι δικαιολογημένος, αφού καταγράφονται οι χειρότερες επιδόσεις των Μπλε επί εποχής του (χειρότερο conversion rate σε σουτ και μικρότερο μέσο όρο γκολ ανά αγώνα).

Ο Σόλσκιερ θα προσπαθήσει να έχει κοντά τις γραμμές του, να ασκήσει πίεση με το 3-5-2 και απέναντι στην ευάλωτη αμυντικά Σίτι θα βρει τους κατάλληλους χώρους. Έτσι και αλλιώς οι Πολίτες προσδίδουν γρήγορο ρυθμό στα παιχνίδια του, παρότι δεν καταφέρνουν εύκολα να τελειώσουν τις φάσεις.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παίρνει τα πάνω του, ζει και αναπνέει για τα μεγάλα ματς έτσι και αλλιώς, η αύρα του Μάντσεστερ τού είχε λείψει. Την ίδια ώρα η Σίτι δεν παίζει με καθαρό επιθετικό και αυτό ενίοτε κοστίζει. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μεγαλύτερη ανάγκη από μια νίκη-δήλωση, ενώ ούτε η ισοπαλία θα φέρει το τέλος του κόσμου, για να πάνε σχετικά ήσυχοι στη διακοπή των πρωταθλημάτων. Στο 2.13 κατά μέσο όρο το 1Χ στη στοιχηματική αγορά, καθόλου αδιάφορο. Στο 2.60 γυροφέρνει το ενδεχόμενο να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο ματς ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι: 1Χ (απόδοση 2.13), 14:30
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι: Να σκοράρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο (2.60), 14:30
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ