ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουλβς: Προγνωστικά και Ανάλυση - Πλησιάζει την τετράδα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Μπέρνλι σε ματς της Premier League | 30 Δεκεμβρίου 2021
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Μπέρνλι σε ματς της Premier League | 30 Δεκεμβρίου 2021 @2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει την ευκαιρία απόψε να μειώσει στο -1 από την τέταρτη Αρσεναλ εφόσον κερδίσει στο Ολντ Τράφορντ τη Γουλβς.

Τρία παιχνίδια από το πρωτάθλημα της Ισπανίας, δύο από την Τσάμπιονσιπ και φυσικά την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γουλβς (19:30 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24), περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το στοιχηματικό πρόγραμμα της Δευτέρας. Η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ είναι καθαρό φαβορί σε τιμές στο 1.60 κόντρα στους "λύκους", που έχουν να παίξουν από τις 19 Δεκεμβρίου.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουλβς: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει απολογισμό 3-1-0 στο πρωτάθλημα με τον Ράνγκνικ στον πάγκο. Η εμφάνισή της στο εκτός έδρας 1-1 με τη Νιούκαστλ ήταν απογοητευτική, ωστόσο τρεις ημέρες μετά οι "κόκκινοι διάβολοι" έδωσαν απαντήσεις, κερδίζοντας πειστικά με 3-1 την Μπέρνλι.

Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο -4 από την τέταρτη Αρσεναλ με δύο ματς λιγότερα, συνεπώς έχει τη μεγάλη ευκαιρία απόψε, αν κερδίσει τη Γουλβς, να φτάσει σε απόσταση βολής από την τετράδα.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" διατηρούν εξαιρετική παράδοση κόντρα στους "λύκους". Τελευταία φορά έχασαν στο Ολντ Τράφορντ από τη Γουλβς το 1980. Έκτοτε, το ρεκόρ της Γιουνάιτεντ είναι 7-3-0 με μόλις τρία γκολ παθητικό.

Εξάλλου, η Γιουνάιτεντ έχει κάνει ποδαρικό στο νέο έτος με νίκη πέντε φορές την προηγούμενη εξαετία και είναι η ομάδα της Premier League με το καλύτερο ποσοστό νικών (65,%%) τον μήνα Ιανουάριο, στην ιστορία της κατηγορίας.

Συγκριτικά με το ματς κόντρα στην Μπέρνλι επιστρέφει ο Μπρούνο Φερνάντες (5 γκολ), που εξέτισε. Ο Ράνγκνικ πάντως, αναμένεται να στερηθεί ξανά τον Λίντελοφ, ενώ υπάρχει ερωτηματικό και γύρω από τη διαθεσιμότητα του Μαγκουάιρ, ο οποίος δεν ενσωματώθηκε στην υπόλοιπη αποστολή, η οποία κατέλυσε σε ξενοδοχείο πριν το ματς με τη Γουλβς.

Στην πλευρά των φιλοξενούμενων, ο Μπρούνο Λάζε δεν μπορεί να υπολογίζει τον καλό επιθετικό Χουάνγκ (4 γκολ). Φυσικά, δεν μπορεί να αποκλειστεί η απουσία κι άλλων ποδοσφαιριστών, αφού το προηγούμενο παιχνίδι της Γουλβς με την Αρσεναλ, αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στις τάξεις της.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουλβς: Στοιχηματική Πρόταση

Η Γουλβς είναι η πιο under ομάδα της Premier League. Στα 18 παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής έχουν σημειωθεί μόλις 27 γκολ συνολικά. Η Γουλβς έχει καλύτερη επίθεση μόνο από την ουραγό Νόριτς και χειρότερη άμυνα μόνο από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι!

Μετά το 2-1 επί της Εβερτον στις αρχές Νοεμβρίου, η Γουλβς μετράει οχτώ διαδοχικά under 2,5, με τα τελευταία επτά να είναι στο under 1,5!

Ολα δείχνουν λοιπόν, ότι η Γιουνάιτεντ θα κληθεί να κάνει παιχνίδι υπομονής απέναντι στην πάντα σταθερή άμυνα της Γουλβς και λογικά το ματς δύσκολα θα ανοίξει, όπως συνέβη με την Μπέρνλι. Αλλωστε, οι "λύκοι" μετρούν φέτος 17/18 under 3,5. Ο άσος από το 1.60 ανεβαίνει σε κόμπο με το under 3,5 στο 2.15.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουλβς: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.15), 19:30

TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ